gönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Eyl 08, 2008 7:12 pm
merhaba arkadaşım,
merhaba hocam,
merhaba hasretkarım...
uzaklaştığımız onca şeyin arasında doğduğumuz, büyüdüğümüz yerlerin: muhabbetlerin ve de samimiyetlerin sancısı ile ömür tüketmeye çalışıyoruz. belki kendi içimizdeki çıkmazların arasında mahkum kalmanın burukluğuyla pek görüşemiyoruz. lakin hayat denen film şeritlerini göz kapaklarımın altından geçirirken kimi zaman gizli gizli gülüyor kimi zaman da içimdeki buruklukla bir kaç damla akıtıyorum öylece.
günler sonra bir gün diye sayıklayıp dururken hayallerimi yeşertmeye çalışıyorum azizim.
muhterem arkadaşım,
bu sene maalesef (8 seneden beri) yine yasretliğimi içime habsedip, dostlarımla buluşamamanın kederli günlerine bırakmak zorunda kaldım kendimi. lakin eşimin Trabzonda olması ve orada doğum yapacak olması münasebetiyle ramazan bayramını oralarda geçirme hayalleri ile geceleri tüketiyorum. biliyorum yine sizlerle olamayacağım ama izlerinizi görmek umuduyla günlerin azalması için onlara mahkum olarak bıraktım kendimi kollarına...
bir gün mutlaka hasbihal olmak umuduyla seni yüce mevlaya emanet ederken, unutulmamanın mutluluğu ile seni selamlıyorum
allaha emanet ol
esen kal arkadaşım