İŞTE PERİNÇEK'İN TOZ KONDURMADIĞI VATAN SEVGİSİ ve ERGENEKON

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Çrş Eki 22, 2008 2:41 pm

Erhan
Benim anlamadigim niye boyle uzun boylu ozur diledigindir.
Yoksa yazi silindi de benmi goremedim.
Yazdigin yazida ozur dilenilecek bir sey yokki?
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Eki 22, 2008 3:02 pm

Hasret abi Duymadınmı Hiroşimaya atom bombası attılar :D
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Eki 22, 2008 5:08 pm

bencede yazında herhangı bır hakaret yok.pardon o kişilerın savundukları şeylere laf söylemekte suc oldugundan sanırım tepkı verdıler.ayrıca sankı burda yazılar eksıkmıs gıbı geldı.cunku konuyla cevaplar bıraz degısmıs.neyse genede sen haklısın Erhan ayal.Muzaffer amcanın safı belli , birsey demesıne gerek yok sanırım. :!:
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Eki 22, 2008 8:34 pm

Muzaffer amcanın safından hiç şüphem yok Birileri safı bozmaya çalışıyor..Maksat ortamı germek değilmi.
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 22, 2008 11:02 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:Dileyelim Vatanımız,Milletimiz,Bayrağımız zarar görmesin !!!!!!!!!!

Evet ifade bozukluğu olabilir ama ne demek istediğim gayet açık ? Eksik söyleyebilirim belki,Devamla diyorum ki;
Dilerim birliğimiz beraberliğimiz zarar görmesin !
Dilerim vatanımız bölünmesin !
Dilerim bu vatana kastedenler amaçlarına ulaşmasın !

Ve daha birçok dilekler !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Eki 22, 2008 11:33 pm

Düşünce platformu farklı fikirlerde Şur'luların fikirlerini paylaşmaya çalıştıkları bir fikir platformu. Bu sayfalarda silinmiş bulunan bir yazıda, birileri fikirlerini bildirdikleri için afkuruyor olarak değerlendiriliyor ise bu en hafif ifade ile terbiyesizliktir ve özür dilenmesi kadar normal bir durum yoktur. Ama içten ama zorla özür dilenen şey bu Hasret dostum. Yukardaki müthiş yazı ve müthiş yorumla bir alakası yok.

Not: Bir daha hiç kimsenin (safı şu ya da bu hiç önemli değil) hakaret için özür dileme hakkı olmadığını bildirmem gerek. Hakaret eden sonuçlarına katlanır.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Eki 23, 2008 7:15 am

burda hakaret konusu nerde bız onu bulamadık.ve altına acaba hakaret ıceren yazı sılındımı dıyoruz.olay bundan ıbaret.gereken yerde özur dilemesınıde burda herkes bılır.kolay gelsın
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Prş Eki 23, 2008 7:20 am

Demekki varmis bizim gormedigimiz yazilar.
Mehmet Aydinli kardesimde hemen silmis.
Ne cabuk okudunda sildin yahu.
Bende Mehmet bu siteye giriyormu diye suphelenmeye baslamistim.
Meger her dakika hafiye gibi burda kardesim...

Meger Hakan da usten bakan kartal gibi, yazi yazan arkadaslarin kafalarinin icini okuyor.
Altuncu abinin kafasinin icinde gormek istedikleriyle, gercekteki dusunceleride farkli olunca
tabiiki kafasi atti.
Ve en son yahu sende hep orta sahada oynama birazda kanatlara acilda gorelim diye ikaz etmeyide ihmal etmedi.
Eeee ne de olsa hisim.
Istiyorki Muzaffer amca sol kanattan sifura insun ordan orta yapsun Hakan da gol atsun.
Hisim dedugun boyle olmasi lazim.
Ama oyle insallah lar ile maasallah lar ile, efendum o sakallar ile nerde Altuncu abi de sifura inmeler orta yapmalar.
Yok, yok....
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Eki 23, 2008 9:34 am

sayın Hasret kardeşim yazı olduğu gibi ortadadır.yani yukarıdatır.yazı falan silmedim.düşünce platformuna her türlü yazıyı hakaret içermediği sürece yazın tartışalım tartışılsın dedik. fakat hiç bir kimsenin fotoğrafını koymayın söyledik.daha öncede bir sürü fotoğraf konulmuştur onlarıda sildik.fakat yazılar asla ve asla silinmemiştir.
bir kaç fotoğraf vardı onları sildim.yazı silmedim ve silmemde.yalnız insanlar yazılan konuyu tartışmak yerine birbirlerine hakaret etmeye kadar varan atışmalara başlandılamı o atırşmaları silerim.dikkat et kişisel atışmaları yani hakaretleri silerim.yazı aynen burda yazı silmem.
yazı silmediğimin kanıtıta burda.işte yazı burada tartışın konuşun muhabbet edin.
bizim en büyük eksiğimiz bu işte. konuyu güzelce tartışmak yerine birbirimizin düşüncelerine önyargılı bakarak cümlelerin arasında kullandığımız yanlış kelimelerle hakarete varan atışmalar.

herkese saygı ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hakan Durgun » Prş Eki 23, 2008 9:39 am

Sevgili Hasret,

Daha önce söylemiştim ama bir kez daha tekrar edeyim bari;
Hiçbir çaban seni ikrah etmemi sağlayamaz.
Ama ille de böyle devam edeceğim diyorsan,yapabileceğim bir şey yok.
Bana düşen,iyi niyetle ,enerjini daha verimli kullanmanı dilemek olabilir sadece.

Kimsenin kafasının içini okumak gibi bir kabiliyetim,iddiam ve niyetim yok.
Maksat gol atmaksa eğer;çok şükür,değil Muzaffer ağabeyin,hiç kimsenin ortasına da ihtiyaç duymam.Bugüne kadar gittiğim yolda,başkalarından medet ummak olmadığını bilebilirsin en azından.

Muzaffer ağabeye söylediğim şey çok net aslında.
Nerede durduğunu tabi ki biliyorum ve onu bizim tarafa davet de etmiyorum. Sadece özünde oldukça kışkırtıcı olan sözümona kanaat ifade etmeleriyle,kendine biçtiği AKİL ADAM rolünün yanyana duramayacağıdır.

Sevgili Erhan Ayal;
İyi niyetli olduğunu düşünmek isteyerek sana bahsini ettiğin yazıyı tekrar okumanı öneririm.Altına tereddütsüz imzamı koyduğum o açıklamalar,Ergenekon tezgahıyla terörün aynı merkezden yönetildiği,dolayısıyla bu haince kurgulanmış soruşturmalara son verebilecek bir iradenin ancak büyük oyunu bozabileceği ve terörü bitirebileceği fikrinin ifadesidir sadece.

Bu açıklamalardan senin ulaştığın sonuç insaf sınırlarını aştığı gibi,muhatapları açısından da kendilerini böylesi bir acemilikle ihbar etmiş olacaklarını varsaymamız gerekeceğinden mantık dışıdır.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Prş Eki 23, 2008 11:09 am

Sn Hakan Durgun ..Hala forumda kol gezen bir sürü alıntı yazıları görmeye tahammül edemediğimi bildirdim... Mehmet abinin görmek istemediği resimler gibi. Hemde milletin hasasiyetinin son safhaya geldiği bu gergin ortamda.....Yazıların silinmemiş halini başından beri okuasaydın ne demek istediğimi anlardın Malesef acemilikle itham ettiğin şahsımı, sizin tezgaha düşmenizdir...

Evet Sn.Yılmaz ERSEZER Ortada benim özür dileyecek hiç bir durum yok Bahsedilen yazıda (afkurdi der geçer) afkurmaktan bahsettiğim kendi koymuş olduğum alıntı yazıdır... yazımın halaaa nereye gittiğini anlamakta zorluk çekiyorsan inan yapacak bir şeyim yokkk Özürümünde hangi samimiyetimle yaptığımda sana ispat etmeye gayret gösteremem..ister kabul edersin ister reddedersin..Sonucuna katlanamayacağım hiç bir kelimeyide telafuz etmem için rahat olsun..
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Prş Eki 23, 2008 11:54 am

Hakaret içeren kelimeler kullanmaman gerektiği konusunda seni bilgilendirdim, bu kadar şimdilik.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Prş Eki 23, 2008 3:18 pm

Tabii ki yaziya mimiklerimizi aktaramadigimiz anlam kaymalari olabiliyor.

Mehmet kardesim niye yazi sildin diye seni elestirmiyorum.
Erhan in cok ciddi anlamda ozrunden cok buyuk kabahat isledigi hissine kapildim.
Yazilarda da oyle hakaret iceren bir sey gormedigim icin silinmis olabilecegini zan ettim.
Sen de bir sey silmedini iddia ediyorsun.
Ama Erhan hala bir seylerin silindigini iddia ediyor.
Aslinda o kadar da onemli degil.
Silmissen silmissindir.
Seni bunun icin yargilayacak degilim.
Yilmaz in tepkileride bu ise cok alindigini belli ediyor.

Hakan biraderim icin yaptigim degerlendirmeler de husn-i zan icinde yaptigim degerlendirmelerdir.
Vatan noktasinda dogru ve ortak bir dusunce yapimizin olduguna kesinlikle kaniyim.
Bizim her zaman soyledigimiz talimat veren telefonun obur ucunda ki adamin ayni adam oldugu hususu hala devam etmektedir.
Fakat bu durumun tezgahcinin basina dolanacaginin tarihte ornekleri fazlasiyla vardir.
Sahsen bunun boyle oldugu hususuna inanmakta istiyorum acikcasi.
Fakat maalesef yeterli zaman ve bilgiye ulasmak noktasindaki zaaflarimdan dolayi dogru dusunmede zorlandigimi itiraf etmeliyim.
Her seyi Fehmi Koru dan ogrenmekten biktigimizida itiraf etmeliyim.
Dogru teshis koyma hususunda bu zaaflar gercekten bende var.
Yilmaz dostumun beni uyardigi hususlar ile bazi dusuncelerimde degismeler zaman zaman oluyor.
Ama onun hesaba katmadigi bir cok faktorler benim suzgecimin tellerini olusturdugu icin maalesef gecmiyor.
Onun icin unun kepegi kalin kaliyor.

Bunun gibi bir takim dusunceler iste,,,
Haaa bu arada kis yaklastigi icinmidir nedir forumda bir hararetlenmede seziyorum.

Bakalim dusuncelerimizi harmanlayarak, dogrulari bulabilecekmiyiz.

Saglicakla kalin
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Prş Eki 23, 2008 5:10 pm

Yok Hasret abi Kabahat işlediğim falan Başladık demogoji yapmaya Hala üzerime geliniyorsa ve yazdığım eleştirel yazıyı bu kadar yanlış algılandı ise yapmam gereken nedir bilemiyorum doğrusu.

Küçük bir anekdot...Sn Yılmaz Ersezer Hallaaa üzerime üzerime gelme rıca ediyorum. Gereksiz gerilimlerden bir köylün olarrak uzak duralım.. varsa bir hatam özür diledim...varsa başka bir derdin onu söyle çaresini bulalım
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Eki 23, 2008 5:43 pm

sayın Erhan Ayal sorunu ben sana dıyeyım.Yazıyı Gülen cematının yayın kurulusundan aldıgın ıcın bu kadar ustune geldıler.Eger Aydınlık dergısı yada ulusal kanaldan bırının yazısını alsaydın sorun olmazdı.Cnku Türkıyenın en akıllı ınsanları aydınlık dergısınde , gerı kalan yazar ve dusunurler pek adam yerıne koymuyorlar.Hepsı zzeka küpü vede Türkıyenın içinde oldugu durumda tek dogruları onlar bıldıgı ıcın kımsenın ne dedıgı pek önemlı degıl.Eger yazı kıymete bınmesı gerekse muhakkak aydınlık yazarlarından olmalısınız.Dua et seni emperyalıst , abd uşagı , şeriatcı , yobaz gıbı kelımelerle sana ısım takmadılar.Şu an hala cok sanslısın.Biraz daha zorlarsan onlarıda sana derler merak etme.Yazdıgında bır yanlıs yok sadece alınanlara bıraz dokundu.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir