SİGARA İÇMEYEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE !..

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Cum Kas 20, 2009 7:33 am

Saygı değer öğretmen adayları. Bunca sene okudunuz, öğretmen oldunuz. Sizler en büyük görev almak üzere gerekli müracaatınızı yapacaksınız.. Sizi bu duruma getiren tüm bireylere teşekkür ettiğinizi biliyorum.. Bende kaliteli eleman yetiştiren tüm öğretim vede eğitim kadrolarına yürekten teşekkür ediyorum.

Öğretmenlik en kutsal mesleklerin başında yer alır. Adı üzere "ÖĞRETMEN" bu kelimenin manasını iyi bilmek gerekir.Sizler çocuklara şekil vereceksiniz. Çocuklar donmamış beton gibidir. Donuncaya kadar onun üzerinde yapılan şekillendirme orada kalır. Çocuklar öğretmenin en üstün bilgiye sahip bir kişi olduğunu bilirler..Öğretmenlerinin hata yapmadığını bilirler..Öğretmenin her yaptığının doğru olduğunu zannederler. Aslında hepsi doğru.. Öyle olması gerekir !...

Öğretmen asgari hatası olan dört dörtlük kişi olmalıdır. Öğretmen asla kötü alışkanlık sahibi olmamalıdır. Kötü alışkanlık sahibi olan kişi, iyi alışkanlıkları anlatırken zorluk çeker..Çünkü öğrencisi kendisine parmak kaldırarak : Öğretmenim " SİGARA İÇMEK KÖTÜ ALIŞKANLIK OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ, AMMA SİZ İÇİYORSUNUZ !.. SİZ KÖTÜ ALIŞKANLIK SAHİBİ OLMUYOR MUSUNUZ ?.." Bu soruya karşı derste bulunan öğretmen ne cevap verecek ?.. Sen bana bakma mı diyecek ?.. Ben alıştım bırakamıyorum mu diyecek ?.. Hulasa ne derse desin, öğretmen çocuklar karşısında puan kaybetmek zorundadır..

Çocuklar hayal kırıklığına uğradıklarında , onlarda yanlışlara sapar ve kötü alışkanlıkla karşı karşıya kalırlar.. Onlara engel olmak zorlaşır..Öyle değil mi ?..

Şimdi makalemi sonlandırıyor ve diyorum ki : Yetkililer !.. Milli Eğitim Bakanlığı ! Sayın Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU !.. Yeni öğretmen alımında ; SİGARA içmeyenler tercihen alınır.. Cümlesini eklerseniz.. Kalite düzelmesi yoluna gidilir. Kötü alışkanlık sahibi olanlar derhal bu durumdan vazgeçerler.. Bu sadece SİGARA' dan ibaret değil !.. Gece sabahlara kadar kıraathanelerde duranlar, öğretmene yakışmayan hareketlerde bulunanlar da dahil eleme yapılmalıdır..

Yapılacak işlemlerle kalite yükselecek ve öğretmen kadroları bizlerin geleceğini en iyi şekilde eğiterek yönlendireceklerdir..

Tüm iyi düşünenlere teşekkürlerimi sunuyorum.. Ülkemi ve insanlarımı seviyorum..Kötü alışkanlık sahibi kimse kalmasın istiyorum. Herkese teşekkürler ediyorum.. İnşallah dediklerimizi ilgili yerlere ilgililer ulaştırır. Veliler ulaştırır...

Yazan : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
Cemal Gürsel İ.Ö.O.Aile Birlik Es.Başkanı
Sigarayla Savaşanlar Vakfı Üyesi
. . . . . KIRIKHAN - HATAY . . . . . .
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: SİGARA İÇMEYEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE !..

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Prş Ara 17, 2009 9:52 am

Sigara İçmeyen ÖĞRETMEN' leri kutluyorum. Onlar ancak huzurlu görev yapabilirler.

Sigara içen öğretmenler çocuklara karşı daima mahcupturlar. Çünkü kötü alışkanlık

sahibi olarak çocuklara iyi alışkanlığı anlatmakta zorluk çekerler.. İnşallah bütün

öğretmenler SİGARA içmeyenlerden teşekkül eder. O günleri inşallah görürüz.. ...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir