Bir Vatan Haini'nin Tahlili

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Bir Vatan Haini'nin Tahlili

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt May 19, 2008 4:48 pm

Fettullah Gülen: CIA ajanı. Papanın dizi dibinde İsa Mesih'in yeryüzüne dönüp elinden tutmasını bekleyen son "Mesih". Ülkesinden yasadışı terör örgütü kurucusu olarak yargılandığı için kaçmış, Amerika'da eller üstünde CIA tarafından korunan bir çiftlik evinde hayatını sürdürmekte. Her ne kadar fikri iktidarda kendisi zulüm altında olsa da içerdeki "hiç bir lidere bağlı olmayan" (lider değil haşa "Mesih") taraftarları ülkelerindeki karıştırıcılık ve provokatörlük faaliyetlerine hummalı bir şekilde devam etmekte ve gümbür gümbür gelmekteler. Gerçi duyulan gümbürtü yanmış motorlarının çıkardığı iflas sesleri ama olsun.

Fethullah Gülen-Papa görüşmesi ve Papa'nın elini öpme merasimi
http://www.youtube.com/watch?v=yPUVfxzI ... re=related

Hz. Muhammed'i kabul şart değildir
http://www.youtube.com/watch?v=CPmN7BQS ... re=related

Mit Raporu: Fettullah Gülen CIA'nın bölgemizdeki en önemli temsilcisidir.
http://www.youtube.com/watch?v=0VlSNTM_ ... re=related

CIA savaşta!... Fettullah'ın mali kaynakları...
http://www.youtube.com/watch?v=vloDopCk ... re=related

İngiliz kültürüne katkı ödülü
http://www.youtube.com/watch?v=5xS3lCrogX4

Fethullah Gülen'in Öğütleri ***çok önemli, kendi sesinden (3. ye özellikle bakınız, Avukat da kiralayacaksınız Savcı da kiralayacaksınız)***
http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4tbnGnzd ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=SRAyGkE1q50

CIA ajanı Fettullah
http://www.youtube.com/watch?v=Y9_q27lo ... re=related

Youtube şu anda kapalı olduğu için http://vtunnel.com/index.php/1010110A/1 ... d37ce16529 adresi üzerinden izleyebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt May 19, 2008 6:29 pm

SAYIN ERSEZER..SİZLE TARTIŞMAYA GİRMEK İSTEMEM..

.....AMA ŞUNU SÖYLEMEDEN EDMİYECEM ...SAYIN GÜLEN HOCA EFENDİ...DEDİĞİNİZ GİBİ BİR İNSAN OLSADA...HİÇ BİR ŞEY YAPMİYORSA TÜRK BAYRAĞINI.VEDE İSTİKLAL MARŞIMIZI DÜNYANIN HER ALANINDA DALGALANDIRMAYI BAŞARMIŞ BİR İNSANDIR..

..SİZİN DÜŞÜNCENİZ NE Yİ BAŞARMIŞ Kİ..LÜTFEN BİR ANLADIN..BİZDE ANLAYALIM..

....PERİNÇEKLE İLGİLİ BİGİ DONANIMINIZA HAYRANIM TEBRİK ETMEK GEREKLİ SİZİ..AMA BUNLARI BURADA TARTIŞMANIN KİME NE FAYDASI VAR Kİ...

..İYİ İSEKİ SİZE GÖRE BULUNMAZ BİR İNSAN BU İNSANLARDA İNŞALLAH BİR GÜN GÖRÜR VEDE ÜLKEMİZE FAYDA SAĞLAMASINA VESİLE OLURLAR...

ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE DEĞİLMİ İNŞALLAH İYLER GERÇEKLEŞİR...

...SELAMLAR..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt May 19, 2008 8:03 pm

Sayın Ahmet Hamdi Kama,
Fettullah Gülen ve takımı Türk bayrağını ve İstiklal marşımızı değil, ABD ve İngiliz bayraklarını dalgalandırmakta, kafkaslar, balkanlar ve ortadoğu'da ABD ve AB çıkarlarını temsil etmekte onlara devşirme yetiştirmektedirler. Bu sebeple İngiliz kültürüne katkı ödülleri almakta, Papa ile kolkola yürümekte, bu sebeple CIA tarafından ABD'de saklanmaktadırlar. Bu çıkarların devamını sağlamak için CIA tarafından kadroları Türkiye'de ve söz konusu ülkelerde kilit noktalara yerleştirilmekte, ajan-provokatör faaliyeti yürtmekteler. Belge imal etmekte, en azgın faşist diktatörlüklerde görülmeyecek zorbalık ve yalan dolanla yurtseverlere saldırmaktalar. Irak'ta katledilen milyonlarca müslümanın karşısında ABD ve İsrail'in savunuculuğunu yapmakta, BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) 'un asli unsuru eş başkanı olarak Türkiye halkınının Müslüman kimliğini Papa'nın ve hristiyanlığın yeni haçlı seferlerinin aleti durumuna düşürmeye çalışmaktalar. Yukarda verdiğim linkleri izlerseniz, kendi sesinden uluorta ifade ettiği ahlaksız, vatansız, milletsiz planlarını göreceksiniz.

Başından beri ifade ediyorum bir kez daha edeyim: Perinçek'i tartışan ben değilim. Lafı döndürüp dolaştırıp Perinçek'e getirenler meseleyi aslından uzaklaştırıp gerçeğin uzağında hikayeleri tartışmak isteyenler başkası. Emperyalistlerin Ermeni Soykırımı Yasatarısı diyoruz guk Perinçek oluyor, Büyük Ortadoğu projesi diyoruz gak Perinçek oluyor, ikiz ihanet yasaları diyoruz cuk Perinçek, Kıbrıs emperyalistlere peşkeş çekiliyor diyoruz hık Perinçek, Kuzey Irak'ta kukla bir 2. İsrail kuruluyor gene cart Perinçek, halkımızın alınteri ile yaratılmış kaynakları, fabrikaları, limanları, toprakları yabancılara peşkeş çekiliyor diyoruz gene cırt Perinçek. Tüm bu meseleler hakkında bir fikri olmayan, fikri olmadığı gibi başka meraklarda olan birileri meseleyi Perinçek'in kişiliğinde saçmasapan yerlere taşımaya çalışmaktalar. Ucuz bir faaliyet bu, Perinçek'in çocuklarının gemicikleri yok, Perinçek'in hanları hamamları bankalarda tl ya da $ hesapları yok, çocukları çürük raporu alıp askerlikten kaçmamış. Perinçek'in uzak kıtalarda koruyucu kuvvetleri de yok, bugüne kadar suçlandığı tek bir şiddet eylemi yokken fikirlerinden dolayı 10 yıldan fazla ülkesinin cezaevlerinde paşa paşa yatmış, bir yerlere kaçmamış, aklının kıyısından geçirmemiş. Fikri olan, düşünme yeteneği olan, en önemlisi ahlağı olan insan fikirleri tartışır ve gerçekler üzerinden yürür, yalanla dolanla iş çevirmeye kalkmaz. Ben Perinçek'in fikirlerini savunurum siz Bahçeli'ninkileri savunursunuz, diğeri Fettullah'ı savunur bunların hiç bir önemi yok, önemli olan bu fikirlerin ahlaklı bir şekilde ortaya konmasıdır. Eğrinin doğrunun ahlaklıca savunulması ortaya konması fikir mücadelesidir, olması gereken budur. Ama psikolojik savaş malzemeleri ve yavşak bir tarz ve eda ile ortalıkta dolaşanlar hak ettikleri şekilde cevap alırlar.

Şüphesiz hepimiz bu dünya, bu ülke ve bu ülkenin insanları için en iyiyi elde etmeye çalışıyoruz. Ne, neden ve nasıl sorularına cevap arayışımız bundandır. Ben böyle düşüneceğim diğeri farklı düşünecek, düşüncelerimizi ortaya koyacağız, tartışacağız ve haklı olduğumuz ya da yanlış olduğumuz noktalar ortaya çıkacak, gelişeceğiz. Ha birileri bu yol yerine küfür etmeyi ya da başka sefil yolları tercih ederse orda da gereği ne ise o yapılır.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt May 19, 2008 9:02 pm

abım yukarda o kadar olayı carpıttınkı sok oldum.Dalgalanan bayraga bıle turk bayragı degıl dıyorsun.Alkışlaman gerekırken terör örgutu yetıstırıyor dıyorsun.Bır zamanlar arlarında bende bulundum.Tıpkı senın karsında nasıl ailık yaptıysam onlarda da yaptım.Ama en ufak terör ve yukarda bahsettıgın sacmalıkalr ıcınde degıller.Papa ıle görustu vede görusme tum dunya basını önunde oldu.Sızın gıbı dagda apoya al takke ver kulah yaparalk olmadı.Cıcekler verıp terör orgutu mensubuyla oturmadı.yapılan gorusmeler zaten basında var.En azından dagda vatan haını ıle görusmedı.Tabı sız cekemezsınız.cunku sızlerın bu gune kadar bu vatana hıcbır hızmetınız olmadı.

Sen bugune kadar kac cocuga ders verdın hayrına.kac cocuga unıversıte kazandırdın.Kac cocugun tum dertlerı ıle ılgılendın.Kac cocugu fen lısesıne hayrıa kazandırdın.O senın beyenmedıgın hızmet ıste bunu yapıyor.Ulkeye adam gıbı ınsanlar yetıstırıyor.Ayrıca sızın kıytırık partınızın lafları ıle Fetullah Gulen hoca efendı karalanamaz.Bız kımın ne oldugunu cok ıyı bılıyoruz.Avrupada cia evınde degıl akrabasının evınde kalıyor.Vede dısarıya cıkmıyor.Onunla roportaj yapan gazetecılerın yazdıkalrını okursan görursun.Öyle camur at belkı tutar taktıgıyle onalrı yerınden sallandıramazsınız.Bıraz gercekcı vede olaylara at gözlugu ıle bakmayın.

Su an tum ulke lıderlerı arkasında sebebıde cok acık.Yaptıklarını vede yapmaya devam eden egıtım falıyetlerını desteklıyorlar.Senın gıbılerde cekemeyıp uyduruyor.Keske senın dedgın gıbı teror eleman yetıstırsede görsem.En azından onunda kım oldugunu görurdum.Ama camur atmak sıze yarasır.O adam gene senın gıbılerın camurlarına karsılık vermeyecek kadarda erdemlı ınsan.Sizle ötekı tarafta hesaplasır.Orda bakalım ne dıyeceksın.

Kusura bakma ama galıba sızın baskan peygamber secılmedı dıye cok uzuldun.Onun ıcın ısanın mesıh falan dıyorsun.Uydurun bakalım daha neler görecez...
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt May 19, 2008 9:21 pm

yukardakı vıdoları dınlesın bakalım mıllet.Demekkı bazıları dınledıgını bıle anlayamıyor.İstersen sızın baskan ıcın bır vıdeo ben kurayım yada kurulmuslardan yayınlayayım.Maksat karalamaksa cok ıyı yaparım merak etme.Vıdeolardakı olay ne bılıyormusun. Kuranda bır ayetı kesıp arkasına laf uydurmak.Mesela sizler gıbılerın en cok kullandıgı sısteme örnek. "camiye gitmeyınız" ayetın sonu alınıyor.oysa başı "alkollü ıken camıye gitmeyınız" bunun gıbı.Cok guzel propaganda yapıyorsunuztebrık ederım.Bence vıdeoları kım hazırlmıs onlarıda soyleseydın.Sizin tv lermı acaba :)

Bence youtubede hoca efendının vaaz vıdeolarınıda ızle.hatta www.herkul.org burdan ızle bakalım tum vaazlarını.o zaman anlarsın ne demek ıstedıgımı.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Sal May 20, 2008 9:14 am

sayın yılmaz bey ..sizinle bir çok konularda aynı şeyleri düşüniyoruz..bop projesi , kıbrıs meselesi..mevcut siyasılerin vakıflar yasasi vs..bunları çoğaltmak mümkün..bunları sizin kadar bende kabul etmiyorum.vede eleştiriyorum..benim itirazım.site içerisinde insanların farklı düşüncelerini ifade etmelerindeki kullanılan uslüp..yoksa elbetteki fikirlerin çatışmasından doğrular ortaya çikar..merhum akif...barikayı hakikat musademeyi efkardan doğar..boşuna dememiştir..

..bu manada sizinle tartışmak keyifli..siz insanların düşüncelerini önemsiyorvede cevap vermek ihtiyaci duyuyorsunuz bazılarının yaptığı gibi alayci bir uslüpla..dalga geçmiyorsunuz ..buda sizin farklı oluşunuz..bunuda ifade etmeliyım..

..sayın gülen hoca ile ilgili bende bir çok şey dinledim..bunların hepsinizn doğru kaynak olduğu konusunda benim süphelerim var ..dinler arası diyalog vede bununla ilgili çarpıtılan hadiseler..papayla boy boy resimler çektirmeleri..vs..ama sizde bilirsiniz bu tür olayları karalamak artık eskisi kadar zor olan bişe değildir..insan oğlu gelişen tekmoloji yi bazen namertçe kullanmayi iyi beçeriyor..

..ayni şeyleri perinçek içnde kullanmiyor mu..veya bir başka düşünce içinde..

..sizinde yaptığınız suçlamalar biraz insaf cizgisinin ötesinde..takdir edersiniz ki..bir topluluğun içinde kötü insanların sızması zor olan bir hadise değildir. bu kadar büyük bir hizmet ağının içinde sizin tarifinize uyacak çok insan bende biliyorum..hatta karşılaştım desem yeridir..

..ama olanların sorumlusunu hizmetin tamamı böyledir demek nekadar sağlıklı bilgidir doğorusu pek anlayamadım.sizin gibi düşünmeyen nice insan vardır perinçek etrafında..

..bu manada bu tür bilgilerin hepsi doğrudur mantığı yerine acaba? diye bakmak belki daha iılımlı bir eleştiri yapmayı gedirecektir..

...yoksa aynı şeyi bende tekrar etmek isterim..bu vatanla ilgili problemi olanların sayısı haylı fazla BEN TÜRK ÜM DİYEMİYEN İNSANLARIN SAYISI KÜÇÜMSENMEYECEK DERECEDE ARTMIŞ..
....elbetteki bunlar bir senaryonu parçalarıdır ..bu oyun bozulmalıdır..ama oyunu bozarkende oyuna gelmemek gerekli diye düşüniyorum..

...siyaset tüm ahlak kurallarını hiçe sayan sadece menfaatlerin ön planına koyon acımaz bir arenadır..bunu anlamak gerekli....

.süphesiz bir çok değerimiz aynı, belki farklılıklarımız vardır olmalıdırda.onlar bizim zenginliğimizdir..böyle görmek gerekli diye düşüniyorum..bu manada her kesin düşüncesinden faydalanmak bence en doğrusu

..eğer bunu başara bilirsek süphesiz..daha verimli bir paylaşım yapmış oluruz..selamlar..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal May 20, 2008 12:14 pm

Ersezer abı benım sana karsı koydugum konu sureklı yanlı tavırlar sergılemen.Hep bız lafıyla hareket etmen.Ben unıversıteye baslamadan önce Sizin nurcu dıye tabır ettıgınız kesım hakkında hıcbır haberım yoktu.Ve ben unıye gelınce aralarında 1.5 yıl bulundum.Onlar kendılerıne Nurcu , cu , cü eklerıyle ıfade etmezler.O kesımın adı hızmettır.Nurcu dıye tabır edılen kesım bölumlere ayrılmıstır.Onlarıda sana yazayım.Nurcu denılen kesım Yazıcılar , Okuyucular vede Hizmet dıye bölumlere ayrılmıstır.Yazcılar vede Okuyucular eskı duzende , yenılıkelre kapalı olarak faalıyetlerıne devam etmekteler.Hizmet ise yapılan istişarede Fettulah Gülen "ben sizin sistemle hareket etmıyecem , eğitim alanında falıyet gösterecem vede bılım ve teknıgı kullanacam dıyerek ayrılmıstır.Yanı ısımlerı Nurcu degıl Hizmettır.

Simdı sen Hizmet uyelerıne terör baglantısı , abd usagı dıyerek orda gönulden emek veren ınsanlara suclama yapıyorsun.Ben bundan dolayı senın karsında duruyorum.Üst mevkının neler yaptıgı önemlı degıl.Hizmetı ayakta tutan taban kesımdır , en cok calısan , en cok hızmet eden tabandır yanı unıversıte genclıgıdır.Ayrıca hızmet evlerınde senın dedıgın gıbı abd elemanı yetısmez.Vatanı gönulden seven , varını yogunu ortaya koyan ısımler yer alır.Bırakın abd yandaslıgını onların urunlerını kullanmazlar.Hatta abd ye sempatı degıl nefret duyulur.

Dedıgım gıbı ust mevkının sıyası souclar geregı yaptıkları benı baglamaz.Benı baglayan alt kesımdır yanı calısan kesım.Ben hızmette kaldıgım dönemde 13 tane öğrencım vardı.Fakır oldukları ıcın dersaneye gıdemeyen 13 tane sivaslı cocuk.Aralarında sivasın koyu alevılerının cocuguda vardı.Ama biz onlara tek yaptıgımız sey derslerınde yardım etmektı.Onların ahlakı yanlıslarını duzeltmek vatana hayırlı evlat olmalarını saglamaktı.ben 13 cocuga haftada 2 gun matematık dersı verıyordum.Diğer dallardakı eksıklerıne ıse diğer bölumlerden arkadasları cagırıp o alanda bılgı almalarını saglıyordum.

bu cocukları bıze annelerı , babaları emanet edıyordu vede bıze sonsuz guvenlerı vardı.Bizde bunu cok ıyı bılıyorduk.Bazı seylerı anlatmakla olmuyor bazı seylerı yasamanız lazım.Benım derdım neydıkı o cocuklara ders vereyım , onların sorunları ıle ılgıleneyım ,onalrı pıknıge götureyım.Hicbır beklentım yoktu.Ailelerı bıze emanet ettıgı ıcın bıze geldıklerınde belkıde hayatta hıc yemedıklerı yıyeceklerı önlerıne koyuyorduk.Üstumuzdekı beyendıgı elbıse olunca , gözu kalmasın dıye cıkarıp ona hedıye edıyorduk.Benım bunlardan cıkarım sadece ne oldu bılıyormusun o cocuklar unıversıteyı kazanıp bana tşk etmelerı.Maddı acıdan hıcbır karım olmadı , cogu zaman masrafları ben ustlendım.Hizmetın parasını bıle kullanmadım.Maddı durumum ıyıydı cunku.Sen sımdı kalkıp benım gıbı bu işi gönulden , karsılık beklemeden yapan ınsanlara terörist dersen ben sana aynı sertlıkte cevap verırım.Ben o 13 öğrencıye saatı 20 ytl den 4 saat ders versem aylık kazancım 1 mılyarı asardı.Ama tam aksıne o cocukların yıyecek , içeçek , eglence masraflarını ustlendım cogu zaman..

bır kurumu karalamak cok kalaydır.Mesela sızın partınızın ıcınde bırı tecavuz etse bırıne ve bende desemkı " işçi partılılerın hepsı tecavuzcu , sapık , serefsız ınsanlarla dolu " desem senın bana tepkın ne olurdu.Yukarda verdıgın vıdeoların cogu aynı kısı tarafından yapılmıs vıdeolar.Kesıp kopyalanmıs vede söylenmeyen sözlerı söylendı gıbı gösterılmıs.azcık yanlı bakmaktan , önyargılı olmaktan kurtulmanı ısterım..

Ersezer abı senı takdır edıyorum nedenıne gelınce durusunda degısılıklık olmadı.Göruslerın kesın ve nettı.Herkese Ben Buyum dedın.Senı o acıdan tum samımıyetımle tebrık ederım.Senın gıbı ortaya görusunu net koymayıp sağ gösterıp sol vuran insanlar utansın..Benım kabullenemedıgım tekilden genelı yargılaması.herkesımın ıcınde serefsız vardır ama hepsı serefsız demek o kişiyle aranda kul hakkına sebep olur.Mesela ben ötekı tarafta boynuna yapısacam , dıyecemkı ben hıc terör le baglantım olmadıgı halde benı neden sucladın , abd yı gunahlarım kadar sevmezken sen benı abd usagı yaptın dıye..

Kişisel olarak aslında sızle yada bırbaskası ıle en ufak sorunum yok.Siyası tartısmalar tartısılır vede unutulur.Benım karsısında oldugum görusler İslam dının bır partının tekelı olarak gösterılmesı ıdı.Partı baskanınızın yanlıuslarına karsın sızın hep karsı tarafı savunmanız ıdı.Benım sizden dıger bır farkım ıse herhangı bır sıyası görusun arkasında olmamam.ben sıze bunlar yuzunden tepkı koyuyorum.İnsanın cok deger verdıgı seylerı sızın sıyasete alet etmenız.yada dıger sagcı kesımın alet edılmesı.Mesela cogu baslıga karsı cıktım . "akp nın muslumanları " bunabır örnek mesela.Muslumanlaık akp ıle sınırlı degıl.muslaman adam akp ye oy verırı yada akp ye oy veren muslumandır.yada sızın tabırle akp ye oy veren vatan haınıdır dıyemezsınız.Dersenız sız benım damara basarsınız.Bende sıze haddımı asarak sert uslup kullanaırım.Cunku muslumanlık , vede İslamıyet kımsenın malı degıldır.Evrenseldır vede bellı bır tekele hızmet etmez.Umarım bıraz benı anladınız.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Çrş May 21, 2008 3:22 pm

.
.
.
Inanmiyorum bana ogretilen tarihe,
Sebep ne mezardansa bu hayati tercihe

Uc katli ahsap evin her kati ayri alem
Ust kat elinde tespih agliyor babaannem
Orta kat mavs oynuyor annem ve asiklari
Alt kat kiz kardesimin tamtam da cigliklari

Bir kurtlu peynir gibi ortasindan kestigim
Buyrun irmak dagindan seyredin iste evim.
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir