MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Semra Ayan » Prş Ağu 07, 2008 10:03 pm

merhaba muzaffer amca bende siteyi çok sevdim bir çok kişiyle görüşme imkanım oldu geç oldu ama inşallah iyi olur bu arada inşallah iyisinizdir beni kırıkhandan hatırlıyormusunuz biz sizinle tarla komşusuyduk yengeme ve ayşegüle ayhana çok çok selam söyleyin allaha emanet olun
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Prş Ağu 14, 2008 9:52 pm

merhabal muzaffer amca tanımadığını ima etmek istemedim sadece hatırlatmak istemiştim üzdüysem özür dilerim baya uzun zaman oldu görüşmeyeli onun için sadece hatırlatayım istedim kendinize iyi bakın herkese selam
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Ağu 23, 2008 8:19 pm

Merhaba Muzaffer abi,
Uzun zaman oldu görüşmek nasip olmadı. Siz benim biryerlere gitmiş olabileceğimi düşünmüştünüz ama anladığım kadarıyla siz sürekli mekan değiştirdiniz. Ben hep buralardayım. Yaz dolayısıyla bir tarafa kaçmak mümkün olmadı. Fındığı bile bir günde gittik, topladık ve geldik. Yaz olunca malum bizim işler daha yoğun oluyor, biraz onun birazda bu sıcakta bilgisayar başında oturmakta zor geliyor ondan fazla gözükmüyorum ortalıkta. Sadece ben değil herkes bu aralar firarda.
Ramazanda daha sık görüşmek ümidiyle sağlıcakla kalın...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Ağu 29, 2008 8:39 pm

MERHABA HOCAM. TEMMUZDA BANA YAZDIĞIN YAZIYI ŞİMDİ OKUYORUM. SİTEYE BU ARADA HİÇ GİRMEDİM. TRABZONLARDA DOLANIYODUM. SİZDE GELDİNİZ GALİBA MEMLEKETE YANILMIYORSAM. BEN BABAMLA GELDİM. 40 GÜN KADAR KALDIK. YANİ FAZLASIYLA VAKİT GEÇİRDİK ORALARDA.. ŞUANDA KIRIKHANA GELDİK. OKULA BAŞLADIK İŞTE. SİZ NASILSINIZ. BİR YARAMAZLIK YOKTUR İNŞALLAH. SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eyl 08, 2008 8:22 am

merhaba hocam nasılsın gercı sormama gerek yok fotoğraflarına baktım maşallah iyisin allah daha iyi etsın büyüklerımız mutlu olursa bızde mutlu oluruz saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş Eyl 11, 2008 6:13 pm

Hocam sana buradan da başsağlığı dileyeyim (arkadaşının vefatından ötürü). Ben size durumumu bildirmek için yazıyorum: nasip ise cumartesi sabah Trabzon'a gideceğim ve yine nasip ise 20 gün civarında kalacağım, bu nedenle bu aradaki paragaflara katılamayacağımı bildirmek istedim.
Şimdiden iyi muhabbetler diliyorum sizlere.
Saygılarımla....................
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum Eyl 19, 2008 10:22 pm

Sayın hocam selamlar şimdiye kadar müsait olamadım onun için yazamadım artık müsait oldum sizinle sultanmuratta çektiğimiz resimleri hafta içinde siteye yüklüyeceğim geç olduğu için kusuruma bakmayın görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Eyl 20, 2008 10:22 am

saolasın muzaffer amca
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Cmt Eyl 20, 2008 9:30 pm

Hoşbulduk amcam,arnızda olmaktan ben de mutluyum umarım sanal ortamda da olsa görüşmemiz daim olur inşallah.Benim için sizin yeriniz başka amcam ALLAH (cc) başımızdan eksik etmesin ALLAHA emanet olun, yengeme selamlar.
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Cmt Eyl 20, 2008 9:54 pm

selamun aleykum nasılsın amca bursaya geldin nasip olup görüşemedik bende sanal ortamda hal hatır sorayım dedim yengem iyidir inşallah bi ara buraya misfirimiz olun bekleriz kendinize iyi bakın ellerinizden öperim allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Sal Eyl 23, 2008 8:18 am

tabiki böyle durumlarda otür şeyler düşünülmez gelmenizi istedim sadece çok meşgul olduğunuzun farkındaydık olsun birdaha ki sefere inşallah yengemin ve senin ellerinden öpüyorum allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Kama » Prş Eyl 25, 2008 5:02 am

muzxffer abi veya mustafa abi resim koymasını beceremedim kusurabakma herhalde beni tanıdın umarım. Saygılarımla allahaemanet olun . DÖRTYOLDAN sevgi ve selamlar
Kullanıcı avatarı
İsmail Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Eyl 26, 2008 10:55 am

Muzaffer amca kadir geceniz mübarek olsun duada birbirimizi unutmayalım eşine ve sizlere sevgi ve selamlarımı gönderiyorum iyi bayramlar
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eyl 26, 2008 12:36 pm

mübarek kadirgecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilrim. şimdiden hayırlı bayramlar
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cum Eyl 26, 2008 3:42 pm

muzaffer amca
inşallah iyisin
kandilin mübarek olsun
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki