ÜLKÜ ALTUNCU KIZILKUŞ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş Ağu 28, 2008 6:31 pm

Merhaba ülkü seni cana yakın tanımıştım ve hala öylesin hatırlamaya bilirsin doğrudur bende adını okumasam ve irfan amcanın kızı olduğunu okumasam hatırlayamasın irfan amca ve muzaffer amcayla görüşüyoruz fatma halam dolayısıyla babamı dayı olarak bilirler bende evlliyim malesef 3de çocuk var.çalışıyormusun neyse inşallah arkadaşlığımız sürüb gider ha unutmadan benim adım iki kez yazılmıştır birini çocuklar yanlışlıkla yazdı sen de ona yazdın asıl olana yazarsan memnun olurum.SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM HOŞÇA KAL.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzr Ağu 31, 2008 1:41 pm

Ülkü hani derler ya tanımadan sevdim benimkide öyle birşey ben 74 doğumluyum ben senden 5yıl farklıyım ve bu fark senin beni cıkartamadığından belli .elif furkan mutluhan adında 2 oğlum bir kızım var kücüyüm 8 aylık 20 yaşında evlendim aynı mahallemden komşunun oğluyla evliyim 13 yıl trabzonda oyurdum saniye yenkeyle görüşüyordum ayşegüllede arasıra karşılaşıyordum ama onunla arkadaşlığımız vardı eşimin iş dolayısıyla samsuna taşındık şu anda samsunda oturuyorum .canım buralara düşersen mutlaka görüşmek isterim arkadaşlığa çok deyer veririm bu siteye emeği gecenlere hep teşekkür ediyorum senin gibi güzel arkadaşlar kazandırdığı için çocukların ve seni öpüyorum eşine selamlar hoşça kal.unutulmamak dileğiyle.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Çrş Eyl 03, 2008 9:43 am

Merhaba öncelikle ramazan ayımız mübarek olsun nasılsımız çocuklar nasıllar canım samsuna geleceyinden dolayı çok mutlu oldum inan yazı şimdiden bekliyom canım anladığım kadarıyla güzel bir evlilik yapmışsın eşinin nereli olduğu önemli deyil önemli olan anlayışlı ve doğru olması bunlarda onda varki sizlere ayak uydurmuş önemli olan eşlerin bir brini anlaması ALLAH bozmasın tamamına erdirsin .çocukları ve seni öpüyorum eşine selam ve saygılar unutulmamak dileğiyle hoşça kal ALLAHA EMANET OLUN
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Eyl 10, 2008 9:13 pm

merhaba ülkücüm nasılsın bu ara pek görüşemedik inşallah iyisinizdir hayırlı ramazanlar geçirmeniz dileğiyle öpüyorum
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzr Eyl 14, 2008 11:25 am

Merhaba ülkü nasılsınız bir isim benzerliğinden dolayı güzel bir arkadaş kazandığım için mutluyum evet altuncularda bir ülkü daha varmış neyse onunlada umarım karşılaşırım canım senin trabzon tarafına gelmemen büyük bir kayıp cünkü bizim oralar çok güzeldir inşallah yazın gelirsinde görüşürüz ama ben seni samsuna bekliyorum eşine selamlar coçukları ve seni öpüyorum görüşmek dileğiyle hoşçakal.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eyl 19, 2008 10:30 pm

merhaba canım iyiz çok şükür ramazan da iyi gidiyo sizinde içinde umarım iyidir yok canım malesef ben trabzonda oturuyorum inşallah buraya gelirsinde görüşürüz samsun trabzon arası çok uzak değil oraya kadar gelirsen burayada uğra misafirimiz olursun inşallah öptüm kendine iyi bak
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Eyl 26, 2008 10:59 am

Ülkü canım kadir geceniz mübarek olsun ALLAH hepimizi affetsin bir birimize ve hastalarımıza askerlerimize çocuklarımıza bol bol dua edelim hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum iyi bayramlar arayı çok acmadan yaz öptüm.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eyl 26, 2008 12:41 pm

merhaba ülkü kadir geceniz mübarek olsun allah bütün dualarınızı kabul eder inşallah şimdiden harırlı bayramlar herşey gönlünce olsun
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş Eki 09, 2008 9:16 am

kız sen nerelerdesin nasılsın bayramda yazamadım köydeydim senden yazmıyorsunmerak ettim sizi öptüm
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Prş Eki 16, 2008 10:56 am

merhaba canım evet yoktun ne zamandır kötü birşey olmasında tahmin edebiliyorum çocuklar küçük olunca insan kendine zaman ayıramıyor biz o devreleri geçirdik benimkiler büyüdü tabi şimdiki sorunları daha farklı yinede allah cocuklarımıza sağlık sıhahat versin onlarsızda yapmasın kendine iyi bak cocuklarını öpüyorum
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Eki 17, 2008 8:01 am

Ülkü anladım bir şeyler var malum kış ayı yaklaştı herkes grip benim çocuklarımda fene oldu sanada geçmiş olsun eşin nasıl selam söyle çocukları öptüm eşimde sizlere selam söylüyor ve yazın sizleri bekliyoruz öptüm seni ALLAHA emanet olun yazmayı unutmayalım
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Sal Kas 18, 2008 4:44 pm

Ülkü hayırdır sesin hic çıkmıyor bir yramazlık yoktur umarım yazmayınca merak ettim çocuklar eşin nasıllar selam söyle ALLAHA emanet olun habersiz bırakma.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:38 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 28, 2008 9:56 pm

Sevgili Kızım,
Uzun zamandır sitede seni göremedik...Artık bir yıl sona erdi seni 2009 yılında bu sitede faal görmek istiyorum...

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Oca 05, 2009 7:04 pm

kız seni kaybettik nerelerdesin yazarsan sevinirim
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA