SİGARA İÇMEYEN İŞSİZLERE MÜJDE !!!...

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Pzt Kas 16, 2009 12:53 pm

" DEV ŞİRKETLER ELEMAN ALIRKEN SİGARA İÇMEYENİ TERCİH EDİYOR."

İş dünyası SİGARA' yla savaş açtı. Şirketler yeni alacakları elemanlarda SİGARA içmeme şartı ararken, mevcut personelin kötü alışkanlıktan vazgeçmesi için kurslar düzenliyor.

Sony, Microsoft, Botaş, Alarko, Arçelik, Pegasus, Türk Telekom, Tekfen, DHL ekspres, IBM, İKEA, BP, Lei's, DeFacto gibi dünyanın önde gelen markaları, personelin SİGARA' yı bırakması için bu alanda eğitim veren firmalarla çalışmaya başladı.

Hazır giyim şirketi DeFacto' da yöneticiler dahil 20 çalışan eğitim sonrası SİGARA' dan kurtuldu. Otel zinciri The Green Park yetkilileri ise yeni otel için alınacak BİN KİŞİNİN TAMAMINDA SİGARA İÇMEME ŞARTI aradıklarını duyurdu.- EKONOMİ ( Kaynak 15 Kasım 2009 tarihli ZAMAN Gazetesi Syfa 1 den alıntı.)

Özel Şirketler ne iyi yapıyor.. Kötü alışkanlığın kökü böyle kazınır.. Biryerlerden başlamak gerek..

Bunu ben seneler önceden beri söylüyorum.. İşe alınacak yeni ÖĞRETMEN DOKTOR ve İMAM gibi personelde SİGARA içmeme şartı aransın.. Aranmalıdır... Şu anda hala gün geçmiş sayılmaz !... Bu şart getirilsin. Alınacak personel daha verimli olur.. Çünkü kötü alışkanlığı olan kişinin verimi de fazla olmaz..

İlgililere duyrulur.. Kötü alışkanlığı olmayan kişilerden tüm EĞİTİM sistemleri kurulabilirse, çok büyük aşama kaydedilmiş olur..

Haydi kolay gelsin...

Yazan : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
Sigarayla Savaşanlar Vakfı Üyesi
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: SİGARA İÇMEYEN İŞSİZLERE MÜJDE !!!...

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 18, 2009 12:49 pm

Allah işsiz olanlara kolaylık versin ve bir rızık kapısı açsın inşallah....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir