Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ayhancığım sana cevap vermekte geciktim biliyorum ama sen beyuksun afedersun herhal. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. Msn listesine beni ekledin ama kamiya açuk değilsun. Bu arada Kurstan hep kaçayirum ama bi türli kurtaramadum o ander kurslardan. O kursa her gidişimde seni hatırlarım dostum, balkondan çay arabasına atlamalarını, hocayı dövmelerini, o yol üzerindeki dozeri kullanmalarımızı. Hepsini, ama hepsini hatırlıyorum. Görüşmek üzere inşallah, arada hau kaybanani da aç.
selam ayhan
ya ben site işleri ile uğraştığım için bayağı yaoğunum. bu arada abdurrahman taşkın zaten aktif durumda. yani siteye girebilir. herkese selamlar
SELEMUM ALEYKÜM AYHAN DAYI BENİ TANIDIN MI BEN HASAN ATAMAN YAVUZ ATAMANIN OĞLU BUSİTEDE BAŞKABİR TAKLİTİMVAR TAKLİTLERDEN SAKIN NEYSE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH
ola hasan kenduni ne parçalarsun boşuna yere o hacer ablan seni duymayuki sen yırtınma boşu boşuna sitedede madara oldun ablanın sayesinde allaha emanet ol
merhaba amcaların en karizması
ınternnete baya bi girmeye başladın artık
sanal alemde de adından söz ettıreeceksın anlasılan
hadı allaha emanet ol
eyvallahhh
Selam ayhan amca nasılsın Bakayurmda hemen lafı oturttun Ama Hasanın yazdıklarını okuduğumda Hasan benim yanımdaydı zaten Yani okumakta geç kalmışım yoksa ben senin öğrettiklerini hiç unuturmuyum Herkese selam söyle görüşmek üzre.
gönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Sal Nis 03, 2007 12:03 am
SELAMLAR YAYLA DOSTU.NERDESUN?MİLLET YAYLADA YÜK BEKLİYOR.TEKER Mİ PATLADİİİ
MSN LER ÇALINDI YAZAMADIM SANA KUSURA BAKMA.AKLINDAN BAŞKA BİŞEY GECMESİN SAKIN.
ADADA BİR FAAİLYET YAPINDA TOZUNU KALDIRALIM ORALARIN..
BOŞ DURMAYIN ORDA
MUSTAFA AGABE VE SAMİYE SELAM SÖYLE SONAYA...HERKESE
ola sen yaşayumisun nerdesun habak yeni resimlervar bakmaya değer isdersen bigör
hem korkma gelmiyom busene köye rahat rahat git uğraşmiyacağum senle hadi körüşürüz
isdersen tabi