SEVİL ATAMAN KANSIZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hasan Labar Ataman » Pzr Ara 23, 2007 12:21 pm

aramıza hoş geldin amcamın kızı katılımın daimi olması dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Hasan Labar Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Şub 01, 2008 8:25 pm

NERELERDESİN TEYZE KIZI;
Bİ VARSIN Bİ YOKSUN ..ÖZLETME KENDİNİ ONA GÖRE..EEE ANANIN BABANIN YANINDASIN NASIL GEÇİYO GÜNLERİN..HERKESE ÇOK SELAM SÖLE TEYZEMLE AMCAMIN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..KENDİNE ÇOK İİ BAK ÖPTÜMM :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Şub 02, 2008 10:36 pm

Merhaba sevil notunu okutum sağol hoşbultuk deyeyim hadi bakalım ne var ne yok kırıkhanda olduğunu söyliyorsun ne zaman geldin sen hoşgeldin şu an kırıkhana gelmem imkansız benim en küçük oğlanı salı günu bademciklerden ameliyat olacak şu an onunla uğraşıyoruz inşaallah en kısa zamanda görüşürüz Dedene annene babana ve diğer ev hakına selamlarımı ilet şimdilik hoşts kal allaha emanet olun hayırlı akşamlar yeğenim görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 9:14 pm

Labarkızı Sevil Merhabalar:
Nasılsın bakalım inşallah iyisiniz bizler Allaha şükür iyiyiz,daha iyi daha yakın tanışabilmek için sizi bu sitede aktif olmaya davet ediyorum,inşallah sesimize kulak verirsiniz,sana sağlikli,sıhhatlı sevdiklerinle uzun yıllar yüce Allahtan niyaz ediyorum....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Nis 10, 2008 6:57 am

Merhaba Sevgili Kızım Sevil
Seninle buralarda buluşmak ne güzel.Tam bana göre iş. İnşallah siz de bana ayak uydurursunuz ve yaşadığımız sürece haberleşiriz.Sana başarılar dilerim..
Ama bu aralar haberleşemetik ha ne var ne yok nasılsınız enişte nasıllar yaramaz bir durum yoktur inşaal
Herkese selam söyle..
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 10:12 pm

ABLAMMMM SELAMLARR NERLERDESINIZ YAAA KIZIYORUM AMA SAKLAMABAÇ MI OYNUYOSUNUZZ NE ANLAMADIM KI BI GORUNUP BI KAYBOLUYOSUNUZZZ OLMUYO BOLEEE..... TYZE KIZI NE VAR NE YOKK CANIM ÇOOOKKK SIKILIYOOO YAAA NESE ABLAMMM GRŞMEK ÜZRE ALLAHA EMANTE OLUNN ÖPTÜMM SİZİ DEDEKAYA SELAMLAR DUALRINDAN EKSIK ETMESIN OLURMUUU.....
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Ara 08, 2008 10:21 am

abulacım senın yavuz abımın haktan bey in mustafa amcamın ayşe halamın bayramınız kutluyorum ellerınden öpüyorum çok selam soyle... tüm sevdıkelrınle nıce bayramlar inş...selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir