MEHMET ILHAN IBRAHIMAGAOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Ara 30, 2005 3:18 pm

Merhaba İlhan.Maşallah sitede bayağı aktifsin.Şehit ailelerinin adreslerini alıp kart göndermeyi ihmal etme canım.Gözlerinden öperim

Adreslerini Askerlik şubesinden aldım.Telefonları vardı ama hepsi eski tele
fonlar sen kartları posta yap.Bayrama daha var hemde geç gelsin önemli değil.Yurt dışından gelen kartın güzelliği daha başkadır.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cum Ara 30, 2005 3:26 pm

MERHABA İLHAN ,HATIRLAMAZMIYIM.NASILSIN.

ANKARA POLATLI DEVLET HST YİM .AYRICA HAKANLA BİRLİKTE ÖZEL KLİNİĞİMİZ VAR.ANLIYACAĞIN SADECE ÇALIŞIYORUZ.

hakan küçüğüm.gazi mezunu,çıkaramaman doğaldır.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Ara 30, 2005 6:54 pm

ALEYKÜMSELAM MEHMET ABI;

SENI TANIMADIGIM DOGRUDUR MEHMET ABI; AMA GÖNÜL ABLAM SENI BILIYOR GECENLERDE ALMANYADAN SENIN KATILIDIGINI SÖYLEDIM VE SENI TANIDIGINI SÖYLEDI; HATTA IBRAHIM TASKINLARLA SAMIMI OLDUGUNUZ SÖYLEDI BANA....

ANNEMI VE BABAMI TANIMAYAN YOKTUR SAGOL ABI HÜRMETLERINI MEMNUNIYETLE BILDIRIRIM... ABIM TRABZONDA VE YOGUN OLDUGUNU TAHMIN. SITEDEDEN HABERI VAR AMA KATILIMINI BIRTÜRLÜ GERCEKLESTIREMEDI; AMA UMUYORUM EN YAKIN ZAMANDA ONUDA ARAMIZDA YANI FORUMDA GÖRÜRÜZ..

SAYGILAR; HÜRMETLER
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzr Oca 01, 2006 4:58 pm

Abi bu aralar internete fazla uğrayamadım. Zaten genelde de akşam 11 den sonra bakabiliyorum. Abi biz iyiyiz umarım sizler de iyisiniz. Herkese sevgiler ve selamlar..

Abi internete fazla takılmıyorum ama, mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıyorum. Yazılanları okumadan ziyade zaman elverdiği müddetçe yazın olarak bir şeyler eklemeye çalışıyorum...Selam eder Tolga'yı öpüyoruz.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Finoğlu » Çrş Oca 04, 2006 2:14 pm

Boş zamanımız olmuyor sizin gibi.Bir tarafdan ekmek parası bir tarafdan
memleket meselesi derken boş yok,Oresim son çektuğum resimdir.Sen bizi unuttun.Oişede bakarız.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Finoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 9:33 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir