"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kuşmere gider iken haber mi veriliyor, İzin belgesiyle mi Kuşmere giriliyor, Acaba bu belgeler nereden dağılıyor, Demek ki bu işlerin başka türlü ayağı...
ŞİMDİ AKLIMA GELDİ "YAŞLI GİTTİM ŞEN GELDİM"
AÇ KAPIYI MUZAFFER BAKSAN GÜYA BEN GELDİM
DOST BİLDİĞİM HERKESE BÜTÜN SIRLARI VERDİM
KAFA KOL GÖVDE GİTTİ NE YAPAYIM AYAĞİ
Doğru söze ne denir günler çabuk geçiyor, Yinede paragafı dostlar iple çekiyor, Yazı yazanlar bizi elbet memnun ediyor, Merak etme aziz dost biri verir ayağı...
Birazcık hasta oldum artık izin alayım
Eğer müsaade varsa ben uykuya dalayım
Dua isterim sizden ben sözünü alayım
Haftaya buluşalım kolay verun ayağı....
Anlaşılan Adnanım yine kaldık baş başa, Dilerim ki aziz dost sağlık ile çok yaşa, Her zaman yastıkta yat başın değmesin taşa, Allahım yaşlılıkta sağlam tutsun ayağı...
Bursaya yolculuk var inşallah yarın sabah, Uykudan fedakarlık yapsa bütün dostlar ah ! Yine aynı sıkıntı yaşıyoruz dostlar vah, Gerçekten bu Saatçı çok ters verdi ayağı....
Yoklamaya gerek yok kalan dostlar çok azdır, Önümüzde kış ayı sanılmasın ki yazdır, Açılan bu sayfamız şükür olsun beyazdır, Gelip de yazmayanlar ne yapacak ayağı...
Sevgili Adnan hocam...!!!
Sen şimdi suç bastırıyorsun...Ben seni Kuşmerde bilerek hasretle oraya koştum..Senin olmamamn benim için hayal kırıklğıydı vede hüzündü..Biliyorsun geçensene 29 Ekimde birlikteydik ve görüşmüştük .Meğer benim sevgili dosttum orada yokmuş.Gözlerim seni çok aradı oralarda..Evinin yanında biraz kolocan ederek hasretini biraz haf,iflettim...!!!
Sevgili Adnan kardaş son kelamı yazayım, Yarın sabah yolcuyum sonra kalkıp yatayım, Bu akşamki defteri huzurlu kapatayım, Dilerim ki haftaya sen verirsin ayağı...