Komünistler kime bölücü dedi

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Komünistler kime bölücü dedi

Mesajgönderen İlkay Durgun » Çrş Haz 03, 2009 4:48 pm

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Angel Marin Türkiye’ye geldi.“Bulgar Buluşma Noktası” açılışı için geldiği Trakya Üniversitesi Edirne Yabancı Diller Yüksekokulu’nda bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, “Trakya sınırları AB içinde kalmalı”, “Hayalimiz sınırları olmayan Trakya” dedi.

Bunun üzerine TKP Edirne İl Örgütü’nden tepki geldi.

Türkiye Komünist Partisi Edirne İl Örgütü, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Marin’in sözlerine sessiz kalan vali yardımcısı ve rektörün görevden alınmasını istedi.

TKP Edirne İl Örgütü’nün açıklaması:

“AKP hükümetinin atadığı yöneticiler ve diğer tüm söylemde Cumhuriyetçi, solcu kesimler, Trakya’nın adım adım memleketten koparıldığını görüp de bu durumun sorumluluğundan ‘gözlerini kapatarak’ sıyrılabileceklerini sanabilirler. Trakya halkı, işçisi ve emekçisiyle böylesi bir aşağılanmayı, çürümeyi kabul edemez. Trakya emperyalizmin güdümünü, uluslararası tekellerin eyaletleşmeyle getireceği dizginsiz emek sömürüsünü, başıbozukluğu kabul edemez!”
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ataman » Sal Haz 09, 2009 12:57 am

bu demeci veren il örgüt başkanı mı? veya bu demeci veren vatandaş türkçe konuşmayı biliyormu? eğer biliyorsa. yazdıklarını okuyormu?
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Cmt Haz 13, 2009 10:55 pm

Yazıyı bir daha oku... Bulgaristan lı yetkili ne demiş,TKP ne cevap vermiş.Anladığını sanmıyorum...Anladığını sanmıyorum,yanlış;anlamadığını biliyorum...
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Uysal » Cmt Haz 27, 2009 7:58 pm

ben sizi tebrik ediyorum...! trakya kalmıştı bölünmeyen onuda böldünüz ellerinize sağlık savunduğunuz görüş bumu neden hep negatif bakıyorsunuz olaylara tkp nin yayın organı gibi davranarak nereye varacaksınız? zaten yanlı medya almış başını gidiyor bir tarafta fethullah diğer tarafta "ergenekoncular" insanların beyijnlerine zihniyet aşılamaya çalışarak nereye kadar gidecek bu...
bu arada eleştirdim ama inşallah eleştiriye açıksınızdır ben şimdiden söyleyeyim açığız deyip kapalı oloanlardan olacaksanız hiç cevap yazmayın ztn yazacağınızıda düşünmüyorum :)
saygılarla....!
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Haz 30, 2009 11:56 am

nerden cıktı bu anlamadım.orayıda verelım.İşin tuhafı bizi savunanlar tkp.vede cıddıye alınması daha komık.Gülelım beraber. :lol:
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Çrş Tem 22, 2009 12:07 pm

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Angel Marin Türkiye’ye geldi.“Bulgar Buluşma Noktası” açılışı için geldiği Trakya Üniversitesi Edirne Yabancı Diller Yüksekokulu’nda bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, “Trakya sınırları AB içinde kalmalı”, “Hayalimiz sınırları olmayan Trakya” dedi.

Herhalde başka yerleri okuyor,buraya yorum yazıyorsunuz. ;)

Bulgaristan Cumhurbaşkanı,trakya AB içinde kalmalı diyor,Türkiye demiyor.Bunu bizim ülkemizde,bizim üniversitemizde söylüyor.Öncelikle bunun ne demek olduğunu,kastının ne olduğunu anlayalım helebir...

Sonra buna tepki verenin ne dediğini anlayalım...

Demişlerki ;

AKP hükümetinin atadığı yöneticiler ve diğer tüm söylemde Cumhuriyetçi, solcu kesimler, Trakya’nın adım adım memleketten koparıldığını görüp de bu durumun sorumluluğundan ‘gözlerini kapatarak’ sıyrılabileceklerini sanabilirler. Trakya halkı, işçisi ve emekçisiyle böylesi bir aşağılanmayı, çürümeyi kabul edemez. Trakya emperyalizmin güdümünü, uluslararası tekellerin eyaletleşmeyle getireceği dizginsiz emek sömürüsünü, başıbozukluğu kabul edemez!”

Yani karşı çıkanlar emperyalist parçalanma planlarının farkında olduklarını,ancak trakyalının buna izin vermeyeceğini söylüyor... Bunlar bir itirazınız varsa,söyleyin.Yok buna itirazınız yokta söyleyene itirazınız varsa,Yani İtirazınız bunu söyleyenin Türkiye Komünist Partisi olmasına ise,e ne yapalım,onlar söyledi.Bu ülkeye sahip olanlarınız varsa,onlar söyleseydi.Mesela siz itiraz edenler,söyleseydi,mesela,O üniversite hocaları söyleseydi,onu orada konuşturan,Hükmet'in adamları söyleseydi,Fettullah2ın örgütleri söyleseydi. Söyleyen TKP. Ben her kim bu ülke yararına bir şey söyler ve yaparsa onun yanındayım...Yoksa ne TKP üyesiyim,ne de TKP sempatizanıyım...

Bilmem anlatabildim mi?
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Uysal » Cmt Ağu 29, 2009 2:20 pm

klasik sıyrılma cümleleri....
yok benim görüşümü yansıtan parti yok..! yok tkp üyesiyim ne de tkp sempatizanıyım :D
bu ülke sandığa gittiği zaman sondan başa doğru savunmaya geçiliyo galiba
trakya gitti eyvahh.!
sıra güneydoğu dami yoksa ...!
akp ne yapıyor "ülkeyi bölüyor" öylemi bence onlar bölmeden siz çoktan bölmüş kurtarmışsınız bile teşekkürler tkp :D
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir