Kuşmer-Heneke-Ogene-Derebaşı-Kuşmer gezisi (2008)

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Fatma Özen » Cmt Eyl 06, 2008 7:59 pm

Öncelikle böyle güzel bir memleketin çocuğu olduğum için şanslıyım.Bu yaz rabzondaydım bülent abi bu güzel manzaralrı canlı gördüm ama emin olun ki çok güzel fotoğraf kareleri yakalamışsınız.Bu güzelliklere sizin yeteneğiniz ayrı bir güzellik katmış.Tebrik ederim devamın bekleriz....
Kullanıcı avatarı
Fatma Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ragıp Kazancı » Cum Eki 24, 2008 1:47 pm

DAĞLARI YALAYARAK SÜZÜLEN BULUTLAR,YALÇIN KAYALIKLAR ÜZERİNE SERPİŞTİRİLMİŞ ÇAM AĞAÇLARI,BİNBİR ÇEŞİDİYLE BİZE RENK CÜMBÜŞÜ SUNAN ÇİÇEKLER VE YİNE DAĞLARIN ÜSTÜNE ATILMIŞ PAMUK YIĞINLARINI ANDIRAN BULUTLAR.BU MUAZZAM MANZARALAR VE DAHA NİCELERİ BİZİM SEYRİMİZE SUNULMUŞ.EN ADİ BİR RESİM DAHİ BİZE BİR ÇİZERİNİN OLDUĞU HAKİKATİNİ ANLATIRKEN BU MUAZZAM TABLOLAR İSE KATİYYEN YÜCE KUDRET'İN ESERLERİ OLDUKLARINI HAYKIRIYORLAR.TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH'IM.TEŞEKKÜRLER BÜLENT ABİ.
Ragıp Kazancı

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eki 24, 2008 4:02 pm

Uzun zamandan beri köy sitesinde olamıyorum...Olduğum zamanlar da sitenin her tarafına bakma fırsatım olamadı...Bu yüzden bu güzel resimlere bakma şansını yeni yakaladım...

Sevgili Dr.Bülent'e çok teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Eki 29, 2008 11:45 am

Sevgili Bülent..!!!
Muzaffer hocamın dediği gibi sitamizin bu manzaralar bölümünü hakikatten bende ihmal ettim.En son benim Ekim 2008 yayla resimlerini buraya attığım zaman malesef bu güzel manzaralara ancak vakıf olabildim.Yani yaklaşık 3 ay gecikme ile..!
Gercekten muazzam estandaneler..Eline ,koluna ve yüreğine sağlık..Resim konusundaki özel ilgi ve becerini gün geçtikçe daha iyi kavrıyorum...!!Hele bu yıl yazbaşında ''ANABODAMODAKİ''oresimleriniz hepsi gibi bir sanat eseriydi bence..Memleketi ıssız oluşu nedeniyle pekfazla sevmiyen eşim bile oresimleri görünce'' vallahi buralardayaşanır'' demekten kendini alamadı...!!!Zakropları çektiniz ama sanırım biraz erkendi..İnşallah oralarıda birazdaha geç yani birazdaha yeşillenince çeker siteye atarsın...!!
Bülentçiğim..Birçok konuda olduğu gibi bu memleket ilgisi konusundada kafama çok uyuyorsun..İdealim ve özlemim:Köyden yaylayakadar(dağdan);Yayladan köye kadar(soğanlı,derebaşından ve hatta kakarttan)resim çekerek köye inmek..Bunları gurbettde olan değerli hemşehrilerimizle paylaşmak..ALLAH nasıp eder inşallh...!!!Derbaşı virazları heneke çayırları manzaraları mükemmeldi..Seni kuru bir trebrikle buradan anıyorum..Doktorlar bana göre meşgul vede bazılari müşkülpesent insanlar olmasına rağmen üstelikde uzak yerlerde görevli olmana rağmen bu özveriyi gösterip butür etkinliklerde bulunman hertürlü takdire şayandır bence...!!!
Tekrar tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamı diler gözlerinden öpüyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Pzt Kas 03, 2008 1:17 pm

Manzaraları tekrar tekrar seyretmekten kendimi alı koyamıyorum...!!!
Gerçekten güzel estantaneler..Tekrar eline sağlık...!!!
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Kas 07, 2008 10:59 am

bu fotoğraflara her hafta buralara gideceğim ümidiyle bakar dururum .vahşi güzel dedikleri herhalde budur.bu yıl üç kez geçtim derebaşından. gece ve gündüz geçtim .her geçtiğimde çocukluğumuzda kamyonların üzerinde yaptığımız o korkunç korkusuz yolçuluğu hatırladım.bir kaç kez yaya virajları kestirmeden gittiğimizi hatırladım.şu anda derebaşında bulunan restorantta yemek yedik çay içdik . eskiden büyüklerin çay içip sadece bir kaç kişinin ancak yemek yiyebildiği zamanlar gözümün önüne geliyordu.o eski "han"ın yerinde şimdi beton restorant yapılmış ,eskisi yandı.
Ogeneden geçerken Karğanın ,Astocun arabası ile yüklerin üzerinde yaptığımız yolculukta Ogeneli çocukları rumca küfürleri :D :D ve taş atmaları hala aklımdan çıkmıyor...............
..................
.......................
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 08, 2008 10:53 am

Evet Aydınlı,benim gitmek gibi bir şansım olmadığı için bakarak hasretlik gideriyorum !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir