Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
vay vay kimler gelmiş hoşgeldin ömercim aramıza bu sitede iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin canım neyse sineme slm syle kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
Ömer Faruk aramıza hoş geldin,katılımın daim olur inşallah,Karadenizlilerin damatısın ama 408 evlerden ise kimin olduğunu yazarsan memnun olurum,Allahtan sizlere mutluluklar diliyorum,muhabbetimiz daim olur inşallah......
Aramıza hoşgeldin canım bızde senı aramızda görmekten mutluyuz umarım sende iyi eglenirsin burda.......ayrıca burda herkes sıcak kanlıdır ve bütün duygularında samimidir bundan emin olabilirsin öpüyorum seni canım benim biricik amcamın biricik kızlarının kücügüne iyi bak slm söyle muckkkkkkkkkkkkk[/b]
Ömerciğim..
Aramıza katıldığın için çok teşekkür ediyorum...!!! Evet o tesbitin çok isabetli''Karadenizli olmak bir ayrıcalıktır''.Sende benim yeğenimin eşi olarak bu aileden sayılırsın..!!!Aldık kabul ettik...!!!
Aktifliğinin daim olması dilek ve temennisi ile sağlıksıhhat ve başarılar diliyorum...!!! Profilinin altında yazılmış olan mesajınıda çok beğendiğimi buradan ifade etmek istiyorum...!!! Eşinede selam ve sevgilerimi yolluyorum ALLAH'a emanet olun...!!!