Yılmaz abi, bana saçma sapan tespitlerde bulunuyor diyorsun; yahu takiyye dedikleri bu olsa gerek. Ben gördüklerimi söylüyorum bu zat-ı muhterem kraldan çok kralcı takılan dünün sosyalisti(!) bugünün milliyetçisi. Karşı duran herkesi işbirlikçi,hain ilan eden kişiliğin ne kadar vatan sever olduğu kanımca bellidir. Nerede yobaz işbilikçi bürokrat varsa hepsi o zatın eteği altında birikmiş seslerini çıkarmaya çalışıyorlar. Darbeci emekli generallerden tut da yobaz emekli rektörlere, tarafszılığını kaybetmiş emekli hakimlere savcılara varıncaya kadar. Takiyye mi istiyorsun alsa bir alıntı; merak etme bu site de nurcuların değil zaman gazetesi ile de bir alakaları yok, ama yani sevgili abim senin bir savunma avukatı gibi alel acele savunma refleksi ile şuursuzca saldırman doğrusu beni üzdü, hedefim sen değilsin asla olmaz, ama senin siyasi liderini. Ben serbest düşünen bir insanım bir kere daha dile getirmek istiyorum herşeyi düşünebilirim ve düşündüklerimin hesabını da kendime veririm, yanlışsam özür dilerim, doğruysam arkasında dururum.
http://www.aleviweb.com/forum/archive/i ... -5162.html
Doğu Perinçek ZAMAN'ı Ziyaret Etti!
30.08.2006
Parti tüzüğünden Mao'yu çıkarıp Hz. Muhammed'i koyan Doğu Perinçek, kendisinden hiç beklenmeyeni yaptı. Kanlı-bıçaklı olduğu Zaman Gazetesi'ni ziyaret etti...
Fethullah Gülen cemaatine ve cemaatin gazetesi Zaman'a karşı adeta savaş açmış olan Doğu Perinçek, sürpriz bir biçimde dün Zaman gazetesini ziyaret etti.
Partisinin yeni programından Mao"yu çıkartan ve "Hz. Muhammed peygamberdir. Kelime-i Şehadet"te ifade edildiği gibi, Allah"ın resulüdür" diyen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir sürpriz daha yaparak adeta 'kanlı-bıçaklı' olduğu Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki genel merkezini ziyaret etmesi şaşkınlıkla karşılandı.
Zaman gazetesi, Perinçek'in ziyaretini yarın birinci sayfasından duyuracak.
Perinçek önceki gün de Bugün gazetesini ziyaret etmişti
Böyle bir insanın bugün çıkıp da Hakan Şükür için "kutlu doğum haftası adına güzel bir maç olur" sözüyle yaygaralar koparan, yobazlığın en iyi örneğini veren bir kanalın patronu, gerçi alıştık onun bu yan çizmelerine...Maşanın aklı olmaz emir alır yapar; emir alır inkar eder... Aydınlık dergisi değilmiydi halk kurtuluş cephesinin karadeniz bölge sorumlularını, il sorumlularını isim isim açıklayarak açık hedef haline getiren, onları ihbar eden.....Sonra çıkıp da faşistliği kabul etmemek, solculuktan dem vurmak ne oluyor ? Bu kişi devletin bir numaralı işbirlikçisi bence (hani siz hemen herkese işbirlikçisi yaftası yapıştırıyorsunuz ya, sizden esnilendim) bunun en açık göstergesi de o generallerin hemen perinçek eteğinin altına girmeleri....Öyle olmasaydı heralde o generaller MHP' ye giderlerdi sanırım......