ZEKAT VERECEK ZENGİNLERE DUYURU !..
Bugün RAMAZAN ayının ikisi.. Allah ramazanımınzı kabul buyursun.. Bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olsun. Amin..
Saygı değer ZENGİNLERİMİZ ; Bu ay mağfiret ayı, yardım ayı. ZEKAT verme ayı.. Zengin verecek, fakir alacak bu Yüce
Allah' ın emri yerine gelecek.. Kısmende olsa denklik sağlanacak.. Allah razı olsun..
Şimdi benim bir isteğim olacak.. Bunu her zengin umarım takdirle karşılayacak.. Bir elle iki kuş vurulacak.. Nasıl mı ?...
Gayet kolay : Hazırlayacağınız ZEKAT paketlerinin içine FINDIK ilave yapacaksınız.. FINDIK; dünyanın en iyi 12 GIDA
maddesi arasında yer alan değerli bir ürün. Bu mahsul bizde bol. Üretici bunu pazarlamakta zorluk çekiyor.. Bu değerli
ürünü fakirlerde yiyemiyor.. İşte bu şekilde FINDIK fakirin sofrasına da girmiş olacak.. Hem sağlıklı çocuklar yetişmede
yardımcı olunmuş olacak, hemde mahsulumuz pazarlanmış olacak.. Zenginlerimiz de bu işte yardımcı olacak.. Ülke
kalkınacak.. En değerli mahsul elde klmayacak.. Halkın tüketimine sunulacak..
Bunu tüm siteler vasıtasıyla ilgili zenginlere duyuralım.. Sağlıklı nesiller için bu şekilde yardım yapmalarını sağlayalım..
Herkese teşekkür ediyorum.. Allah ZEKAT' larınızı kabul etsin diyorum.. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Amin..
Akköşe Yazarı : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
408 Evler Mahhallesi Muhtarı KIRIKHAN