gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 05, 2008 10:04 am
Sevgili Fatma,
Yaptıklarından dolayı sana ve diğer emeği geçenlere defalarca teşekkür ettim, şu anda bir defa daha teşekkür ediyorum...
Senin her gün sayısız korsan üyeleri sildiğini ben çok iyi biliyorum..Buraya böylesi yazmamdaki gayem durumun daha iyi kavranması içindir....
Siteye üye olunurken problem yaşandığı bir gerçek...Bunun en önemli sebebi mutlaka ilk acemilikten kaynaklanıyor...
Sitenin Anasayfasını kullanıp Foruma girmeyenlerin sayısı hayli fazla...Çünkü her ikisi de ayrı üyelik gerekmektedir..Bu da bilinmiyor....
Her iki tarafa da üye olduktan sonra yapılacak işlerin bir bölümünü ben bir sayfa açarak yazmıştım ama o sayfayı okuyan kaç kişi ki... Onun için yeni üye olacak kişi üye olurken (Hem anasayfa hem Foruma) neler yapacağını önce okumalı, sonra da üye olduktan sonra ne şekil hareket edeceğini bilmesi bakımından bazı açıklayıcı bilgilerin de orada izah edilmesini söylemek istedim... Mesela;
-Kendine Tanışma--Kaynaşmada bir sayfa açması,o sayfada ona hoş geldin diyenlere cevabı ona hoş geldin diyenin sayfasına girerek yazması,
-Mutlaka kendine sayfa açarken kendini güzel bir şekilde tanıtması,
-Mutlaka gerçek ad-soyadı ile sayfa açması,
-Kullanıcı adının da açık kimliğiyle olması,
-Mümkünse bilgi için açılan sayfalara gerekli bilgileri yazması,
-Resmini koyması,
-Faal olması,
vs.vs. vs.
Bu konuların zaman zaman görüşülmesinde fayda olduğu için bıkmadan usanmadan hep birlikte bir şeyler yamamız gerektiğine inanıyorum...
Bu duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum !!!!!!!!!