MUHAMMET KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzt Eyl 22, 2008 7:28 pm

Merhaba abi,

Nasılsınız? Safiye Yengem ve yiğenlerde iyidirler inşallah. Bu yıl sizi köyde yanlız bıraktığımıza dair sitemlerinize üzülerek katılıyorum. Haklısınız. Güya köye yakınız ama yılda bir kapma çalma köye gidip dönüyoruz. Bu sene fazla izin kullanmak istemedim. Fındıkta alacaktım izini. Bu kezde eşim izin alamadı derken köyden mahrum kaldık. Fındığı bile bir günde toplayıp döndük. Aslında sizleride dönüşte beklemedim desem yalan olur.

Annem şuanda Bayburtta. Dayı kızının yanıında. C.tesi götürdük onu. Kadir dayımda ordadır biraz hasret gidersinler. Bayramdan sonra gelir herhalde. Sağlık durumlarını sormuştun , eh fena değil diyelim.

Ev halkına selamlar. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Kama » Prş Eyl 25, 2008 7:59 am

merhaba emmoğlumudesem bacanakmı hayırlı ramazanlar.
Kullanıcı avatarı
İsmail Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Eki 05, 2008 9:07 pm

Sevgili Muhammet .
(Rahmetli) Babam için yadığın taziye mesajın için teşekkür ederim. Allah razı olsun...
Böyle anlarda hatırlanmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu daha bir iyi anlıyor insan.. eksik olmayın
Bu vesile ile bende tüm ölmüşlerimiz için allahtan rahmet diliyorum; mekanları cennet olsun..
Nazik davranışın için teşekkür eder sana ve sevdiklerine uzun ve sağlıklı ömürler dilerim
Allah razı olsun...
Hoşca kal.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Eki 06, 2008 3:00 pm

selam yakışıklı dayıcım kusura bakma siteye fazla girmediğim için mesajını yeni gördüm cevabım o yüzden geç oldu ÖZÜR... öpüyorum dayıcım allaha emanet ol....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Eki 07, 2008 6:15 pm

Sevgili Muhammet kardeşim...!!!
Bayram tebriğin için geçde olsa bi mukabil diyerek teşekkürlerimi yolluyorum...!!!Olsun babanın ruhu için...Annene de selam ve hürmetlerimi yolluyorum..Ellerinden öpüyorum...
Muhammetciğim...Buyaz yaylada yeni evinize içim burgularak baktım ve derinden bir iç çektim...Eski eve bakarak anagayı ve dedegayı,yeni eve bakarakda rahmetli babanı düşündüm..ALLAH hepsini rahmete boğsun...
Sonsuz selam ve sevgilerimi yollayarak seni muhabbetle kucaklıyorum..
ALLAH a emanet olasınız...
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş Eki 09, 2008 6:50 am

selam abim mesajlarını okudum bilgin var ben geç geldim köyden. geldik

modem arızalı olunca tamiri yapıldı ergen cevap ançak yazıyorum.herkese slm H

halam geleçek mi boya işim var demişdi. görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Eki 13, 2008 3:25 pm

MERHABALAR SEVGİLİ DOSTUM

KUSURA BAKMA UZUN ZAMANDIR YOGUNLUGUM NEDENİ İLE BU SİTEYE GİREMİYORDUM YAZDIGIN MESAJLAR İÇİN TEŞEKKURLER ANCAK FIRSAT BULUP YAZABİLİYORUM UMARIM BUNDAN SONRA DAHA Uygunsuz Kelime YAZMA FIRSATIM OLUR.GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNE ÇOK İYİ BAK SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eki 14, 2008 8:10 am

Muhammet Merhabalar:

Nasılsınız bakalım mesajindan anladığım kadarıyla sağlık durumun iyi Allaha şükür bizimde iyidir Allah bizi dahada iyi etsin inşallah,bizler ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat hayırlı günler dileriz,hoşta kalın diyoruz......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fadime Kama » Prş Eki 23, 2008 2:49 pm

Selamlar dayıcım nasılsın iyi varsın sahip olduğum değerli varlık ...aeo görüşmek dileğiyle..
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Kama » Pzt Eki 27, 2008 2:11 am

Emmoğlu haklısın özürdilerim ınşallah bundansonra daha iyi olacaktırbunainan.Kırıkhandan cenazelerdenkeldim siteyi biryoklayımdedım sağolasın beni mahcubettin bundansonraolmıyacak yengeyeve çoçuklaraselam. Muhamet sende kamera varmı varsa sohbet imkanımız olur hoşcakal. sıkma geçmişimi asla unutmam
Kullanıcı avatarı
İsmail Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Eki 27, 2008 7:39 am

Muhammet Merhabalar:

Nasılsınız bakalım mesajindan anladığım kadarıyla sağlık durumun iyi Allaha şükür bizimde iyidir Allah bizi dahada iyi etsin inşallah,bizler ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat hayırlı günler dileriz,hoşta kalın diyoruz......
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sezai Ataman » Pzt Eki 27, 2008 6:39 pm

merhaba abi haklısın epeyı zaman oldu görüşmeyeli ama iş güç bi de günü birlik gelib dönüyom o yüzden körüşemedik kısa zamanda görüşme dileğiğle ALLAHA emanetol
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Kama » Prş Eki 30, 2008 3:37 pm

Emice haklısın. İşlerin yoğunluğundan pek fırsat bulamıyorum. Kusurumuza bakma. Sen de bizi unutmadığın için saol emice. Yengeme Uşaklar selamlar .
Fatih Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Eki 30, 2008 9:03 pm

Muhammetciğim...!!!
İnsan en mutlu eden olaylardan biride hatırlanmaktır. Senin gibi değerli bir kardeşimin beni anarak sayfama yazı yazması beni sonderece mutlu ediyor.ALLAH razı olsun..İnşallah Samsun'a geldiğimde inşallah görüşürüz..Tekrar teşekkür ederek ailece sağlık ve afiyetler diliyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

murat sever

Mesajgönderen Murat Sever » Cum Eki 31, 2008 6:57 pm

ESSALAMUN ALEYKUM SAYIN AĞABİM NASILSINIZ
İYİSİNİZ İNŞALLAH, BİZ KÜÇÜKLER OLARAK HEP GÖREVLERİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ AMAA BÜYÜKLERİNDE KÜÇÜKLERİNE KARŞI GÖREVLERİ OLDUKLARINI LÜTFEN UNUTMASINLAR.BEN BU SİDEYE NERDEYSE 5-6 AYDIR ÜYEYİM DAHA BİZİ GÖREMEDİN MAŞALLAH KIZIMA MESAJ YOLLADIN AMA BANA YOK.RAHMETLİ MUSTAFA AMCAMA BURATAN DİYORUMKİ BÜYÜKLER GÖREVLERİNİ YAPMIYO. SAYGILAR AİLE NE SELAMLAR.

KÖSEÖMEROĞLU-KARA OĞLAN-MURAT
Kullanıcı avatarı
Murat Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir