Bu sayfa ne için açıldığını çok iyi kavramış durumdayım. Zaten açılan sayfaya ilk cevap veren de ben oldum.Ne demiştim;
-(Evet Milli-Manevi değerlere önem verilmediği sürece başkaları seni etkisi altına alırlar..Bu kaçınılmaz bir tehlikedir...)
Elbetteki Türk kimliği ve İslam yok edilmek istenmektedir..Bunu dile getirdiğin zaman bütün Türkiyedeki olumsuzluklar karşına çıkarılır... Elbetteki suç işleyenler Türklerdir ve İnanmış insanlardır...Bunun suçlusu Türklük değildir,İslam hiç değildir....Sanırım bunu hiç kimse de iddia etmiyor.....
Türklük ve Müslümanlık denince neden değişik değerlendirmelerle
karşılaşılıyor, bunu anlamış değilim..Türkiyede çoğunluk Türktür, Müslümandır... Bunlar kimsenin tekelinde değildir... Atatürkte kimsenin tekelinde olamaz... Bunlar ortak değerlerimizdir,olmalıdır...
Yani Türkiyede kültür erozyonu yok kimse diyebilir mi ?
Yani kültürümüz yabancılaşmıyor mu? Yozlaşmıyor mu ?
Bunu söylediğiniz zaman Türkiyede yapılan bütün kötü şeyler karşınıza dikiliyor...O kötü şeyleri yapan zaten Türk olamaz, müslüman hiç olamaz...Ha sözde Türklük,sözde Müslümanlık olur elbet....
Onun için diyorum ki bu konular bizi aşar... Biz her şeye siyasi gözlükle bakarız..Burada ne kadar konular tartışılırsa tartışılsın hiç kimsenin kafası değişmeyecek o konuya çare bulunulamıyacaktır...Gelin bu sitede bu konular olmasın dediğimin sebebi bu...