gönderen Kamil Şahin » Çrş Eki 29, 2008 11:19 pm
Mahmut bey kardeşim...!!!
Resim duayenlerinden biride sensim. Çektiğin resimlerle buna hiç şüphe bırakmıyorsun...!!! Bu manzaraları 2.5 ay sonra görmemin üzüntüsünü yaşıyorum..Buna inan..Aynı üzüntüyü sevgili Dr. Bülent ALTUNCU'nun çktiği:Demirkapı,derebeşı virajları ve heneke resimlerinde yaşadım..Bukadar güzel manzaraları seyirde geç kalmamalydım...Ama bunda birazda sizin eksiğiniz var..Bu mazaralar ile ilgili günlük ''TANIŞMA ve KAYNAŞMA ''sayfasına küçükte olsa haber manasında bir tiyo vermeniz gerekir...Belki şöyle düşünerek bu haberi verme yönünde çekinceniz olabilir..!Millet şünü düşünürse''Amaaan birkaç resim çekmiş ve vermiş siteye...Bununda ammada reklamını yapmış''' gibi...Asla...!!! Siz bizleri düşünerek bir emek ve zahmet veriyorsunuz..Tabiiki bunu en az manevi bazda karşılığını görmeniz en doğal ve tabii hakkınız...!!!Bu durumuda sitemizin her başlığında deklere etmek hakkınız..Bukonuda benim tahmini yazdığım eleştiriler babında eleştiri yapan var ise..Buyursu kendileri tek de olsa bir resim çekip siteye atsınlar..Bu nedebnle bu tür emek verilerek üretilen etkinlikleri sitemizin her platformunda işaret etmeniz bir göreviniz olmalıdır..Lütfen bu durumu kulak ardı etmeyin...!!İnanın Mahmutcuğum..Gerek Bülent ALTUCU'nun ve gerekse senin bu güzel ve emek gerektiren etkinliğinizde 2.5, 3 aygibi uzun bir zaman dilimi sonrasında bu emeğe müsbet ve olumlu tepki mesajımı yazmak emeğinize eksik bir vefa diye kabul ederek bu gibi konularda emek veren ve zamanında olumlu mesaj yazamadığım özverili arkadaşlardan senin nezdinde bu sayfadan özür diliyorum...!!!Bu eksikliğimden dolayı kusura bakmasınlar..Tekrar o güzel manzaralar için eline yüreğine sağlık diyorum...!!!