Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Yakışıklı kardeşim ne poz vermişsin oyle yau
Sağol hüseyin ciğim buralardayız uğraşıyoruz işte senin dersler eyi gideyu inşallah hadi Allah zihin acıklığı versin
iiym hüseyin abi saol. Kırıkhan walla donuyo bgn donduk çok soğuk sabah kar yağdı ama az gerçe sen bilirsin kırıkhanda kar ne kadar olur.neyse kendine ii bak ALLAH'A EMANET OL...
Hüseyin merhaba nasıl gidiyo hayat umarım iyisindir
Beni sormuştun nasılım diye bizde eyiyuk çok şükür uğraşıyoz işler güçler böyle koşturmacaya devam.
hadi kendine mukayet ol kal sağlıcakla
kusura bakma hüseyin geç cvp yazıyorum ben iyiyim saol inşallah sende iyisindir benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum okulunda başarılar görüşmek üzere by
selamunaleykum hüseyin cim nasılsın nasıl gidiyor okul hayatı uzun zamandır görüşemedik koptuk ya görüşmek üzere kendine iyi bak herkese selam soyle allaha emanet olun.
merhaba hüseyin nasılsın bende iyiyim valla doğru duymuşsun burda havalar çok sıcak inş. bu ay sonunda ordayım beklesin beni çaykaranın dağları geliyorum
Merhaba Hüseyin, Zaman zaman arayıp sorman beni çok ama çok mutlu ediyor...Mutluluğumu belirttikten sonra ailece hepinize mutluluklar diliyorum...Bu sayfalardan da haberşleşmeye önem verdiğimi bildirmek istiyorum..
selam kardesum ne yapalum işte hayat ile mücadele ediyoruz ,ömrümüzden saniyeler tüketiyoruz işte. çaykara da staj yapıyormuşsun kardeşin öyle dedi. inşallah bu yıl gelebilirim oraya da görüürüz. görüşmek üzere kardeşim allaha emanet ol. kendine çok iyi bak