Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Bayağı bir zaman oldu seninle muhabbet yapamadık sayfana baktım en son ben sana hazıran ayında mesaj yazmışım 3 ay oldu çok fazla bu nedenle bir selam vereyim halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisiniz dualarımız seninle Allah sağlik sıhhattan yana sizlerin yardımcısı olsun inşallah.
Bu yaz memlekete gitmişin bizden iyisiniz biz Türkiyede yaşıyoruz mevla nasıp etmiyor siz almanyada size nasıp etiyor şanslısınız.
Buradan bizler Ailece sizlere selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli sıhhatlı uzun yıllar diliyoruz kalın sağlıçakla........
paşa nasılsınız önce şunu yazayım ramazan mesajını çok beyendim sağol eşin nasıl ne oda çalışıyormu çocuklar okula başladımı kısaca hayat müçadele zor arkadaş zor ama işin başı sağlık sülonunda selamı var sana ALLAHA emanet olun eşine selamlar yaz unutma
tesekkur ederım dayıcım bende ıyıyım okul başladı ıste.sıtedekı uyelıgım calınmıstı ondan gıremıyodum ortalıklarda yoktum. bu arada kandılınız mubarek olsun.
"annemde gözlerınden mac der " kendıne ıyı bak dayıcım gorusmek dılegıyle
Paşa nasılsınız mesajını geç okudum bayramda 8 köydeydim babam çok hasta oldu onun için gittim sizler o gurbet ellerde garib bayram gecirdiniz üzülüyorum böyle uzaklarda olanlara paşa köy bir güzel bir güzel anlatamam yapraklar sararmı hafif bir rüzkar bir kalabalık sorma aklıma bizim mısır ırğatları geldi eydi günler yok yok yaşlanıyoruz eşine selamlar çocuklara sevgiler gönderiyorum ALLAHA emanet olun
Sevgili Paşa..!!
Nasılsın..? İyisin inşallah o yaad ellerde...!!!Senden sonra bir kezdaha o dağları ziyaret ederek senide hatırladım.ALLAH tekrar buluşmayı ve görüşmeyi nasıp eder inşallah...!!En son 18 Ekimde yaylaya gittiğimde yaylada olan bir parmağın sayıs kadar kişilerdende biri babandı..Caminin yanında epey sohbet ettik...?
Bagı selamlarımı yolluyor ailece sağlık sıhhat ve huzur dolu günler diliyoru..ALLAH'a emanet olun...??
Sevgili Paşa, Beni hatırladığın için çok teşekkür ederim...Sitede bir ara faal olamadım...Bu sebeple sanada haliyle yazamamış oldum...Yoksa sen her zaman aklımdasın..
Nasılsın bakalım inşallah iyisiniz iyi haberlerinizi bekliyoruz,bizler Allaha şükür iyiyiz,Tüm Ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat ve mutluluklar diliyoruz,kalın sağlıçakla.....