gönderen İhsan Şahin » Cum Eki 24, 2008 9:13 pm
Merhaba sevgili dostlar,
Uzun zaman oldu kavga !!! etmedim. Ne olur gelin bu akşam kavga edelim. İsterseniz iki üç dört guruba da ayrılabiliriz.
Mesela bir tarafta 1200 anlı şanlı üye… karşı tarafta biz …Kadim dostum Adnan Ayaz ve ben… dostluk üzerine “şairler ve şiirleri” penceresinde nutuk irad eden beyefendilere ithaf olunur. İşte ahde vefa işte dostluk.
Yaşımdan dolayı beklide –hürmete binaen- böyle bir kavgaya girmek istemiyor olabilirsiniz. Ama benim yaşıma denk gelen ve sizlerin arasında hiçte hak etmedikleri halde izzet ve itibar gören “bilmem neylerine” sinek konmayan beyler nerde…nerede..
Onları önünüze alın ve buyurun.
Beyler bayanlar,
Bütün internet ortamını tarayın, araştırın hiçbir yerde mahalli anlamda 1200 üyesi bulunan ve aynı köylü olan böyle bir site bulamazsınız.
Bu sitenin de en özel ve can alıcı bölümü ise her Cuma yapılan “paragaf” proğramıdır.
Diyelim ki bu 1200 üyenin yarısı bir şekilde internet ortamından çıktı
Geriye kalan 600 üyenin de yarısı adres değiştirdi
Kaldı 300
Bu üç yüz üyenin de yarısı proğramları basit buldu
Geriye kaldı 150
Bu 150 üyenin de yarısı o an için il ilçe veya Türkiye dışında kaldı
75 kişi kalması lazım.
Diyelim ki bu 75 kişinin yarısı da mazeret beyan etti
Kaldı mı 37,5 kişi
Buçuk !!!!!!!!!!!!!olanlar her Cuma delikanlı gibi Şahinkayalılar.com paragafta bu geleneği sürdürüyorlar. Varsın o 30 lar- 60 lar ve sayı bakımından çok büyük ama sistem içerisinde çok küçük kalanlar “ara sıra” veya “geçiyordum uğradım” veya “boş iş” deyip dalgasını geçsinler.
Gündüz “tanışma kaynaşmada” hava tahmin raporunu veren zat akşam sırra kadem basmış… ara ki bulasın.
Bana mazeret üreten aldanır. Tabir caizse “iğnenin deliğinden “geçmiş bir insana böyle uyduruk bir mazeret beyanı kendi kendini kandırmaktır.
Yontma taş devrinde yaşayanlara sözüm yok. Efendiler ALO denen bir zıkkım var Cuma akşamı dersiniz ki ben “yokum” bu kadar basit.
Yönetim tarafından “paragaf” yetkilisi atandıklarında siyaset erbabı gibi demeçler verip gereğini yapmayanlar bana göre muteber insanlar değildirler. Onların beyanlarını ve kendi yazdıklarını burada deşifre edeyim mi
Dostlar,
Bundan böyle
“Sevgili köylülerim”
“Şuralı buralı olmak ayrıcalıktır”
“Köyümün güzel insanları” v.s v.s gibi yağcılık ve yalakalık kokan sözler söylemeyin lütfen
Bu meyanda sahte timsah göz yaşları dökmeyelim.
KÖYÜNÜ YAYLASINI KÖYLÜLERİNİ VE DOSTLARINI SEVENLER BU SİTEDE BULUŞUR. VE BU SİTEYE GEREKEN ÖNEMİ VERİR. ALTI AY GELME “ACI VEYA TALI GÜNDE” YANIMIZDA OLMA HASBEL KADER EVDE kalınca bizlere takıl. Yemezler beyim.
Üzüldünüz mü beyim…
Sil kaydını git…
Ya bir yol bul,
ya bir yol aç
yada yoldan çekil
ben ve Kadim dostum Adnan Ayaz işte hep böyle sorumluluğumuzun bilincinde olarak “paragaf”tayız
sizleri dostları özlem çekenleri ve Şahinkayalıları bekliyoruz.
sizleri de bekliyoruz.
Sevgili dostlar,
1200 üyeli bir site bastığı yeri titretmeli. Biz nerede hata yapıyoruz. Herkes eteğinde ki taşları döksün.
BU SİTEYİ HAZIRLAYIP BİZE KAZANDIRANLARIN EMEKLERİNE SAYGISIZLIK YAPTIĞIMIZIN FARKINDA MI YIZ. NE BORÇLARI VAR BİZE…
BİZİM BU SAYGISIZLIĞIMIZA RAĞMEN EĞER HALA BU SİTE İÇİN UĞRAŞANLAR VER İSE, BİR KURU TEŞEKKÜRÜ BİLE BECEREMİYORUZ… YAZIK.
Bir başkasına kızıp ta bu siteye gelmeme lüksü hiç kimsede yoktur. Bu site ne parsellenmiştir ne de imtiyazlı bir sınıf vardır. Kimse kendi kendini kandırmasın.
Er olan ,erkek olan, yiğit olan bütünden ayrılmaz. Köylüleri,dostları ve arkadaşları ile sanal alemde bile olsa yeni ufuklara yelken açar.
BEĞENMEYEN LÜTFEN KAYDINI SİLDİRSİN.
Bu site kör de olsa topal da olsa hedefine varacaktır. KORKAKLARLA ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ
Selamlar