Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz
KAMİL ŞAHİN yazdı:Fatma hanım..!
Öncelikle en derin selamlarımı yoluyor, ailece sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.! Yeğenin durumu çok üzücü.ALLAH'dan acil şifalar diliyorum...!!!ALLAH annesine ve babasına kolaylıklar versin..!!!
Yayla resimleri için yazdığın güzel yazın için teşekkür ediyorum.. Gerçekten yayla çok güzel birazda garipdi...!!Sanki o dağlar biliyorduki sayılı bir kaç gün sonra buralarda kimse kalmıyacaktı.Nitekim şuan yaylada korukçıdan başka kimse kalmadı.Oda çok kar yağınca terk edecek ve ayla 7 ay insan lara hasret kalacaktır...!Nedeyelim ALLAH tekrar güzel günlerde kavuşturmayı nasıp etsin inşallah.!
Ben resim konusunda bir kaç şey sormak istiyorum:
1- Bende eski kartlarda olan resimlerim var bunları nasıl belli sayfalara atabilirim..?
2-Eski siyah beyaz resimlerde aynı tekniklemi atılıyor ..?Yoksa renkli resimlerden farklımı..??
3-Resimleri sayfaya atmak için mutlaka bilgisayara atmak gerekiyormu..?Yoksa makineden USB kablosu denen kablo ile atılabilirmi..???
4-Ana sayfa için haber atma yetkisi verdiler bana .Ana sayfayada buresimleri atılımı.?Atılırsa nasıl atılır..???
Bu konularda bana bilgi verirsen çok memnun olacağım.
Tekrar selam ve sevgilerimi yolluyorum..ALLAH'a emanet olun.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir