gönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Tem 14, 2008 11:07 pm
Fettullah efendinin papa'ya yazdığı mektubu, ya da şofbene iliştirilen glock'u, ya da efendinin green card referans listesini yeni baştan yazma ihtiyacı hissetmedim ve sanırım doğru olan da bu. Uydurmak yeteneğimi, üstünde hiç çalışmadığım için geliştiremedim, affına sığınıyorum. Fikir ve haber farklı şeylerdir, bunu da bilgine sunuyorum.
İkide bir ben boruzancının boruzanı değilim diye feryat etmenin bir anlamı yok, çıkardığın sesler boru sesleri. Hamurun kirli değil, sen vatan haini olamazsın, ben de sana öyle bir şey demem, düşünmem. Sadece çıkardığın sesin ne olduğunu bildiririm. Sen gene ister öyle ister böyle üfürüğe devam edersin.
Ulusal kanal izleyerek kafan ütülendi ise, izleme canım kardeşim, neden kendine eziyet ediyorsun? Bazı ilaçlar bazı bünyelerde zehir etkisi yaratır, zehirleme kendini. Ben yıllardır televizyon izlemiyorum mesela ve hiç bir şey kaybetmedim bu yüzden. Aptal kutusudur o, aptallar için kendini akıllı sanan "akıllılar" tarafından imal edilmiştir, kullanılmaktadır. Aklını kullan sen de, izleme, sen de kurtul biz de.
Yazılarımda engin bir bilirkişi edası ile konuşuyorum çünkü onlar benim fikirlerim. Bilmediğim, inanmadığım bir şeyleri farklı güdülerle, çıkarlarla, hesaplarla ortaya sürmüyorum. Bak bu sitede o eda ile konuşabilen senin ağabeylerin de var. Umarım sen de fikir sahibi olduğun bir gün gevrek gevrek sırıtmak yerine o eda ile konuşursun.
Seni sansürlediğim falan yok, yazma da demiyorum. Sadece benim yazılarım altında densizlik yapma diyorum ve sen ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun. Tek yapman gereken anladığın bu şeyi uygulamak. O vakit kardeş kardeş tartışırız.