gönderen Hakan Durgun » Prş Eki 23, 2008 9:39 am
Sevgili Hasret,
Daha önce söylemiştim ama bir kez daha tekrar edeyim bari;
Hiçbir çaban seni ikrah etmemi sağlayamaz.
Ama ille de böyle devam edeceğim diyorsan,yapabileceğim bir şey yok.
Bana düşen,iyi niyetle ,enerjini daha verimli kullanmanı dilemek olabilir sadece.
Kimsenin kafasının içini okumak gibi bir kabiliyetim,iddiam ve niyetim yok.
Maksat gol atmaksa eğer;çok şükür,değil Muzaffer ağabeyin,hiç kimsenin ortasına da ihtiyaç duymam.Bugüne kadar gittiğim yolda,başkalarından medet ummak olmadığını bilebilirsin en azından.
Muzaffer ağabeye söylediğim şey çok net aslında.
Nerede durduğunu tabi ki biliyorum ve onu bizim tarafa davet de etmiyorum. Sadece özünde oldukça kışkırtıcı olan sözümona kanaat ifade etmeleriyle,kendine biçtiği AKİL ADAM rolünün yanyana duramayacağıdır.
Sevgili Erhan Ayal;
İyi niyetli olduğunu düşünmek isteyerek sana bahsini ettiğin yazıyı tekrar okumanı öneririm.Altına tereddütsüz imzamı koyduğum o açıklamalar,Ergenekon tezgahıyla terörün aynı merkezden yönetildiği,dolayısıyla bu haince kurgulanmış soruşturmalara son verebilecek bir iradenin ancak büyük oyunu bozabileceği ve terörü bitirebileceği fikrinin ifadesidir sadece.
Bu açıklamalardan senin ulaştığın sonuç insaf sınırlarını aştığı gibi,muhatapları açısından da kendilerini böylesi bir acemilikle ihbar etmiş olacaklarını varsaymamız gerekeceğinden mantık dışıdır.