gönderen Kamil Şahin » Prş Ağu 21, 2008 12:30 pm
Çok değerli yeğenim Fatma...!!
30 Temmuz 2008 Tarihinde özel sayfana enson ben yazdım ve Kuşmer tatilinden dün dönünce sitemlerimi yazmak üzere sayfana bakınca yine bunca zaman sonra yazmak bana nasıp oldu...!!!
Sitemime gelince...!Hani yaylada uğrayıp çayımı ailece içecektin...!!Çok bekledim hatta eşime senden ve sosyalliğinden çok bahsetti...!!Oda seninle tanışmayı çok istiyordu..!!Şenlik günü geçti gelmedin..Dedim herhalde şenliklerden sonra gelir dedim...!Yine gelmedin...!!Sonra kız yeğenlerini caminin yanında görünce onlarla tanışdığımızdan seni sordum.Onlar şenlik günü geldiğini ve döndüğünü söylediler...!!HERHALDE BİRDAHA YAYLAYA GELİR DİYE SORDUM ONLARA..!Onlarda yok gelmez yarın İskenderun'a gidecek dediler...!!!Bendedaha fazla soru sorma ihtiyacını hissetmeden ayrıldım...!!!
Yani bekledik gelmeni...!Yaa nasıp birdaha..Gelsen iyi olacaktı hem ev şenlik alanınada çok yakındı...!!Nediyelim ALLAH birdahaki seneye görüştürmeyi nasıp eder inşallah...!Ağabilerinde busene yaylaya pek gelemediler..Veya ben göremedim..!Sanırım köydeki inşaattan olsa gerek..ALLAH kolaylık versin.
Bimiyorum şuan Fransa'ya döndünüzmü..?Dömediyseniz size ailece hayırlı yolculuklar diliyorum..!Döndüyseniz size oradaki yaşantınızda sağlık sıhhat,mutluluklar ve afiyetler diliyorum..!!!
Eşinizede selam ediyor çocukların gözlerinden öpüyorum...!
ALLAH'a emanet olasınız...!!!