Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Fatma kızım merhabalar,nasılsınız bakalım,kardeşiniz Muhammet İbrahimin asker olduğunu babanın ona yazmış olduğu mesajla öğrenmiş oldum,bu vesile ile ona olan özleminizi paylaşmak amacıyla sayfanıza konuk oldum.Hayırlısı ile vatan borçunu bitirir inşallah,sanırım kısa dönem gitmiştir,ona ve sizlere sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler yüce mevlatan niyaz ediyorum,herkese selamlar......
Fatma kardeşim merhabalar ya inanki yazdığın yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu ya!Eskileri unutmak mümkünmü helede seningibi vefakar arkadaşları beni hatırlayıp yazdığın yazı için teşekkürler kendine has bak bundan sonra inşallah burda görüşeceğiz şüphen olmasın.
Aramızdaki küçük hanım Hasan'ın kızı Ebrar hanım.
Sevgi ve saygılarımla.
Merhaba Fatma, Beni hatırladığın için ne kadar memnun oldum bilemezsin...Allah razı olsun... Dilerim yaşadığımız süre hep böyle hatırlanırım..
Bu ara sizlerden tam manasiyle haber alamadım...Sanırım Emine haneden uçup gitti...Öyle mi ? Şayet öyle ise ona mutluluklar dilerim...Bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim...
Merhaba canım
seni çok sevdiğimi ve sana kokoli dediğimi biliyorsun
işte bu muhabbetimin simgesidir
Yüzyüze sevginin ifadesi peşın ama ucuz; uzaktan uzağaolan sevgi veresiye ama değerli ve unutulmazdır
Bu ince nuansı kaçımadığımı sanarak ifademi bitirmek istiyorum
Sevgilerin en güzeli vemuhabbetlerin en çoğuyla
Allaha emanet ol
Kalbimden hiç yok olma emi FATOŞUM
Fatma kızım selamünaleyküm,nasılsın bakalım inşallah iyisiniz iyi olmanız için duacıyım,almış olduğum haberlere göre Anneniz Ankarada ameliyat olacak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,Allahtan acil şifalar diliyorum,dualarımız onunla........
Not:bu habere not düşmek zorunda kaldım Muhammetin yazmış olduğu mesaj sonucu benim bir yanlış anlama yaptığım anlaşılmış Niyazi Hoca değil Niyaz Hocanın eşiymiş kusuruma bakmayın Kızım dekrar selamlar......
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...