Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz
KAMİL ŞAHİN yazdı:Merhabalar Fatma hanım....!!!
Nasılsın...? Ailece iyisiniz inşallah...!Yeğenimiz küçük yavruya ALLAH'dan acil şifalr diliyorum...!!! Ben kısmet olursa 1Ağustosta Kuşmerde olacağım...!Eğer sende o tarihlerde oralardaysan yayladaki eve bekliyoruz...!!Ailece yüzyüze tanışalım...!İyi olur..Tanışmamız hep sanal ortamda olmasın(!!!!)...Hem bizimde (belki ilerde olurda)..Fransaya gelmeye yüzümüz olsun...(!!!)Ağabilerin gele gele yayladaki evin önündeki mozaik merdiveni aşındırmışlar(!!!!)...Sağolsunlar her gördüklerinde saygıda kusur etmezler ,halhatır sorarlar ama nedense bir çayımı evimde içemediler....!
Sakın alınma bunların hepsi bir şakaydı...!İnşallah görüşürüz...
ALLAH'a emanet olasınız....!!!
KAMİL ŞAHİN yazdı:Fatma Kardeşim...!!!Nebu hız...!!!
Ani cevabın için çok teşekkürler...!!Hani derler ya ''Kasap sevdiği postu yerden yere vuru'''Omisal..Gerçekten ağabilerini çok severim..Sağolsunlar...Zaten kızları benim kız ile çok samimi...Oda beni çok mutlu ediyor...!!!
Sana gelince.....Maşallah sen rüştünü sosyalliğinle herkonuda ıspatlamışsın...!!Tüm site seni ''benim'' gibi seviyor ve takdir ediyor...!!!ALLAH eksikliğini vermesin...!!!
Tüm aile efradına sonsuz selamlar ve sevgiler....!!!2340 Rakımda görüşmek dileğyle....!!!!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir