ZEKAT VERECEK ZENGİNLERE DUYURU !..

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Cmt Ağu 22, 2009 11:34 am

Bugün RAMAZAN ayının ikisi.. Allah ramazanımınzı kabul buyursun.. Bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olsun. Amin..

Saygı değer ZENGİNLERİMİZ ; Bu ay mağfiret ayı, yardım ayı. ZEKAT verme ayı.. Zengin verecek, fakir alacak bu Yüce

Allah' ın emri yerine gelecek.. Kısmende olsa denklik sağlanacak.. Allah razı olsun..

Şimdi benim bir isteğim olacak.. Bunu her zengin umarım takdirle karşılayacak.. Bir elle iki kuş vurulacak.. Nasıl mı ?...

Gayet kolay : Hazırlayacağınız ZEKAT paketlerinin içine FINDIK ilave yapacaksınız.. FINDIK; dünyanın en iyi 12 GIDA

maddesi arasında yer alan değerli bir ürün. Bu mahsul bizde bol. Üretici bunu pazarlamakta zorluk çekiyor.. Bu değerli

ürünü fakirlerde yiyemiyor.. İşte bu şekilde FINDIK fakirin sofrasına da girmiş olacak.. Hem sağlıklı çocuklar yetişmede

yardımcı olunmuş olacak, hemde mahsulumuz pazarlanmış olacak.. Zenginlerimiz de bu işte yardımcı olacak.. Ülke

kalkınacak.. En değerli mahsul elde klmayacak.. Halkın tüketimine sunulacak..

Bunu tüm siteler vasıtasıyla ilgili zenginlere duyuralım.. Sağlıklı nesiller için bu şekilde yardım yapmalarını sağlayalım..

Herkese teşekkür ediyorum.. Allah ZEKAT' larınızı kabul etsin diyorum.. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Amin..

Akköşe Yazarı : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
408 Evler Mahhallesi Muhtarı KIRIKHAN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Ağu 22, 2009 9:44 pm

Sn. Muhtarım inşallah o zenginler duyarlı olacak sizin bu uyarınızı dikkate alarak fakirlerin yüzü gülecek,bunu yapacak tüm zenginlerin büyük küçük farketmez ellerinden öperim,sizede teşekkürler ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Pzr Ağu 23, 2009 8:56 am

Sayın İrfan ALTUNCU; Çok teşekkür ederim.. Yazıyı okudun.. Tekrar etmeye gerek yok.. Ben arkadaşlardan şunu istiyorum.. Dilimizin döndüğü kadar ZENGİN' lere bunu anlatalım.. Daha ZEKAT paketleri hazırlanmadı.. Bu paketlerin içine muhakkak FINDIK İÇİ koysunlar.. Hem zekatları daha çok kabul olur.. Hemde Allah için bu fakir çocuklar iyi beslenerek okuma şanslarını da artırırlar..

Çünkü FINDIK yiyen çocuk ZEKİ olur.. Beyni daha iyi çalışır.. Yani bir taşla iki kuş vurulur..

Allah herkese yardımcı olanlardan razı olsun..Allah yar ve yardımcımız olsun..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ağu 23, 2009 11:21 pm

Sevgili Muhtarım,yoksa çok fındığın mı Var ? (Şaka)

Ne mutlu olsun zenginliğinin kıymetini bilenlere,
Ne mutlu olsun hakkıyle zekât verebilenlere,
Ne mutlu olsun bulunduğu duruma şükredebilenlere...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Sal Ağu 25, 2009 9:18 am

Sayın Muzaffer ALTUNCU ; Çok teşekkür ederim.

Ben bu şakayı bekliyordum.. Çok FINDIK sahibi olanların aklına bu benim düşüncelerim gelmemiştir.. Ben sadece Allah için, millet ve devlet için bu çağrışımları yapıyorum..

FINDIK benim hiç olmadığı gibi akrabamında böyle bir bahçesi yoktur. Sadece dediğim gibi ÜLKEMİ ve HALKIMI düşünerek bu yazıları kaleme alıyorum.. Bu dediklerimi de inanarak söylüyorum.. Hiç bir yazımda şaka dahi olsa yanlışlık olmamasına çalışıyorum..

Tüm yazılarımız insanlara vede insanlığa yararlı olsun istiyorum. Başka yazılarımda da belirttiğim gibi, biz faniyiz.. Fakat yazılarımız baki kalacaktır.. Bu FINDIK olayı da sağ olan görecek.. Benim dediğim gibi olacak..

FINDIK en kaliteli ve sağlıklı kuru gıdadır.. Bu mahsül sökülür mü ?..Başka sökülecek mahsul yok mu ?.. Tütün ekimi neden durdurulmaz ?.. TÜTÜN ekim alanları neden kısıtlanmaz ?... FINDIK' dan ne istiyorlar ?.. Sağlıklı GIDA maddesi olduğu için bunun üretimini TÜRKİYE' ye çok mu görüyorlar ?.. Bizi neden kıskanıyorlar ?..

Birilerine bu yazılar ulaştırılmalı ve cevap alınmalıdır !..

İlgilenenlere teşekkür ederim.. Bu yazı ilgililerin e.mail adreslerine gönderilsin.. FINDIK' la oynamasınlar !..
Not : Zekat vereceklere istirham ediyorum.. Dediğimi iyi düşünün.. Bu ülke bizim.. Bu üreticiler bizim.. Bu fakir halk bizim.. Zenginlik şu anda sizin.. İyi düşünün .. Zekatınızı FINDIK paketleri ile zenginleştirin..Allah sizden razı olsun. Allah zenginliğinizi artırsın..

Akköşe Yazarı : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
408 Evler Mahallesi Muhtarı KIRIKHAN - HATAY
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ağu 25, 2009 5:11 pm

Sevgili Muhtarım,keşke o zenginler senin o tatlı sesini bir duyabilse...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Çrş Ağu 26, 2009 1:22 pm

Sayın Öğretmenim ; Zenginler sesimizi duyacak bir gün..

Unutmayalım ki, zenginlik bir kapıda kalmaz.. Allah malın zekatını vermeyen zengini yerin dipine kadar batırır.. Yeni zenginler üretir..Onlarda fakir hakkını vermezlerse onlarıda batırır.. Çok zenginler vardı. Ne oldular ?.. Hepsi yok oldu.. Yiyecek ekmeğe muhtaç oldular..

Zenginin malında fakirin hakkı var.. Bunu zengin bilecek vede zekatını verecek.. Verdiği zekattan dolayı da ne gururlanacak, nede hava atacak !.. Allah için görevini yerine getirdiğini bilecek..

Hocalar da bunu camilerde vaazlarda açık ve net olarak herhalde söylemiyorlar..Yoksa neden zekatlar verilmez.. Gerçek inanarak zekat verenin malı eksilmez, bilakis artar.. Allah inançlı kullarından eylesin.. Amin..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Pzt Eyl 07, 2009 9:16 am

Zekat verenler çok dikkatli dağıtım yapmalıdırlar. FAKİRLERİN rencide edilmemesi gerekir..

Zekat belli kurumlara verilip onların vasıtasıyla daıtılmalı..Kime veriliyor bilinmeli..Kim muhtaç ise zekat ona ulaşmalı.. Aalamayan kalmamalı. Zekat alan da kimden aldığını bilmemeli..

Kimden aldığını bilince rahatsızlık oluyor.. Yani benm ZEKATIMLA geçiniyorsun.. Benim dediğimi yapmak zorunda değil misin ?.. Yapmazsan sen bilirsin ?.. Gibi yanlışlıklar oluyor.. Bu durum fakiri eziyor..

En iyisi ZEKAT belli kurumlara verilmeli ve bu kurumlar fakir listesini alarak onlara tevzi etmeli.. Kim aldı, kim almadı belli olsun..
Şu anda ki sistem çok yanlış.. Kim kime veriyor... Kim alıyor.. Kim alamıyor.. Belli değil.. Sevap alacak yerde günahlar işleniyor.. Bu durum değerlenmelidir...Buna diyanet el atmalıdır.. Zekat gerçek fakirin hakkıdır.. Fakir bunu rencide olmadan almalıdır..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir