"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Konuyu tespit etti Müfettiş Kırıkhandan, Çerkezköydeki İhsan muztarıptır hırsızdan, Konu- ayak bellidir ayrılmayalım ondan, Anlaşmalı muhabbet muhakkak ki başkadır….
evliyaluk farkıdur fazla zarar vermedi
kahpe felek düşmanum zaten bana gülmedi
bu akşam cumaadur dostlarumuz bilmedi
dostlar ile hasbihal elbette ki başkadır
Köyde sahamız yoktu,topumuzda zaten yok, Yamadan top yapartık o günlerde neşe çok, Bugünün durumuna elbetteki karın tok, Yoksul ama neşeli o günler bir başkaydı..
Bu iş gerçekten garip niye kimse gelmiyor
Haydi dörtlük yazmadı düz yazı mı bilmiyor
Bu gidişle paragaf yavaşdan siliniyor
Bizum köyün insanı inanın ki başkadır....
ayağı veren kimdur bilinir mi adresi
ayrılıp nere gitti bekletiyor herkesi
ne kadar erken bitti dostlarumun hevesi
herkesin bir işi !!! var benimkisi başkadır
Merak etme Coşkunum paragaf şenlenecek, Bir gün benim dostlarım muhakkak ki gelecek, Sitenin önemini elbet herkes görecek, Buralarda buluşmak elbetteki başkadır....
uymuyorum ben artık ne konu ne ayağa
nerde kaldı saatçı hey gidi "kovor" ağa
anlaşma iptal oldi başlayirum vurmağa
erkeklerle atışmak diğerinden başkadır
İnsanoğlu unutur sevsene bazen istemeden siler Kırmak değildir amacı sadece hayat suyuna kapılır gider Gönülden gönüle kurmuştur bağını Fakat istemeden bazen bu köprü yıkılıp gider İnsanoğlu her an bir başkadır...
Anlayamadım gitti sevenler de gelmiyor, Gece gündüz bu site hiç aklımdan çıkmıyor, Dostlarımız sitenin kıymetini bilmiyor, Yinede köyümüzün insanları başkadır...
Tüm paragaf katılımcılarına iyi akşamlar diliyorum...!!!
Biraz geç kalmakla beraber tüm yazılan manileri baştan beri okudum..Baş sayfalarda çok hızlı gitti..Sonra biraz yavaşladı.Ama olsun bana göre çk güzel gidiyor..!!!
Hepimiz bir dalda açmış yaprak gibiyiz
Zaman zaman gölgelerimizle birbirimizi örtsekte biz hep biriz
Hepimiz bizi biz yapan memleket sevdalısıyız
Bizi biz yapan sebebimiz bir başkadır...
Amca oğlu İhsan kardeşim..
Sanada hayırlı akşamlar diliyorum...!Hırsızlık olayı için çok geçmiş olsun diyorum..ALLAH beterinden saklasın.ALLAH sana ve aile efradına sağlık sıhhat versin...