İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Prş Ağu 21, 2008 1:01 pm

selamun aleyküm amcacım nasılsın sağlığın sıhhatın iyidir inşallah öpüyorum ellerınızdenn kalın sağlıcakla....
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan » Cum Ağu 22, 2008 10:44 am

kusura bakma İrfan Amca küçüklüğümüze bağışla. Hoşbulduk bende yeni katıldım siteye inşaallah daimi olur görüşmelerimiz
saygı ve sevgilerimle İKİZLER
Kullanıcı avatarı
Hasan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Ağu 22, 2008 5:05 pm

Aleyküm selam irfan amca nasılsınız bu yıl köylere gelmediniz herhalde sıcaktan bunalmadınız inşallah köyler çok güzeldi selam ve saygılar bizden hoşça kal
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Ağu 28, 2008 3:00 pm

Merhaba amca evet uzun zamandır iş yoğunluğundan siteye giremediğimden dolayı cevap yazamadım. özrümü kabul etmeni dilerim.Evet bizde 25 inde geldik köyden oralar bambaşka gitmenizi ve görmenizi isterim uzun zamandır gitmiyorsunuzdur.Hep hanım köylü olmayın be amca birazda baba köylü olun ....;)))) çoluk çocuk memleket ve akraba görsün
kalın sağlıcakla slm lar ellerinizden öperim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Ağu 29, 2008 9:05 am

Selamu aleyküm İrfan kardeşim....!!!
Uzun zamandır yazışamadık.Görmeyeli iyisin inşallah...!!! Epey zaman SAMSUN larda kaldın ama kısmet olupda görüşemedik.Çok isterdim görüşmeyi ama dünya meşguliyeti...Olmadı...!!Sende memleketlere pek gelemiyorsun...Onedenle görüşme fırsatı olmuyor....ALLAH sağlıkversinde inşallah ilerde görüşmek nsıp eder yüce mevla...!!!
Orada bulunanlardan öncelikle ağabine vede bir cümle aile efradaına selamlarımı sevgilerimi yolluyorum...!!Sağlıklı ve huzurlu günler için dualarınızı bekliyorum..
ALLAH'a emanet olasınız...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Eyl 01, 2008 4:33 pm

İRFAN AMCA HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ergen » Cum Eyl 05, 2008 10:09 pm

Hoş bulduk İrfan amca sizi tanımıyorum ama Muzafer amcayı iyi tanıyorum.Mesaj icin teşekkür eder sıhhat ve afıyetler dilerim.
Sevil Ergen

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Eyl 07, 2008 7:50 am

İfran Abi Merhaba
Öncelikle saygı ve sevgilerimi yollar sağlıklı sıhhatli günler diler Mubarek 11 ayın sultanı olan Ramazanınızın sağlıklı ve sıhhatli geçmesini dilerim.

Ever Abi Çocuğun Üniversteye kaydını yaptım ama epeyi yoruldum. Elazığ İnşaat Mühendisliğine kazandı Allah hayırlısını nasip etsin bu ayın 15 inde okul açılıyor galiba. sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eyl 08, 2008 8:20 am

merhaba abı nasılsın bır kere yazıştık arkası gelmedı sağlık olsun saygılarla abı
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eyl 08, 2008 2:13 pm

merhaba abı senın kızın olduğunu kendi ismının olduğu yerden okudum ona hoşgeldın dedım sonra bıriki yazıştık inan abı hergün sayfaya gırıyorum bende senın gibi bırılerının yazmasını beklıyorum yazmaşsan kımse yazmaz bende yazayım dedım abı sağlıcakla kal abı görüşmek dileğiyle
hasan özdil

irfanaltuncu

Mesajgönderen Paşa Ayan » Çrş Eyl 10, 2008 10:31 pm

Merhaba Irfan abi

Kusüra bakmayin evet 3 ay olmus haberlesmeyeli bu yaz izinde idim 1.5 aykaldim memleketde izinimiz güzel gecdi yanasib birdaha evt sen cok iyi takib ediyorsun siteyi bizler sezlerin hatirini soracak yerde sizler söruyosunuz allah razi olsun sizlerden iyiyiz hamt osun sizlerde iyisinizdir insallah olsun izine gelemesenizde yinede siz vatan topragindasiniz bizde otayok Allah sizede bir gün izin nasib eder insallah Ailece sizlere selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli sıhhatlı uzun yıllar diliyoruz kalın ALLAHA EMENET OLUN pasa ayan
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tepki

Mesajgönderen Turgay Ayan » Çrş Eyl 17, 2008 12:31 pm

amca eyvallah ama beni isterseniz siteden atın ama diyecem babama salako diy ecek adamın a.q bana bidaha mesaj atma aramız bozulacak??????

yasından bsından utan be senin ogluna deseler oglun ne tepki verir bakıyım bir sor bakalım ya oruc oruc moralimi bozdun zaten o mesajıda sil ordan yoksa aynısı seninkinde olur
Kullanıcı avatarı
Turgay Ayan

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Eyl 18, 2008 12:24 pm

tazıyen içim teşekkürler abı.allah razı olsun
hasan özdil

Mesajgönderen Filiz Ayan » Cmt Eyl 20, 2008 9:38 pm

Hoşbuldum mesajınız için teşekkür ederim ALLAHA emanet olun saygılar.
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cmt Eyl 20, 2008 11:02 pm

Teşekkür ederim İrfan amca. Sağolasın.Ölümlü dünya ne gelir elden. Allah kalanlara hayırlı ömürler nasip etsin.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir