"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saatler ilerliyor ne gelen var ne giden, Size hediye aldım çarşıdaki sergiden, Sebebi para ise vazgeçelim vergiden, Sözümdeki mânâyı çözen var mıdır bilmem...
hoşuma gitti hamsi ekmeğinin görünişi,
güzel gelur adama her yemeğun pişmişi,
mısır ekmeği ,hamsi ,lahana karadenizli işi,
kalmadi bize eskilerumuzde başka yemek çeşiti.
değerli paragas sakinleri,
hem benim fabrikada olmam nedeniyle hem de babamın büfede olması nedeniyle aranızda şuan için olmaıyoruz. gecenin ilerleyen saatlerinde görüşmek umuduyla
Musaffer Hocam 4 yıldır siteye gelen yoktur diye diye usandık. Bu durum belliki bizler burada yazacağız. Burada yazan bizler devam ettireceğiz. Başka caresi yok böyle devam edeceğiz.
Köseoğlu haklısın brakalım o konuyu, Biz yinede yapalım ara sıra sunuyu, Elbette çalamayız gece gündüz boruyu, Başka çaresi var mı onuda elbet bilmem..
Köyden birazda ayva ikram edeyim, Çok neşesizsınız illaki dörtlükle cevap vermek zorunda değelsiniz. birşeylar yazın. Muzaffer hocam bir yoklama çekermısın.
okudum forumda mechulun bir yazisini,
hatırladum yaylanun o güzel eski mazisini,
betonlar ile doldurmişler yayla arazisini,
bu hafta gidecektuk yaylaya kar kabatti yollari.
MERHABALAR
BİR TARAFTAN ÇORBA KARIŞTIRIYORUM.YEMEĞE MİSAFİRİM VAR.İLERLEYEN SAATLERDE DAHA AKTİF OLARAK KATILACAĞIMI UMARAK KEYİFLİ SEVİYELİ BİR PARAGAF DİLİYORUM SİZE...