Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
canım nasılsın evet bayadır yokum buralarda cocuklar malum sen napıyosun hayat nasıl gidiyo bakalım ama ben olmasamda babamla amcam saolsun benim yerimi dolduruyolar canım inşallah görüşürüz bol bolkendine iyi bak canıum allaha emanet
Selma nasılsınız ne yapıyorsun işin yok hanım reçayi abi nasıl msn yi açmıyormusun yoksa benmi raslamıyorum ayla hanım nerelerde burdamı yoksa çocukları öptüm köyden geleli çocuklar hastalandı onlarla uğraşıyorum bunaldım öptüm hoşça kal.
Kız sen nerelerdesin nasılsınız bakayım hadi ben çok yoğunum sende mi öylesin inanaki fırsatım olmuyor g sayarın başına gecmeye günler çok kısa bebek yürümeye çalışıyor onun beşine geziyorum benden böyle sizler ne yaparsınız nasılsınız çocuklar iyimi hebinize kucak dolusu selam ve sevgiler.
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Selam kuzenim...............
Epey oldu görüşmeyeli nasılsın çocuklar ve enişte nasıl çocukların gözlerinden öperim enişteyede selam olsun .
Evet halamın kızı bu yazdığın mesaja inan sevindim çok teşekkür ederim bundan böle umarım sık sık görüşürüz kuzenim ilker nerelerde en son ist olduğunu duydum ama emin değilim kendinize ii bakın
Dayı oğlundan sevgi ve saygılarla ALLAHA EMANET OLUN
semra abla merhaba,
bayramda köydeydim. çaykarada recai abi ve filiz abla ile görüştüm ama seni göremedim. sen köydeydin herhal. ama iyi haberlerini aldım ve selamlarımı iletmelerini istedim.
kendinize iyi bakın