KAYHAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Eyl 01, 2007 7:45 pm

Vahap bey ataköy sitesine takıldi, sen hangi siteye takildun?ğarğeş sitesinemi?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 07, 2008 12:19 pm

Geldun yedun, içtun aldun havayi gittun bozdun ordaki havayi.
Orda hava nasil?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Şub 13, 2008 2:41 pm

MEHABA DOKTOR BEY
Sakın tanımadım deme ha Dörtyolda Mehmet bey doktor çalışırken benide içki içmeye zorlamıştın ya seni teyzeme söyleyeceğim falan filan seninle aramızda ne hısımlık var be babanı anneni en az seninkadar seven ve sayan bir insan yıllar sonrada olsa aranmazmı çok vefasızsın be doktor
Siteyi gezerken gözüme çarptın ha gerçi doktorlar hep meşkul insanlardır ya yinede nasılsın yenge nasıl umarım bir yaramazlık yoktur ankarada olduğunu yazıyorsun benim amca oğlu Avukat Kemal BAYRAKTAR oralarda dır görüşürmüsünüz sitedede olsa sana ulaşmak güzeldi allaha emanet ol görüşmek dileğiyle hoşta kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Nis 15, 2008 7:49 pm

Mayısın ilk haftasi hazır ol yayla yolçuluği var.Nöbetleri ayarla.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Necati Yavuz » Pzr May 18, 2008 1:06 pm

Mehmet Aydinli yazdı:Mayısın ilk haftasi hazır ol yayla yolçuluği var.Nöbetleri ayarla.

Dilni essek arisi soksun Memet,duzeltemedin gitti be.
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Eki 28, 2008 8:24 pm

bir haber ajansının haberine göre 29 Ekim Cumhuriyet bayramını Ankara'da kutladıktan sonra gece Trabzon'a uçacağını haber yapmış.Haberi veren ciddi ve saygın bu haber ajansı ,sizin bu ziyaretinizin içeriği hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadığından bu ziyaretiniz Trabzondan dönünceye ,sırrı çözülünceye tek gündem konusu olmaya devam edecek.
Yapılan yorumlar,ziyaretiniz iki bayram arasına rastladığından "Kurban Bayramı "öncesi kurbanlıklar için bir bağlantı kurulmayamı çalışılıyor yönündedir.Yoksa bayram öncesi bu süpriz ziyaretinizle " Hac"a gitmeyi mi düşünüyorsunuz.?Helallık almaya geliyorsanız çok zor işiniz var.Direk ordan gitsen daha iyi olur.

Ayrıca ziyaretinizi önceden bildirmediğnizden dolayı resmi karşılama töreni yapılamayacaktır.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Prş Eki 30, 2008 9:30 am

Sevgili Mehmet haber doğru tarih yanlış.Tahminlerin anlamsız.Hac görevimi 2 yıl önce yaptığımı biliyorsun.Ama ticaret amaçlı diyorsan ,fosiya inançlarına ters.Kendini sorgulayıp Cuma akşamına bir özür borçlu olduğunu belirtmeliyim.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Eki 30, 2008 1:33 pm

Evet Sayın Doktorum Merhaba
Daha önce bi not yazdım cevap alamadım ama görüyorumki Sitemizde bulunan aktif durumda bulunan Mehmet AYDINLI kardeşimize kendi sayfanda olsa bile cevap verdin iyi güzelde bizlere neden cevap vermedin kardeş bizler sizi ve ailenizi seven insanlar olduğumuzu bilmeni isterim tamammı aynı zamanda enişdeniz sayılırım o senin mubarek anan benim hanımın öz teyzesidir ha aynı zamanda benimde teyzem sayılmazmı istersen seni ona şikayet edeyim ne dersin.
Bak doktorum sana ve ailene kucak dolusu selam olsun bu teyzenin kızı İlhan ayan'ın kardeşi varsa çok kızgın sana bana eğer cevap vereceksen kendi adımı bul tıkla ve oraya yaz olurmu sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 8:07 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir