KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum Eyl 26, 2008 11:57 pm

Mubarek kadir gecenizi kutlar sağlıklı ve huzurlu yıllar temenni ederim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Pzt Eyl 29, 2008 12:32 am

Merhaba dayıcım,ben hosbultuk msjı yazmıştım ama gelmedi galiba,dileklerin için teşekkür ederim dayıcım senin gibi değerli şahsiyetin yiyeni olduğum için gurur duyuyorum iyiki varsın canım dayıcım.Mübarek Ramazan bayramınızı tebrik eder ellerinden öperim yengeminde bayramını tebrik eder Rabbim nice bayramlara nasıp eder İnşallah hep beraber. Allaha emanet olun.
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzt Eyl 29, 2008 10:14 pm

Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.Nice bayramlara ulaşabilmek ümidiyle ALLAH'a emanet olunuz
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Sal Eyl 30, 2008 3:48 pm

abi bayramını en icten dileklerımle kutlarım
hasan özdil

Kamil Sahin

Mesajgönderen Paşa Ayan » Sal Eyl 30, 2008 6:07 pm

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.PASA AYAN
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Çrş Eki 01, 2008 6:34 pm

BAYRAMINIZI MUBAREKOLSUN NICE BAYRAMLARA KAVUŞMAK DIĞIYLE SAYKILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Eki 05, 2008 7:48 pm

Kamil Kardeşim..
Biraz geç kaldım kusura bakma nolur... Dilek ve temennilerin için çok teşekkür ediyorum.. Bunu bir vesile sayarak sayende Tüm ahirete intikal edenlerimize allahtan rahmet diliyorum...
Sana da sevgi ve selamlarımı sunuyorum .... Sağlıcakla kalın
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanışma- Kaynaşma

Mesajgönderen Özgür Birinci » Pzt Eki 13, 2008 12:34 pm

Hoşbulduk kamil amca ,babama notunuzu mutlaka ileteceğim .Umarım bu sefer doğru gönderiyorum mesajı teknolejiyi takip etmediğim icin eksikliğini gördüm. Defalardır cevap yazdım gönderemedim. yaylada kuymak sözünüz olsun bizimde alacağımız..... saygılar.
Özgür Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Eki 21, 2008 1:51 pm

Merhaba Kamil abı.
Bu fotoğraf verme işini anlatayım. Üç atımda anlatacağım.
1.atım fotoğrafı boyutlandırmak- 2. atım fotoğrafı internet ortamına vermek. – 3. atım ise fotoğrafı internet ortamından www.şahinkayalkoyu.com ‘a vermek olacaktır.
1.Atım
İlk önce vereceğin fotoğrafın boyutunu ayarlıyorsun. Bu iş çok kolaydır. Eğer kullandığın Windows XP ise: fotoğrafı açmadan maus ile üzerine gelin, sağ tıklayın çıkan menüden Birlikte Aç’a gelin orada Mıcrosoft Office Pıcture Manager’ı tıklayın. Resimleri düzenleyi tıklayın. Sağ darafa Resimleri düzenleme yeri gelecektir. Oradan yeniden boyutlandır’ı tıklayın. Önceden tanımlanmış genişlik x yükseklik hemen altında acılan bir kutu var. Acın orayı orada Wep-Büyük (640x480 picsel) tıklayın. Alt tarafta Boyut Ayarı Özeti vardır. Özgün boyut, Yeni boyut rakamlarla verilir. Hemen altındaki tamamı tıklayın. Tıkladığınızda Özgün boyut, Yeni boyut rakamları eşitlenecektir. (640 x 480 olacaktırlar) Yukarıdaki kapat düğmesiyle kapatın gelen menüden kaydet’ ı tıklayın. Kayıt etmezseniz yaptığınız iş havaya gider.
(Kullandığınız Windows Vista veya XP SP3 ise bunlar en yeni sürümlerdir. Vistayı ben hiç görmedim. XP SP3 çü gördüm. Yüzde yüz tahminim sizin kullandığınız Windows yukarıda izah ettiğim gibidir. Bu yüzden rahat olun.)
2.Atım
Şimdi fotoğrafın boyutunu ayarladıktan sonra bildiğiniz bir yerde dursun. İnternet ortamında http://www.imageshack.us/ sayfasını acıyorsun. Kurbağa resmi olan bir sayfadır. Orada uzunca bir (kare satır) yanında Gözat yazar orayı tıklayın. Çıkan Dosya seç menüsünde sizin daha önce boyutlandırdığınız fotoğrafı bulup aç tıkladığınızda fotoğrafınızın olduğu yerin adı kara satırda çıkar. Altında işaretsiz kutular vardır resize image? Yazan yeri açın ora ilk satır 100x75 avatar’ı seç altında tuş içinde host it! Yazar tıklayın. host it! Yazısı uploadıng olur internet sayfasının yeniden açılmasını bekleyin. Sayfa açıldığında fotoğrafını küçük boyut olarak göreceksiniz. . Alt bölümde Hotlink for forums (1) yazan yer iki satır olarak göreceksiniz. Hemen üstünde Include details yazısı ve önünde bir kutu var kutudaki işareti kaldırdınızmı altaki iki satırlık yazı tek satıra iner. Tüm yazıyı kopyalayacaksınız. Kopyalama işi tüm kare satır içindeki yazıya mous ile dokundun mu mavileşiyor bu durumda mausta sağ tuşu tıkladığında koplaya seçeneğini görürsün seçtiğinde başka yere yapıştırabilirsin.

