Herkese merhabalar;
Yazıyı yazan kişi olarak (yazılanlara göre) eksik yazdığımı hissettiğimden cevap vermem gerekiyor.Öncelikle bu güne kadar kendimi ayrıntılı tanıtmadığımdan başlamalıyım.Dedem İbrahim Şahin 1932 de Amasyanın Suluova ilçesine göç etmiş.(kaynak rahmetli babamdır).56 yılında da babam Muhammet Şahin imam olarak Adapazarının Akçakoca ilçesine göçmüş.Bende 1961 yılında doğmuşum.1980 ihtilali sonrası MTTB davasından yargılanmış kısa süreli bir tutuklanma yaşamış,bir nebze siyaset bilen bir kişiyim.
Yazmak istediğim yazıyı değişik yorumlayan arkadaşlar ve büyüklerimiz olmuş.Ben CHP yi eleştirmek için böyle bir yazı yazmadım.Amacım bu ülkeyi yönetmeye aday diğer alternatif partinin başında yer alan ve yer almak isteyen kişileri diğer bir yönleriyle tanıtmaktı.Bu olay Özal başbakanken olmuştur.Haziran 89.Özalın cumhurbaşkanlığı ekim 89 dur.Kaynak Nezih Tavlaş tır.(CASA OLAYI).Her bilgi herkese ulaşamayabiliyor,bazen kaçırmakta mümkün.
Yolsuzluğun sorumlusu olarak CHP yi göstermedim.Sadece yapılan yolsuzluğu ortaya çıkarmak için verilmiş soru önergesinin hangi yöntemlerle geri çekildiğini vurgulamak istedim.Kaldıki bu tür yolsuzlukların hesap sorulması gereken yerinde TBMM olduğunu düşünüyorum.Hesap sormaz,sessiz kalırsan tarafsız değil ,tam tersine bu olayı onaylıyor gibi olup ,yolsuzluğun yanında yer almış olursun düşüncesindeyim.
Herkese saygılarımla