FIKIH VE DİNİ SOHBETLER

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 22, 2008 12:25 am

-Sevgili İlkay,
Senin alıntı yazıların burada okunuyor,bazılarına cevap geliyor bazıları cevapsız kalıyor..Buna bir şey kimse demiyor elbet..Çünkü sen o yazıları beğendiğin için buraya aldın ve sitedeki dostlarla paylaştın...

Başar kardeşimiz de buna karşılık kendi beğendiği yazıları buraya taşımaya başladı.. Sen de bu yazılara cevap hakkını kullandın...Biz de herkes fikrini yazsın ama bu iş birbirini kırmayacak şekilde olsun dedik...Bunların hepsi normal karşılanmalı diye düşünüyorum..

-Naci Kardeşim,
Köy sitesinde böylesi yazılar olmasın diyen ben...Uzun zaman "Düşünce Platformu" na bu yüzden yazmamıştım...Ama bazı yazıları okuyunca mecburen yazdım,,,
.Şimdi "Köy sitesi Tarikatlar arenasına dönüştürülmesin" diyorsun... Tamammmm,,,
-Ama o zaman karşı taraf da diyecek ki "Köy sitesi Nazim Hikmet arenasına dönüştürülmesin" ...

Ben başta bu işlere bunun için karşı çıkmıştım..Benim sözüm dinlenmedi...İş buraya gelince sesler yükselmeğe başladı...Ben şahsen köy sitesinin hiçbir şeye arena olmasını istemiyorum..

Ama hem siyasi,hem dini hem de milli konularda yazanlara (alıntı olmadan) tahammül etmesini de bilirim..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir