Tezgahçinun Allah belasini versun mi?

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzr Tem 06, 2008 3:02 pm

Hasret dostum "orgeneralin ofisinden darbe hükümeti taslaği çıktığını" nerden biliyorsun? Sabah, Taraf, Vakit, Yeni Şafak, Bugün gazeteleri ortak manşetlerle öyle yazıyor, ordan mı? CIA Ankara ofisinden servis edilen palavra ve paçavraları kanunen yasak olmasına rağmen aynı başlıklarla servis eden bu cia güdümlü toplum mühendislerinin hezeyanları mı analizlerinizi imar ediyor? Medyada ne kadar amerikan uşağı aşağılık unsur varsa onların uydurduğu palavralarla, aşağılık yalanlarla fikir oluşturmak size yakışıyor mu? Nato karargahındaki su kuyusuna zehir atarak İP'in ve Ergenekon'un nato askerlerini zehirlemeyi planladığını ortaklaşa manşete koyup "Hainler aptal olur" tezimizi kanıtlayan bu idüksüz belirsüzlerden bilgi babında beslenmek caiz midir?

Geçen hafta açıklanması beklenen iddianame 15 gün daha ertelendi ve göreceksiniz çok 15 gün daha ertelenecek. Çünkü yalan ve dolandan başka oraya koyabilecekleri hiç bir şeyleri yok bu tezgahçıların. Ve eğer bir iddianame açıklanırsa gene göreceksiniz içinde bu tür deli saçmaları olmayacak, çünkü bu sefer karşılarında aptal yerine koydukları "gazete okuyucuları" değil hakimler ve yargıçlar olacak.

Tabanca'ya getirdiğim izahat inanmanızı ya da inanmamanızı gerektirecek bir balon değil, servis değil, bir olgu. Eğer o tabanca şans eseri ortaya çıkmasaydı bana kendinizden çok emin bir şekilde baskından sonra onu soruyor olacaktınız şimdi. Ben de size o tabancanın oraya fettullah güdümlü çete tarafından daha önce yerleştirildiğini ifade edecektim. Siz gülümseyecektiniz, ben söylediğimin doğru olduğunu biliyor olmaya devam edecektim. İçinde bulunduğunuz ruh hali o silahı oraya koyan çete elemanının elini sıkıp tebrik etmeye müsait. Başörtüsü ve ihl meselesi üzerinden amerikan operasyonuna ikna edilmiş durumdasınız. ABD İslam dünyasını bu yüzden ve bu şekilde parmağında oynatıyor.

Cumhuriyet mitingleri hiç yoktan çıkartılmamıştır. Toplumu, ikna ettiği %47 üzerinden şekillendirmeye çalışan iktidarın bu çabasına %53'ün cevabıdır o mitingler. Katılır katılmaz, beğenir beğenmezsiniz ama %1 bile olsa toplumun bir kesiminin tepkisini kitle gösterileri ile ortaya koyması "demokrasi"nin araç ve nimetlerinden biridir. O mitinge katılınların söylediği "Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye"dir. Anlamlı mı sizce? Benim istemediğim ve kabul etmediğim gelişmelere yönelik toplumu örgütleme ve tepkimi dile getirme hakkımı elimden kim alabilir? Amerikan maşalarına maşa olmamak darbecilik ve demokrasi düşmanlığı oluyor, Erbakan'ın ifadesi ile hadi ordaaaan. Erbakan ve Milli gazete tüm bu gelişmeleri akıl ile sağduyu ile gerçekçi bir şekilde görüp değerlendiriyor Hasret dostum, gerçekleri güdümlü asparagas medyadan değil ordan takip etmende fayda var.

Göya darbe günlükleri tutan, tuttuğu ve ona ait olduğu iddia edilen darbe günlükleri medyaya sızan ilgili paşa her nedense bu operasyonda sorgulanmamakta, ilgili savcının enteresan sorularına maruz kalmamakta. Çocukları Sabah grubunun sahibi olduğu Çalık Holding'de yüksek maaşlarla aslanlar gibi çalışmaya devam etmekte. Neden ve nasıl?

Van'daki savcının iddianamesini okudunuz mu? O savcı asker tarafından bir hale getirilmedi, bir operasyonda tuvalet kağıdı olarak kullanıldı ve görevini ifa eder etmez ABD'ye kaçtı. Kaçmak için uzak bir memleket değil mi? Neden ne kadar sütü bozuk varsa ABD'ye kaçıyor? Yaptığının hesabını vermek, doğruları söyledi ise memleketinde kalıp gerekirse memleketinin hapishanelerinde, mahkemelerinde mücadele etmeye devam etmesi gerekmez miydi?

