NURHAYAT AYALOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 18, 2008 10:51 pm

Merhaba Nurhayat,
Hayat bu işte...Acı tatlı devam edecek...Benim son günlerde hafızama bir haller oldu...Acaba sana amcan için başsağlığı vermeği ihmal mı ettim... Eğer öyle ise bunu hafızamın zayıflığına ver ve bağışla... Allah rahmet eylesin... Biz onları dayı olarak bilirdik ve ölümüne çok üzüldük....

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

nurhayat ayaloglu

Mesajgönderen Paşa Ayan » Prş Kas 20, 2008 2:06 pm

selam nurhayat sesin cikayita sansundan duyulmayi ee nanilsiniz bizler hamt olsun iyiyiz sizlerde iyisiniz insallah cocuklar iyi sülaymanda iyitir herhelde selam soyle ona allah emanet olun samsuna selamlar
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:31 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Sal Kas 25, 2008 10:19 am

ne olsun be nurhayat hayat meşkaleleri uğraşıyoz o yüzden pek giremedim sizler nasılsınız bayramda gelecenmi inşallah gelirsiniz öptüm herkese selam
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal Kas 25, 2008 8:31 pm

MERHABAAAAAAAAAA NURHAYAT. NE VAR NE YOK SİZDE .BEN UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM SİTEYE
İŞLERİM BİLDİĞİN GİBİ. HAKKIMDA BİRŞEYLER DUYABİLİRSİN NURHAYAT. MİLLETİN İŞİ GÜCÜ YOK ZATEN. AMA BİLDİĞİNDEN FARKLI BİŞEY YOK ŞUAN .OLURSA MİLLETTEN DEĞİL BENDEN DUYABİLİRSİN. KÖYE GİDİYOMUSUNUZ. VAHİDE HALA NASILDIR. GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZ.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Kas 26, 2008 8:45 pm

Nurhayat,aktif olduğunu gördüm bir selam vereyim dedim,iyi akşamlar........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Pzt Ara 29, 2008 10:21 am

merhaba nurhayat nerelerdesin sesin cıkmıyo inşallah bi yaramazlık yoktur merak ettim çocuklar nasıl öpüyorum seni kendine iyi bak allaha emanet olun
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 05, 2009 7:10 pm

Merhaba Nurhayat,
Sana maalesef ulaşamadım...Doğum günümde yaptığımız Cuma Paragafına seni davet edemedim..Öyle olunca da seninle paragafta buluşamadık... Sağlık olsun.. Evinde internet varsa Cuma akşamları paragafa gel..

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

NURHAYAT AYALOGLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Pzt Oca 05, 2009 10:13 pm

sagolsin biz yazmatik soguklar basdi yazamatik
cocuklar iyi ellerinden öperler bir yaramazlik yok sizler iyisiniz iysaliah suleyman nasil oooohic cikmaz biyabaya selam soyle
Allaha emenet olun
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Sal Oca 06, 2009 12:39 am

merhaba canım nasılsın ya sorma giremedim bu aralar siteye cok vefasız cıkdım :cry: sen nasılsın bu arada cocuklar nasıllar enişte iyimisinniz inşallah iyisinizdir artık bu yeni yılda girerim bende sürekli siteye daimi olurum inşallah öpüyorum canım iyi bak kendine bu arada msnen varsa orda camda görüşelim olurmu seni cok sevdim ben yazın samsuna gelicem yanına gelicem inş allah nasip ederse tekrar kocman öpüyorum seni canım
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Sal Oca 06, 2009 12:43 am

canım msni aldım siteden ekledim kabul edersin tamamı benim msn nevale.8 o benim tamamı canım görüşürüz msnde öptüm
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Oca 06, 2009 11:38 am

Nurhayat Merhabalar:
Mesajini aldım teşekkürler, çocuğun rahatsızlığından söz ettin geçmiş olsun inşallah iyileşmildir,cevap için sen ben yok herkes müsait olduğu zaman yazmalı tamammi,benim Annem yeni yanıma geldi 8 ay işim zor fazla giremem anamdan zamanım olmaz insani bir saniye bile bırakmıyor,herkese selamlar,sağlıklı sıhhatlı günler diliyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal Oca 06, 2009 8:27 pm

MERHABA NURHAYAT NASILSIN .AHA YAZIYORUM İŞTE. İNANKİ SİTEYE GİRMEZ OLDUM HİÇ. AMA UNUTULDUĞUNU SANMA SAKIN. BİR NİŞAN YAPTIK 20 GÜN ÖNCE.SEN NELER YAPIYOSUN. SÜLOYA SELAM SÖYLE.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Oca 07, 2009 8:30 pm

Merhaba Nurhayat'cım,
Benden iyilik sağlık. oğlum bilgisayar başında beni görmeye tahammül edemiyor, oyüzden pek ortalıklarda gözükemiyorum. Sen nasılsın? Süleymana slm. Çocukları öpüyorum.
Hoşçakal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cmt Şub 07, 2009 5:00 pm

merhaba nurhayatcığım nasılsınız sesin çıkmaz oldu inşallah yaramaz bişey yoktur oğlanı sünnet ettirdinmi herkese selam öptüm
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir