Önder Sav'ın Halkçı anlayışı

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 10, 2008 9:27 am

Bu sayfaları büyük bir sabırla okuyorum ve yorum yapmadan kapatıyorum... Ama şu an bir yorum yapma gereğini hissettim..

Önder Savın söyledikleri beni pek ilgilendirmez ama onun sözlerini aynen kabullenen dostların cümleleri bana ağır gelir...Şöyleki;
-İslam dini hepimizin üzerinde bir güneştir..Güneşin girmediği eve hastalıklar girer...
-Yapmayın ne olur,işi bu kadar basite indirmeyin...
-İslami kabul etmek zorunda olmayabilirisiniz..Ama lütfen saygılı olunuz...
Ben hacca gittiğim zaman da bana aynı şey söylenmişti.."Gittin paraları araplara verdin geldin." O zaman boğazımda bir şeyler düğümlendi ama sesimi çıkaramadım.. Ama bana o lafı söyleyene Rabbim o topraklara gitmeği nasip etti işte...Bu sene hacca gidecek inşallah...

Hac,islamin beş şartından biridir...
Ne olur bu hakikatı tartışmayalım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Haz 11, 2008 5:39 pm

Sn. Muzaffer amca Beni anlayabildiğini umyorum neden forumdan uzaklaştığımı. Ne yapayım dayanamıyorum

İşin içine DİN girdimi hepimiz Zekeriya beyaz kesiliyor. Zoruma giden Daha dün neydi bu gün ne oldu aslını unutmuş, atalarını unutmuş (sonradan görme) misali........(ANLAYANA).. ..Ağızı olan konuşuyor işte Benim gibi yap Muzaffer amca Boşver salla gitsin
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Haz 17, 2008 3:02 am

doğruları soylemek herkesın hakkı.bakıp gecmekle olmaz.belkı baslıktakı konu yanlıs bılgı ıcerıyor vede bılmeyen bırı yanlıs bılgı ıle donatılacak.onun ıcın herkesın yazmayı bence daha ıyı
ayrıca zaten din konusunda kımse sanırım atıp tutamaz.cunkı İslam dınının cızgılerı bellıdır.Kımse cızgılerle oynayıp dini yorumlayamaz.bu o kısıyı imansızlıga kadar göturur.dıkkatlı olmak lazım.

muzaffer hocam hac ıbadetının ne oldugunu yazmana sevındım.Belkı bılmeyenler vardır ogrenmış olurlar onlarda.ellerınden öperım.

Erhan abi ayrıca zekeriya beyaz bızım hocamız degıl.Benım degıl en azından.O daha cok telefonu dınlenen kısılerın hocası.Hanı balıktan , horozdan kurban kesılır , ne gerek var kurbana parasını dagıt , yada ne gerek var hacca gıtmeye parasını ver fakıre.işte bunları dıyenlerın hocası...

gene laf soktum ortaya hadi hayırlısı 8)
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Sal Haz 17, 2008 11:03 pm

Zekeriya Beyaz benim değil onların hocası. Hani biri yalpalamaya başlar ya hani hesabına göre nasıl kıvırırım ben bu işten, caiz olmadığı halde yaptığım bu iş caizdir canım ne haramı deyenlerin hocası
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Haz 18, 2008 10:54 am

erhan abi seın hocan olmadıgını bılıyorum.benim biz diye hıtap ettıgım kesımde senın adında yer alıyor. :)
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Uysal » Çrş Tem 02, 2008 7:07 pm

teşekkürler muzaffer amca imanına sağlık ben abilerime ablalarıma diyorumki
"garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
ulusun, korkma! nasıl böyle bir imanı boğar,
“medeniyet” dediğin tek dişi kalmış canavar?"
hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız ve hepimizde istiklal marşımızı gururla söylüyoruz biraz olsun kulak verelim o iki kıtanın devamına böyle medenileşeceğiz diye gülünç durumlara düşmeyelim medeni olalım ama özümüzü kaybetmeyelim bu topraklar kolay kazanılmadı nasıl kazanıldığıda yazıyo dörtlükte...şu anda vatanımızı tehlikede görenleride bu dörtliğe davet ediyorum görmeyenlerde dörtlükteler zaten...
müslümanım diyorsak bazı şeyleri tartışmayalım özelliklede farz kılınan ibadetleri ,malesef böyle yaparak dinin tanımını yitiriyoruz dünyadaki mutluluğumuza gölge düşüyo bakalım öteki tarafta kim yana kim kurtula....
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir