Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba kızım, Mesajin için teşekkür ederim...Evet kendimizi kurtarıp gelemiyoruz...Aslında dün gelecektik ama Milli takımın hışmına uğradık...Ve gelemedik...Şimdi yarın gelmeği düşünüyoruz ama bakalım nasip olur mu ? Hayırlısı...
Kızım son zamanlarda sitede fazla göremiyorum biz başkalarını buralara cekmeye çalırıken Sen ve Şevki aktif olmuyorsunuz inşallah ikinizde beni dinler devamlı yazmaya çalışırsınız siz ,size yazılmıyor diye moralınız bozulmasın bir gün gelir durum istediğiniz duruma gelir aktif olun aktif gözlerinden öptüm.......
Sevgili Yeğenim Ülkü....!!!
Bir geldin pir geldin....!Tebrikler... Çok aktifsin....!!! Eeeee....!Nede olsa babasını kızı...Bu durumun beni çok mutlu ediyor....!!!Enişteyi tanımıyoruz ama inşallah tanışma fırsatı buluruz...!!Diyormu sana :Bukadarda memleket fanatikliği olurmu....????
Eşine selamlar ve çocukların gözlerinden öpüyorum...!
ALLAH'a emanet olun....!!!
merbaha nasılsınız haklısın valla kırıkhanın sıcağı hiçbiryere benzemiyo aşırı sıcaklık var ya yanıyoz valla ama az kaldı inş. bu ay sonunda güzel çaykarama gidiyoz inş. sizinlede yüz yüze tanışma inkamımız olur. şimdilik hoşçakaln grşmek dileğiyle kendinize iyi bakın
Sevgili Kızım, Sayfama yazıp hal hatırımı sorduğun için çok teşekkür ederim..Şükür çok iyiyiz..İnşallah sizlerde iyisiniz...Allah (c.c.) iyilikler ihsan etsin...
Bir vesile Miraç Kandiliniz mübarek olsun !!!!!!!!!
Kızım iyi dileklerine teşekkürler Allaha şükür tamamen iyi oldum diyebilirim,mevla herkesden uzak tutsun inşallah bu hastalığı,Elif kızımın gözlerinden nanaklarından öpüyörüm tabii Doğukanında gözlerinden nanaklarından öpüyörüm,Allaha emanet olun.......
Sevgili yeğenime selam ve sevgilerimi yolluyorum...!!!
Bunca kişi arasında hatırlanmak çok onur verici birşey...özellikle bunun içinde çok teşekkür ediyorum...!Eşine ve çocuklarına sonsuz selamlar ve sevgiler...!
Ailece size sağlık sıhhat ve afiyetler ve mutluluklar diliyorum...!!ALLAH'a emanet olasınız...!!!
teşekkür ülkü nasılsın inşallah tanışırız aslında ismin hiç yabancı değil ama çıkaramadım bilmiyorum sen beni tanıdınmı görüşmek üzere herşey gönlünce olsun
merha ülkü nasılsın en azından sanalda tanışdık inşallah kısmet olurda yolun buralara düşdüğünde canlı olarakta tanışırız kendine iyi bak allaha emanet ol
merhabalar ülkücüm nasılsın bende yoktum köydeydim malum fındık zamanı ev hanımıyım ikitane çocuğum bede onlarla uğraşıyorum inşallah seneye gelince görüşürüz bekliyecem çocukları çok öpüyorum kendine iyi bak allaha emanet ol canım
Sevgili yeğenim...!!!
Uzun bir aradan sonra bu amcanı yine sen hatırlayarak yazma inceliğini gösterdiğin için çok teşekkür ediyorum...!!!Hernekadar şahsen tanımıyorsamda Eeeee.... nede olsa babasının kızı...!!!Sosyalliğin konusunda başka kime benzeyebilirsinki...??
Eşinede ve de çocuklarına selam ediyor hepinizin gözlerinden öpüyorum...!
Kucak dolusu selamlar ve sevgiler....!!!