3.Atım.
Fotoğrafı verecek olduğun bölümü acıyorsun, aynı yazı yazdığınız gibi yeni konu açıyorsun. Yazı yazdığınız gibi kopyalanmış olan o satırı yapıştırın önizleme ile fotoğrafınızı göreceksiniz. Daha sonra yazı gönderir gibi gönderin. Selamlar.

İlk defa biraz karışık gelebilir. alışınca kolay olduğunun farkına varırsınız.
İhsan bey böyle yardım alarak işi öğrendi şimdi fotoğrafları veriyor.

Abi anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz.

MSN m.koseoglu1962@hotmail.com
cep 05364710795
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Eki 21, 2008 2:22 pm

durum bu
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Sal Eki 21, 2008 8:06 pm

MERHABA KAMİL AMCA NASILSIN BİR HALİNİ HATRINI SORMAK İSTEDİM AİLENE SELAMLAR. ALLAHA EMANET OLUN.
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Eki 24, 2008 7:43 am

Kamil abi, siteye fotoğraf işini öğrenmene çok sevindim bizlerde ilk zamanlar çok hata yapıyorduk sağolsun Fatma hanım yardımcı oluyordu. Elimizden gelen yardımı yapmaya her zaman hazırım. selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Eki 24, 2008 8:26 am

Merhaba Kamil Abi
Evvele Allahın Selamı üzerinize olsun der Bu güngü açıklama sayfanızda bana değindiğin ve ilgilendiğin için bir kez daha çok teşekkür ederim.
Abiciğim vallaha yazıyı okurken duygulanmadım desem yalan olur ne özürü öyle şeymi olur özürünü kabul etmiyorum özür dileyecek biri varsa oda bizleriz ben işin latifesinde idim ama o güzel çektiğin resimlerde aynen benim bilgisayar albümüne geçti.
Kamil abi şu sizin alçak gönüllülüğünüze ne kadar hayran kaldığımı bi bilsen allah seni ve senin gibileri başımızdan eksil etmesin sağlıcakla kalın yengeye selamlar.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 24, 2008 4:43 pm

KAMİL ŞAHİN yazdı:Fatma hanım..!
Öncelikle en derin selamlarımı yoluyor, ailece sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.! Yeğenin durumu çok üzücü.ALLAH'dan acil şifalar diliyorum...!!!ALLAH annesine ve babasına kolaylıklar versin..!!!
Yayla resimleri için yazdığın güzel yazın için teşekkür ediyorum.. Gerçekten yayla çok güzel birazda garipdi...!!Sanki o dağlar biliyorduki sayılı bir kaç gün sonra buralarda kimse kalmıyacaktı.Nitekim şuan yaylada korukçıdan başka kimse kalmadı.Oda çok kar yağınca terk edecek ve ayla 7 ay insan lara hasret kalacaktır...!Nedeyelim ALLAH tekrar güzel günlerde kavuşturmayı nasıp etsin inşallah.!
Ben resim konusunda bir kaç şey sormak istiyorum:
1- Bende eski kartlarda olan resimlerim var bunları nasıl belli sayfalara atabilirim..?
2-Eski siyah beyaz resimlerde aynı tekniklemi atılıyor ..?Yoksa renkli resimlerden farklımı..??
3-Resimleri sayfaya atmak için mutlaka bilgisayara atmak gerekiyormu..?Yoksa makineden USB kablosu denen kablo ile atılabilirmi..???
4-Ana sayfa için haber atma yetkisi verdiler bana .Ana sayfayada buresimleri atılımı.?Atılırsa nasıl atılır..???
Bu konularda bana bilgi verirsen çok memnun olacağım.
Tekrar selam ve sevgilerimi yolluyorum..ALLAH'a emanet olun.

Kamil amca merhaba,
her zaman hal ve hatirimizi sordugunuz icin inanin bizleri cok mutlu ediyorusunuz, allah sizin gibi amcalarimizi basimizdan eksik eylemesin..
Yeyenimizin durumu hepimizi derinden uzuyor ama elimizden sadece dua etmek geliyor baska hic birsey yapamiyoruz, allah sifasini insallah verecek..
Kusmerde son gecirdiginiz gunlerinizin guzel gecmesine sevindim artik yaylamiz hasretle bizleri beklemeye basladi o bize hasret biz ona yasam devam ediyor...

Resim isine sira gelince zaten olayi cozmussunuz , resimlerin renki hic onemli deyil siyah beyaz fark etmiyor istediginiz resimi ayni yontemle siteye ekleyebilirisniz..
Resimler bilgisayarinizda olmasi sart yoksa ekleeyceginiz linkte hic bir sey cikmaz..

Anasayfaya mutlaka uye olmussunuz anasayfaya ayni yontemle resim eklenmiyor orda kendi programi uzerinde resim ekleniyor...

Gelelim uyelerin adini arama sekline maalesef bu tip forumlarda arama modu var ama aradigimiz kisiler arka sayfalardaiseler onlari bularak mesaj yazarak ilk baslara cekmektir bu butun forumlarda ayni sekilde gecerlidir, uzgunum...

sadece duyuru ve onemli isaretlendigi zaman surekli sayfanin basinda sabit sekilde kaliyorlar..

Baska sorunuz ve yardima ihtiyaciniz oldugunda cekinmeden yazabilirsiniz beni asla rahatsiz etmezsiniz bunu bilmenizi isterim..
Saygi ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen hasan özdil » Pzr Eki 26, 2008 7:24 pm

merhaba saygıdeğer abıcım inan hergün sabahdan akşama kadar devamlı yazıları takıp edıyorum ihmallık edıyorum bundan böyle gırıp yazarım teşekkürler abı saygılarla
hasan özdil

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir