gönderen Adnan Ayaz » Cmt Ara 27, 2008 10:31 am
Sevgili Ahmet merak ettiğin sorunun cevabını uzunca şimdi vereceğim.Yaklaşık bir saattir önceden yazılan bazı hususları araştırdım.Ancak bulabildim.Uludağa gidişimle ilgili latife olsun diye bana takılan sayın Muzaffer hocamın yazdığı bir dörtlük(Şairler ve şiirleri bölümünde) ve paragafta Muhammet Yazarın yazdığı bir dörtlük vesilesiyle ben,belki de kafiyeye uysun diye cevap verdim .Yalnız tabiiki yazmadan önce iyi düşünmek gerekir."Kimisi kovor ağa" ve "kimisi de kendine ağa olur derken demekki bazıları kapsam alanı dışında tututlmuş ki,kimisi diye yazmış oldum.Memlekete geldiğinde veya başka bir mekanda buluştuğumuzda sana detaylı bilgi veririrm.Ancak unutma ki o sulaleden ben de kan taşıyorum ve benim de aranızda bulunmamın bir çok nedeni her zaman olacaktır.Sen benim için özel bir kişisin.Senin gibi dahası da vardır.Ancak bazıları beni biraz üzdüğü için öyle yazmışımdır.Belki de sen o bazılarını tahmin edersin.Anlatamadıysam ya da yanlış yorumlara sebebiyet verdiysem "özür" dilerim.Seni seviyorum,gözlerinden öperim.Sen ve ağabeyin çok sevdiğim rahmetli Hacı Dursun İbrahimağaoğlu dayımın diyeceğim,O'nu ne kadar sevdiğimi sadece Allah biliyor,O'na hep amca diye hitap ederdim,sizler onun varisi olarak benim canlarımsınız bunu böyle bilmenizi isterim.Sevgi ve saygılarımla...