Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Fadime, Sizlerle sanal alemde buluştuğum için çok mutluyum...Dilerim bu kurulan dostluk hiç bitmez..Hem sayende sevdiğim babandan da haber almış olur ve selam iletmiş olurum..Yardımcı olursun inşallah...
Bu duygularla hepinize selam ve sevgiler gönderiyrum...
fadime, şu abin ne yapar ne eder, diğer abilerin tamam çalışıyor da, bu abin hergün yatıyor nasıl bir çalışmadır bu? Halama, yengeme, Zezgin abime slmlar hadi arayı açmayalım arada msj at ki ismimiz aşağalarda sürünmesin :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sevgil yeğenim fadime...!!!
Aferin...!!Seni bu medeni cesaretinden dolayı kutluyorum....!!!Bu amcanı hatırlayıp yazman beni sonderece mutlu etti...sağolasın varolasın....!!!!
Bende merak ediyordum...Kim bu Fadime KAMA...????
Evet Anabodamoda komşuyuz...!!Hem baba tarafın hemde anne tarafın bizim çok yakın görüştüğümüz aile dostlarımız....!!!Hele hele anneanenle benim annem çok yakın dost ve çile arkadaşıydılar....!Evet benim annem artık yok...ALLAH anneannene uzun ömür versin....!
Başta sana,babana annene ve tüm ailene sonsuz selamlar...!!!Gözlerinden öpüyorum....!!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!!
Merhaba kızım, Artık oturduk babanın telefonun beklemeğe başladık...İnşallah şu an hareket etmiş ve yoldadır...Yıllar önce başlayan dostluk ayrı kalınca biraz unutulmuştu.. Seninle sitede tanışmamızdan sonra yeniden filizlendi şükür... inşallah bütün dostluklar böyle daim olur..
selamü aleyküm yiyenim teşekkürederim yazın için cevap belkı geç oldu nedeni kırıkhan da olmamdı annemin duasını altık evin boya işleri vardı yapıldı.sağlık olursa 12.07.2008 yani cuma günü de trabzona gidiyorum belki görüşemeyiz gelinçe cevap muhakkak veririm slamlar
Sevgili yeğenimin bizleri böyle zaman zaman hatırlayıp yazması çok mutlu verici bir olay...Çok teşekkür ediyorum yavrum...!!!Evet komşuluk hakkı çok önemli haklardandır...!!İnşallah büyüklerimizin komşuluk yapıpda şimdi ocaklarının tütmediği ıssz babaocaklarını tüttürürde komşuluk yaparız...1Gerçekten belki sen doğup büyümediğin için bilemezsin ama benim için o evlerin viranlığı çok üzücü....!!! Annen baban belki beni anlar...Onlara çok selamlarımı iletiyorsun...Sanada vede kardeşlerine sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum...!!
ALLAH'a emanet olasınız.....!!!!