ALPTEKİN GÖKHAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Eyl 06, 2008 12:35 pm

aga naber nasıslsın,
sesin çıkmıyor bu sıralar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eyl 08, 2008 8:24 am

gökhancığım nasılsın galıba sende benım gıbı memlekete gıtmedın herhalde olmasa bızde gıderız sağlık olsun selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Eyl 08, 2008 12:52 pm

merhaba gökhan nsılsın ne va rne yok. inşallah iyisindir. yaw bir gittin buralardan bir daha görüşemiyoruz. ne trabzona ne kırıkhana geldiğin yok. ya da ben görmedim. ben bu yaz 40 gün memleketteydim. sen neler yapıyosun işlerin nasıl? kendine ii bak.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Eyl 10, 2008 9:22 pm

merhaba gökhan nasılsın valla bi hoşgeldin yazdın sonrada unuttun ne var ne yok inşallah eşin de çocukda iyidirler herkese selam allaha emanet olun
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Eyl 11, 2008 8:00 pm

son görüşmede aniden ortadan kaybolma nedenimi açıklamadım sana di mi? Sen hani "niye tek elinle yazıyon, senin 2 elin yok mu " diye sormuştun ya; aslında oğlum bunu cevabını gayet net bir şekilde verdi. Bir elimle sana yazarken diğeriyle oğlumu zaptediyordum ama sen illede 2 elle yazmamı
istedin, eh sonucunu da gördün :lol:

Bu arada misafiriniz hala gelmedi mi?

Güzel haberlerini bekliyorum. Şimdilik hoşçakal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Eyl 13, 2008 8:47 am

Gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün. Anasına, babasına, vatanına ve
halasına :D hayırlı bir evlat olsun.

Gelin hanım ve bebişin sağlık durumları iyidir inşallah. Bir kaç gündür msn de gözükmüyon. Galiba Trabzondasın.

Kendine iyi bak. Gelin hanıma selamlar. Bebişi benim için öp. Birde kızına dikkat et. O bu aralar daha çok ilgi isteyecek. Allah yardımcınız olsun.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Eyl 13, 2008 10:47 am

Selamun aleyküm Sevgili yeğenim GÖKHAN...!
Nasılsın inşallah iyisinizdir...!
Gökhanciğim...Önce sayfandaki son mesajından yeni bir yeğenimizdaha olmuş...Eğer doğruysa tebrik ediyor ALLAH analı babalı büyütsun diyorum...!!!Buarada babanda katmerli dede olma yolunda hızla ilerliyor...!
Gökhanciğim...Son mesajındaki konuda çok haklısın..Hem senden hemde Kürşattan özür diliyorum...Sizi aramam lazımdı...Aslında Kürşat'ı ben Bolunun başka bir ilçesinde çalışıyor biliyordum..Ama sena haber vermeliydim..Bu konuda kusura bakma..Dalgınlığıma geldi...!Tabii Kürşatın babası ve amcası çok sevdiğim arkadaşlarım...Kendisiyle mesleğe geçtikten sonra görüşme fırsatı bulamadık..Ben kürşat'ı Trabzonda çalışırken Muhittin ile ailece görüştüğümüzde o daha küçüktü belkide ortaokuldaydı...!!!Ama mesleğe girince ve meslektaşda olunca birde babadostu olunca onlar bizi memlekede gelince arayıp srmaları lazım gelir..Bizde meslek büyüklerimizi öyle arayıp soruyoruz...!!Heneyse bn hem seni hemde Kürşat'ı yeterikadar Hüseyin beye anlattım...Hüseyin KOZ hem kişi olarak hemde meslektaş olarak çok değerli bir insandır..Bence işletme müdürü olarak oraiçin bir şanstır...!!!Obana çok değer verir bende onu çok severim...!!!Ben hernekadar Kürşat'ı tanımasamda meslekte çok güzel haberlerini alarak mutlu oluyor ve göğsüm kabarıyor...Hüseyin beyle uyumlu çalışsın vede saygıda kusur etmesin...!!!
Gökhanciğim sana gelince..Eğer çiçek yaptırmadıysan buzamanakadar hemen bir çiçek yaptır hüseyin beye gönder vede enkısa zamanda ziyaret et..Zaten iftar yemeğinde Kürşat'ın evinde beraber olmuşsunuz...!!!Diyaloglarınız sık vede sıcak olsun..
Hepinize tekrar selam ediyorum ve gözlerinizden öpüyorum... İşlerinizde başarılar diliyorum!
ALLAH'a emanet olun..!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Cmt Eyl 20, 2008 9:52 pm

Hoşbuldum kardeşim sanal ortamda da olsa görüştük bundan sonra görüşürüz İnşallah bekliyorum bayramda köyde eşine selamlar ALLAHA emanet olun.
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

babaaaaaaaaaaa

Mesajgönderen Serkan Birinci » Pzr Eyl 21, 2008 11:58 pm

gökhan kardeş; Şeydanın tacı sallandı. pek işime gelmedi bu yaa. hayırlısı :-)

Allah analı babalı büyütsün. haberlerini alıyoruz. Yenge, halamın gelini ile aynı koğuştaydı.

neyse, selamlar diyorum. ve tekrar gözünüz aydın
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt Eyl 22, 2008 12:02 pm

Gözünüz aydın olsun
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Eyl 22, 2008 1:47 pm

Gökhan,Allah Analı Babalı büyütsün,sağlikli sıhhatlı uzun bir ömür diliyorum,gözünüz aydin olsun ......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 23, 2008 9:24 am

gokhan sahın(hacaloglu) yazdı:merhaba fatma hanım,
şu resim ekleme işi için dediklerinizi yaptıktan sonra ''host it! tikliyorsunuz ikinci bir sayfa acilacak... acilacak olan safyada resiminizin linki bulunacak.. Direct link to image .... bu yazinin karsisinda bulunan linki kopyaliyorsunuz ve... hesabiniz bolumune geciyorsunuz.'' diyorsunuz ya host it tıklandıktan sonra Direct link to image bölümü çıkmıyor.
acaba ben mi yanlış yapıyorum yoksa başka bir şey mi var
teşekkürler.

Gokhan merhaba resim olayini oldugu sekilde uyguluyorsun, sen yanlis yapmiyorsunda ImagesShack kucuk degisiklik yapmis artik host it tikladiktan sonra acilacak sayada so yazi yaziyor + Show Advanced Linking oraya tikliyorsunuz ve ozaman karsiniza Direct link to image . cikacak onun karsisindaki linki profilinize ekliyorusnuz, insallah yeterli sekilde aciklamda bulunmusum hadi kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Eyl 23, 2008 10:03 am

kazara buraya yazdum, fatma hanuma yazacaktum
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Eyl 23, 2008 8:47 pm

Sevgili dostum İhsan'dan öğrendiğime göre kendi sulbundan ikinci defa dede olmuştur.Allah hayırlı yapsın dileklerimle gözünüz aydın olsun diyor aslolan babalıktır ilkesinden hareketle geleceğimize yön verecek bu yavrulara sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diler hepinizin gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Sal Eyl 23, 2008 9:33 pm

Gökhan merhabalar. Çevrimiçi olduğunu görünce hemen yazmak istedim. Bebiş dünyaya gelmiş anladığım kadarıyla. Allah analı babalı ve ablalı büyütsün. Hep birlikte sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Eşinide benim adıma tebrik edersen sevinirim. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle. (Bu arada adnı koydunuz mu?)
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir