KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sinan Özdaş » Prş Tem 17, 2008 8:51 am

çok teşekkür ederim.Tekrar sağolasın Allah razi olsun.
selam eder hayırlı günler dilerim
Sinan Özdaş

Mesajgönderen Fadime Kama » Cum Tem 18, 2008 7:59 pm

Selamlar amcacım nasılsınız...Madem komşuyuz arada hatrınızı sormak benim vazifem sağlıkla kalman temennisiyle...
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzt Tem 28, 2008 11:12 pm

kamil amcacım merhaba nasılsın ben giremiyodum bayadır nasılsın inşallah iyisindir görüşemiyoruz bayadır yengemler nasıl iyidirler inşalah amcacım ellerinizden öpüyorum allaha emanet olun
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Tem 30, 2008 9:44 am

merhaba benim yakışıklı dayıcım nasılsın ne zaman ziyaretimize geliyosun yengeme selam mesajın için teşekkür ellerinizden öpüyorum allaha emanet olun
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Tem 30, 2008 8:50 pm

KAMİL ŞAHİN yazdı:Merhabalar Fatma hanım....!!!
Nasılsın...? Ailece iyisiniz inşallah...!Yeğenimiz küçük yavruya ALLAH'dan acil şifalr diliyorum...!!! Ben kısmet olursa 1Ağustosta Kuşmerde olacağım...!Eğer sende o tarihlerde oralardaysan yayladaki eve bekliyoruz...!!Ailece yüzyüze tanışalım...!İyi olur..Tanışmamız hep sanal ortamda olmasın(!!!!)...Hem bizimde (belki ilerde olurda)..Fransaya gelmeye yüzümüz olsun...(!!!)Ağabilerin gele gele yayladaki evin önündeki mozaik merdiveni aşındırmışlar(!!!!)...Sağolsunlar her gördüklerinde saygıda kusur etmezler ,halhatır sorarlar ama nedense bir çayımı evimde içemediler....!
Sakın alınma bunların hepsi bir şakaydı...!İnşallah görüşürüz...
ALLAH'a emanet olasınız....!!!

Kamil amca merhaba..

Ilk once mesajiniz icin tesekkur ederim vede guzel ilginiz icin;, bizlerde allah nasip ederse bu pazar yada pazartesi burdan yola cikacagiz insallah sag selim koye variriz sizin oldugunuz donemler mutlaka kusmerde olacagim ve inan sizlerin cayini icmek beni ve ailemi cok mutlu eder..
Abimlere sira gelince sizlerden cok soz ettiler orduda onlara gostermis oldugunuz ilgi ve yardimlardan surekli soz ederler ve yaniniza ugramadiiklari icin ne kadar uzgun olduklarinida , onlarda biliyorusnuz yaylada ev bitti koyde ev yaptiklari icin fazla gezmeye zamanlari olmuyor ama her ne olursa olsun gelemeleri lazimdi diye dusunuyorum..
Kusmerde mutlaka cay icmeye gelecegiz saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Tem 30, 2008 9:14 pm

KAMİL ŞAHİN yazdı:Fatma Kardeşim...!!!Nebu hız...!!!
Ani cevabın için çok teşekkürler...!!Hani derler ya ''Kasap sevdiği postu yerden yere vuru'''Omisal..Gerçekten ağabilerini çok severim..Sağolsunlar...Zaten kızları benim kız ile çok samimi...Oda beni çok mutlu ediyor...!!!
Sana gelince.....Maşallah sen rüştünü sosyalliğinle herkonuda ıspatlamışsın...!!Tüm site seni ''benim'' gibi seviyor ve takdir ediyor...!!!ALLAH eksikliğini vermesin...!!!
Tüm aile efradına sonsuz selamlar ve sevgiler....!!!2340 Rakımda görüşmek dileğyle....!!!!

BU SEVGIYE HER ZAMAN LAIK OLMAYA CALISIYORUM BENDE BU SITEYI VEDE BU SITEDE BULUNAN HERKESI SEVIYORUM..
KUSMERDE GORUSMEK UMUDUYLAN..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Prş Tem 31, 2008 11:58 am

amcacım merhaba mesajın için teşekkür ederim ne demek sizin gibi büyüklerimizi unutmak olurmu nasılsın amcacım inşallah iyisinizdir bizlerde iyiyiz cok şükür yengem cocuklar nasıllar eşiminde selamı var cocklardaa ellerinizden öper amcacım allaha emanet olun görüşmek üzere
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Sal Ağu 05, 2008 2:30 pm

merhaba dayıcım biliyorum sen şimdi yayladasın ama yinede yazıyorum teklifin için çok teşekkürler inşallah geliriz yengeme selam öpüyorum sizi hoşçakalın
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan » Pzt Ağu 11, 2008 5:45 pm

selamun aletkum dayıcım bende artık sizlerle beraber olucam engüzel duygularla saygı ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Hasan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Kamil Sahin

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum Ağu 22, 2008 8:26 pm

Aleyküm seley Kamil amca.Iyiyimdir sukrolsun kurbet elde nekedar iyiyim desem nekadar olur sizler benden iyi bilirsiniz. Evet kise gecen günüz oldu ama benim icin o günler cok uzun olacak cüngü 1.2. sene ogünleri düsünerek gececek. Evet baban hasdalandi yayladan ayrikmak zorunda kaldin gimse ile görüsemedim birdaha geride kelemetim hakkinizi helal edin. ilginizden dolayi sizlere tesekküt ederim . ..!ALLAH yeniden görüşmemizi nasıp eder inşallah ve uzun günler geciririz sizlerle insallah .Tekrar selam eder saglik sihat mutluluk diliyorum..!Ailece sağlık ve esenlikler diliyorum....!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!
PASA AYAN Berlin
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzt Ağu 25, 2008 9:51 pm

amcacım nasılsın görüşemiyoruz bayadır ben giremedim bu ara cocuklardan dolayı yengem cocuklar nasıllar onlara selamımı iletirsin allaha emanet amca
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Pzt Ağu 25, 2008 10:17 pm

merhaba dayıcım nasılsın döndünüz herhalde yengeme selam ellerinizden öpüyorum
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan » Çrş Ağu 27, 2008 7:13 pm

hoş bulduk dayıcım.Senin varlığın yeter biz seningibi saygıya değer insanların gölgesinde durmakdan gurur duyuyoruz seni çok seven yiğenin hasan
saygılarımla yengeme slm öptüm ellerinden
Kullanıcı avatarı
Hasan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Ağu 29, 2008 1:25 pm

Selamünaleyküm Kamil Kardeşim:

Bugün Cuma hayırlı cumalarla söze başlayalım,tabii sizde memleket havası var sizin havanıza diyecek yok inşallah bizdede aynı hava birgün olur.Nasılsınız bakalım umarım vede anladığım kadarıyla sağlik durumunuz iyi Allah dahada iyi yapsin inşallah, bizlerde şükürler olsun ailece iyiyiz siz gibi samimi dostlarımızın hasretlliği ile günlerimizi geçiriyoruz.

Bizler Ailece hepimiz hepinize sağlik sıhhat ve afiyet diliyoruz sizleri Allaha emanet ediyoruz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ergen » Cum Eyl 05, 2008 10:04 pm

hoş bulduk kamil amca ben müfettiş mustafa şahin in büyük kızıyım eşimde nanoğlu evliyanın büyük oğlu hasan ergen mesaj için teşekkürler sizingördüklerınız kardeşlerimdi eşiminde size selamı var ALLAH a emanet olunuz.
Sevil Ergen

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir