FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Tem 29, 2008 9:37 am

Fatma Merhabalar:

Uzun zaman oldu siteye giremedim şu an neredesin yaylaya gittinmi yoksa hala Ankaradamısın hastanın son durumu nasıl merakımızı giterirsen sevinirim hastaya birkez daha şifalar diliyorum,sizeda iyi tatiller inşallah,dualarımız sizinle Allaha emanet olun........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Tem 30, 2008 8:42 pm

Merhabalar Fatma hanım....!!!
Nasılsın...? Ailece iyisiniz inşallah...!Yeğenimiz küçük yavruya ALLAH'dan acil şifalr diliyorum...!!! Ben kısmet olursa 1Ağustosta Kuşmerde olacağım...!Eğer sende o tarihlerde oralardaysan yayladaki eve bekliyoruz...!!Ailece yüzyüze tanışalım...!İyi olur..Tanışmamız hep sanal ortamda olmasın(!!!!)...Hem bizimde (belki ilerde olurda)..Fransaya gelmeye yüzümüz olsun...(!!!)Ağabilerin gele gele yayladaki evin önündeki mozaik merdiveni aşındırmışlar(!!!!)...Sağolsunlar her gördüklerinde saygıda kusur etmezler ,halhatır sorarlar ama nedense bir çayımı evimde içemediler....!
Sakın alınma bunların hepsi bir şakaydı...!İnşallah görüşürüz...
ALLAH'a emanet olasınız....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Tem 30, 2008 9:07 pm

Fatma Kardeşim...!!!Nebu hız...!!!
Ani cevabın için çok teşekkürler...!!Hani derler ya ''Kasap sevdiği postu yerden yere vuru'''Omisal..Gerçekten ağabilerini çok severim..Sağolsunlar...Zaten kızları benim kız ile çok samimi...Oda beni çok mutlu ediyor...!!!
Sana gelince.....Maşallah sen rüştünü sosyalliğinle herkonuda ıspatlamışsın...!!Tüm site seni ''benim'' gibi seviyor ve takdir ediyor...!!!ALLAH eksikliğini vermesin...!!!
Tüm aile efradına sonsuz selamlar ve sevgiler....!!!2340 Rakımda görüşmek dileğyle....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Ağu 21, 2008 12:30 pm

Çok değerli yeğenim Fatma...!!
30 Temmuz 2008 Tarihinde özel sayfana enson ben yazdım ve Kuşmer tatilinden dün dönünce sitemlerimi yazmak üzere sayfana bakınca yine bunca zaman sonra yazmak bana nasıp oldu...!!!
Sitemime gelince...!Hani yaylada uğrayıp çayımı ailece içecektin...!!Çok bekledim hatta eşime senden ve sosyalliğinden çok bahsetti...!!Oda seninle tanışmayı çok istiyordu..!!Şenlik günü geçti gelmedin..Dedim herhalde şenliklerden sonra gelir dedim...!Yine gelmedin...!!Sonra kız yeğenlerini caminin yanında görünce onlarla tanışdığımızdan seni sordum.Onlar şenlik günü geldiğini ve döndüğünü söylediler...!!HERHALDE BİRDAHA YAYLAYA GELİR DİYE SORDUM ONLARA..!Onlarda yok gelmez yarın İskenderun'a gidecek dediler...!!!Bendedaha fazla soru sorma ihtiyacını hissetmeden ayrıldım...!!!
Yani bekledik gelmeni...!Yaa nasıp birdaha..Gelsen iyi olacaktı hem ev şenlik alanınada çok yakındı...!!Nediyelim ALLAH birdahaki seneye görüştürmeyi nasıp eder inşallah...!Ağabilerinde busene yaylaya pek gelemediler..Veya ben göremedim..!Sanırım köydeki inşaattan olsa gerek..ALLAH kolaylık versin.
Bimiyorum şuan Fransa'ya döndünüzmü..?Dömediyseniz size ailece hayırlı yolculuklar diliyorum..!Döndüyseniz size oradaki yaşantınızda sağlık sıhhat,mutluluklar ve afiyetler diliyorum..!!!
Eşinizede selam ediyor çocukların gözlerinden öpüyorum...!
ALLAH'a emanet olasınız...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Ağu 23, 2008 9:39 pm

Merhaba fatma nasılsınız umarım iyisiniz köyle geldinizmi bilmiyorum görüşmek isterdim.yeyenin hastaydı nasıl allahtan acil şifalar dilerim bende bu yaz amcamı kaybetti bunlar zor gecitler ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ALLAHA emanet olun hoşça kal
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Eyl 04, 2008 8:29 am

Fatma selamlar. Bu sene de memlekette görüşmemuz nasip olmadı. Bir akşam üzeri eşinizi Çordanun evinun orda (teyzesinde) rastgeldum. Kim olduğini sordum ve orada tanışmak nasip oldi.O gün İskenderun a gidecekmişsiniz. Selam göndermiştim, bilmem bahsettimi.
Her neysde en derin sevgi ve selaamlarımı her halde kabul edersiniz. Kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Eyl 04, 2008 1:54 pm

Fatma Merhabalar:

Bugün mesajlarını görünce sevindim sağ salim ekmek parası kazandığınız mekana gitmiş bulunuyorsunuz Allah uzun yıllar memlekete gelmenizi nasıp eder inşallah,bize bu yılda nasıp olmadı ne yapalım insan her isdediğini bazen yapamıyor.

Burada bizler Ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat mutluluk ve uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyoruz,sağlıçakla kalın......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ergen » Prş Eyl 04, 2008 8:02 pm

hoşbulduk.ne kadar birbirimizi tanımasakta ama kim olduğunuzu biliyorum. mesaj için teşekkür ederim.ben daha acemi olduğum için beni yönlendirirseniz sevinirim.ayrıca yardımınız için teşekkürler.
Sevil Ergen

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Eyl 06, 2008 12:00 pm

merhaba fatma nasılsınız ve uzun zamandır yoksunuz hep aklımdan cıkmayan yeyeniniz nasıl umarım iyidir sen tadilde nerdeydin köydemiydin yine görüşemedik çocukların nasıllar çok soru sordum kusuruma bakma inşallah yazarsınız ALLAHA emanet olun.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Cum Eyl 19, 2008 9:28 pm

FATMA HANIM BEN FİLİZ AYAN İLK YAZDIĞIM YANLIŞ OLDU SİLERSENİZ SEVİNİRİM SELAMLAR BAŞARILAR
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Eyl 20, 2008 9:42 am

merhaba fatma nasılsınız 2 kez yazışım yazmadınız çok merak ediyorum yeyeniniz nasıl oldu inşallah iyidir yazarsanız sevinirim sevgiler selamlar
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eyl 21, 2008 9:00 pm

merhaba fatma hanım,
şu resim ekleme işi için dediklerinizi yaptıktan sonra ''host it! tikliyorsunuz ikinci bir sayfa acilacak... acilacak olan safyada resiminizin linki bulunacak.. Direct link to image .... bu yazinin karsisinda bulunan linki kopyaliyorsunuz ve... hesabiniz bolumune geciyorsunuz.'' diyorsunuz ya host it tıklandıktan sonra Direct link to image bölümü çıkmıyor.
acaba ben mi yanlış yapıyorum yoksa başka bir şey mi var
teşekkürler.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Eyl 23, 2008 10:06 am

fatma hanım teşekkürler işlem tamam
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Eyl 26, 2008 10:49 am

Merhaba fatma nasılsınız iyimisiniz mesajını okudum asıl sen benim kusuruma bakma yoğunluğunu anlayamadım ama inanki yeyenin aklımdan cıkmadı ALLAH ona şifalar ailesine kolaylık versin zor işler bu mübarek ayda ve gecede birbirimizi ve hastalarımızı unutmayalım bol bol dua edelim.gelelim köye seninle görüşmeyi gönülden isdemiştim ama olmadı malum amcamın vefatı bizleri çok üzdü bebeyim kücüktü derken bu yıl köyden bir şey anlamadım kimselerle görüşemeden samsuna döndüm inşallah seneye görüşürüz..kadir geceniz mübarek olsun ALLAH bizleri affetsin eşine selamlar sanada sevgilerimi gönderiyorum iyi bayramlar.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum Eyl 26, 2008 9:29 pm

Sayın başkan kadir gecenizi kutlar sağlıklı bir ömür temenni ederim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir