gönderen Adnan Ayaz » Cum Eyl 19, 2008 4:45 pm
Bu iftar vakti tam gülmenin sırası idi.Naci,kendisini tanıyamadı ve beni kendisine benzetti.Benim ondan ne farkım var siz karar verin.Ben de kendimi tanıyamadım fakat başka birine de benzetemedim.Fotoğrafa ilk baktığımda gözlüklünün Ümit Akyüz olabileceğini düşünmüştüm fakat Naci'nin Hasan Şahmutoğlu diye yazması beni bu görüşten alıkoydu.Gelelim Ahmet Durgun'a.Çünkü belleğimdeki Ahmet'e benzetemedim.Geriden gelecek nesili aydınlatmak bakımından Ahmet Durgun'un rahmetli müfettişin oğlu olduğunu yazmak istedim.Muammer Güvercin adında bir feğmenoslu 70'li yıllarda yaylaya gelirdi onu ismen hatırladım ancak kimin oğlu olduğunu kesin hatırlayamadım oyüzden birşey yazmak istemedim.Yahu güya ben neyi anlatmaya çalışıyorum.35 yıl önceki halimi önüme getirdiler al senin olsun dediler ben de ona sahip arıyorum.Raif'te olmasaydı Adnan Ayaz arada kaynayıp gidecekti.Bu fotoğraf büyük bir olasılıkla Raif'in fotoğraf makinesiyle çekildi.BENİM ELİMDE OLMADIĞI GİBİ SANIRIM başkasında da yoktur.O nedenle tanımamakta haklı çıkmak için bahaneler arıyorum amma kıvırmamak lazım.Demekki yaşlılık belirtileri kendini göstermeye başladı.EĞER BU FOTOĞRAF RAİF'TE İSE BİR ADET İSTEDİĞİMİ BU VESİLEYLE BİLDİRİYOR AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.