Eşref Bitlis'i unutmadınız da neden onu katledenlerle aynı cenahta duruyorsunuz? Eşref Bitlis suikastını tüm belgeleri ile ortaya koyan Aydınlık'a aktaran ve halka duyuran Veli Küçük'e sırf bu sebeple düzenlenen operasyona neden sahip çıkıyorsunuz?

Özal'ın nesini unutmadınız? Sınırları ABD ve AB'ye açan, her türlü rezilliğin Türkiye'ye egemen olmasını sağlayan o fikir ve zihniyetle nasıl bir bağınız var?

Sen "Bu harekat belki bir amerikan parmakli olabilir amma yapilan bence dogrudur. " dediğin anda tüm süreci açıklıyorsun aslında. ABD hiç bir politik operasyonu halka rağmen yapamaz, önce halkı imal eder. Bunu Soros'lar aracılığı ile, NGO'lar aracılığı ile yapar, sonra oturur üstüne operasyonunu yapar, sonra da yönetir. Bunu söyleyerek teslim oluyorsun aslında.

Susurluk'ta ki mercedesten çıkan silahlar Eşref Bitlis'i ve onun gibileri öldürmekte kullanılan-kullanılacak olan silahlardı. Susurluk'u olay olmadan önce ortaya çıkaran Aydınlık değil mi? Arabada'ki şahısların İzmir'de toplandığını kazadan 1 hafta önce Aydınlık yazmadı mı? Arabadaki şahısların uyuşturucu faaliyetlerini ve diğer karanlık eylemlerini kazadan aylar yıllar öncesinden itibaren gün be gün ortaya çıkaran Aydınlık değil mi? Ee ne oldu şimdi bu kirli çalışmaları, cinayetleri, uyuşturucu satıcılığını yıllarca dergisinden halka duyuranlar, kontrgerilla örgütlenmesini en küçük faresine kadar ortaya çıkaran, teşhir edenler mi kontrgerilla? Allah Allah...

Gerçek şu ki: ABD ordu'yu darbe yapmaya ya da teslim olmaya zorluyor. Bu planda AKP'yi, Fettullah'ı, bir kısım eski askeri vs.. maşa olarak kullanıyor. Fettullah'ı hiç gönlü olmamasına rağmen Türkiye'ye sürme vs.. sebebi, keza şu son operasyon sebebi budur. Kitle desteği olmayan, halkın desteklemediği bir darbe ve ardından kışkırtılacak bazı unsurlar (Kürtler, "İslamcılar") aracılığı ile çıkartılacak bir iç savaşla hem Türk Devleti dağıtılacak ve hem de Kürt devleti planı hayata geçirilecek ya da baştan teslim olacak. Başarılı olma şansı bizce yok ama planlanan bu ve eğer Türkiye'de darbe istemeyen birileri varsa onlar da askerler ve Türk ordusu. Bunca kışkırtmaya ve yalana karşı hala masaya yumruklarını vurmadılarsa sebebi budur.

Selamlar, sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Sal Tem 08, 2008 3:43 pm

Birilerinin bir çekememezliği olduğu son derece aşikar.Her Durgun, Kayhan değildir.Okuduğu bir ismi algılamaktan aciz 'e gameno' ların ,yazılanları değerlendirmesini beklemekte bizde hayal kırıklığı yaratmaz.
Daha öncede demiştim ama dinletemedim.En iyisi CİN ALİ resmi yapmak.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Çrş Tem 09, 2008 9:03 am

Birilerinin bir çekememezliği olduğu son derece aşikar.Her Durgun, Kayhan değildir.Okuduğu bir ismi algılamaktan aciz 'e gameno' ların ,yazılanları değerlendirmesini beklemekte bizde hayal kırıklığı yaratmaz.
Daha öncede demiştim ama dinletemedim.En iyisi CİN ALİ resmi yapmak

...bakın kayhanmısın ne sin..veya her kimsen..ben sizinle ilgili kötü bir şey yazmadım..yazmamda..ama senin takıntığın bu uslüp tarzi..hiçte hoş değildir..

..sana diyecek çok şey söylerimde..senin gibi seviyesizlik yapmak benim karakterim değildir..ama lütfen bir daha denemeyin..

..daha öncedende ayni şeyi yaptın..canımı sıkmaya devam etme..ben kimseyi üzmek istemiyorum senide..

..................
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir