Hocanın papaya yazdığı mektup

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Caner Kama » Pzt Tem 14, 2008 8:51 am

Haaa unutmadan abi wallahi bu sitede en fazla seni seviyorum haa, ama yanlış ama doğru bir duruşun var..Özellikle her konuya olan cevapların ilgimi çekiyor her ne kadar çoğunluğu alıntı olsa da senin ideolojik temelinin sağlam olduğunu gösteren yazılar.Keni yazılarına devam et, beni de sansürleme yazdıklarını inan takip etmek istiyorum...Tekrar Saygılar
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Tem 14, 2008 11:07 pm

Fettullah efendinin papa'ya yazdığı mektubu, ya da şofbene iliştirilen glock'u, ya da efendinin green card referans listesini yeni baştan yazma ihtiyacı hissetmedim ve sanırım doğru olan da bu. Uydurmak yeteneğimi, üstünde hiç çalışmadığım için geliştiremedim, affına sığınıyorum. Fikir ve haber farklı şeylerdir, bunu da bilgine sunuyorum.

İkide bir ben boruzancının boruzanı değilim diye feryat etmenin bir anlamı yok, çıkardığın sesler boru sesleri. Hamurun kirli değil, sen vatan haini olamazsın, ben de sana öyle bir şey demem, düşünmem. Sadece çıkardığın sesin ne olduğunu bildiririm. Sen gene ister öyle ister böyle üfürüğe devam edersin.

Ulusal kanal izleyerek kafan ütülendi ise, izleme canım kardeşim, neden kendine eziyet ediyorsun? Bazı ilaçlar bazı bünyelerde zehir etkisi yaratır, zehirleme kendini. Ben yıllardır televizyon izlemiyorum mesela ve hiç bir şey kaybetmedim bu yüzden. Aptal kutusudur o, aptallar için kendini akıllı sanan "akıllılar" tarafından imal edilmiştir, kullanılmaktadır. Aklını kullan sen de, izleme, sen de kurtul biz de.

Yazılarımda engin bir bilirkişi edası ile konuşuyorum çünkü onlar benim fikirlerim. Bilmediğim, inanmadığım bir şeyleri farklı güdülerle, çıkarlarla, hesaplarla ortaya sürmüyorum. Bak bu sitede o eda ile konuşabilen senin ağabeylerin de var. Umarım sen de fikir sahibi olduğun bir gün gevrek gevrek sırıtmak yerine o eda ile konuşursun.

Seni sansürlediğim falan yok, yazma da demiyorum. Sadece benim yazılarım altında densizlik yapma diyorum ve sen ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun. Tek yapman gereken anladığın bu şeyi uygulamak. O vakit kardeş kardeş tartışırız.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Çrş Tem 16, 2008 2:06 pm

"Apaçık deliller karşısında gözleri kör,kalpleri mühürlüdür."

Yılmaz'ın açtığı başlık;Fettullah Hoca Efendi'nin nasıl bir ilişkiler içinde olduğu,ve diğer başlıkta da "Green Card" almak için kimleri referans gösterdiği ile ilgilidir...

Yosa, o darbeci!! diğeri özgürlükçü!! tartışması yapılmıyor.Eğer bu kadar açık deliller karşısında, ideolojik lafazanlık içine girersek; herhangi bir yazıdan ,tartışmadan faydalanmak mümkün değil.Yılmaz'ın siyasi görüşüne karşı olabilirsin,ki,bende karşıyım.Ancak,bu tek başına Hoca Efendi'nin hangi çarpık ilişkiler içinde olduğu gerçeğini değiştirmez.Yazı ortadadır.Buna itirazınız varsa,söyleyin.Böylece konuyu tartışalım.Amaç bağcıyı dövmekse,bir kavgada herkesin kafası gözü yarılır.Bağcının da, bağcıyı dövmeye gelenin de, hatta bağında...Malum.

Darbelere,çetelere,soyguna,talana karşıyız.Bu ahlak,vicdan taşıyan herkesin üzerinde ortaklaşacağı bir davadır.
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Prş Tem 17, 2008 8:00 am

Tabiki Yılmaz ağabeyin haber niteliğindeki yazılarının en çok hoşuma gidenlerinden biri bu, hoca konusunda biraz da olsa fikir sahibi olduk sayesinde.Buna diyecek birşeyim itirazım olmaz. Evet siyasi görüşüne uzaktan sempati ile bakmaktan başka bir yakınlığım yok doğruya doğru, yiğidi öldür hakkını ver misali bazen doğruları söylemiyor değil.
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Prş Tem 17, 2008 2:47 pm

Burada tartışmayı neye göre yapacağız....Yazılanları aynen doğru kabul ederek mi yapacağız bu tartışmayı... Ama kusura bakmayın bundan önce ergenekon olsun başka konular olsun yapılan alıntı yazılarda hep bunların fetoşçu gruplar tarafınfdan (tabii emperyalist amerika tarafından desteklenen) uydurma ve yıpratma haberler olduğu söyleniyordu... Bazı gazetelerin verdiği haberleri de ingiliz istihbaratından alındığı iddia edilerek haberin doğruluğu tartışılıyordu... Acaba amerikanın desteklediği fetoş!un alicenap papa hazretlerine yazdığı bu mektup nereden bulundu doğrusu merak ediyorum...Kusura bakmayın sizlerin sayesinde artık her şeyden şüphelenir oldum...Hiç bir habere inanamıyorum...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Prş Tem 17, 2008 3:49 pm

İbrahim doğrusu da bu zaten, her haberi doğru saymamak.... Eskiden belki ender bulunurdu sözüne güvenilir er, artık o da bitti, kapitalist düzen sağcısı solcusu herkesi moneyin esiri etmiş. Bugün "Ergenekon" diye ezilenler yarın "Erdoğanakon" diye onları ezerler bu hep böyle devam eder durur. Sonuçta bu mücadele laiklik,cumhuriyet,ilericilik,gericilik,akp,chp mücadelesi değil bu mücadeleler güç ve iktidar mücadeleleri rantı paylaşma mücadeleleri. Dün devletin veya birkısım çevrelerin kullandığı paşaların bile yeri geldiğinde nasıl ne hallere düşürüldüğünün göstergesi. Bugün sizi kullanırlar yarın kullanılmış mendil gibi atarlar onların gemisi yürür sen sadece gemideki kürekçisin sen emekli olduğunda yerini başkası alır,gemi yoluna devam eder.

Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar. Bu mücadeleyi (karşılıklı davaları kastediyorum) bir taraf olarak bu kirli oyunun fanatik savunuculuğunu yapmak başlı başına bu gerçekleri görmemezlikten gelip romantik bir şekilde kuru "milliyetçilik" yapmaktan öte bir anlam ifade etmiyor.

Bugün taraf gazetesinin yazarını kandilde pkk ile çektirdiği resmi kullananlar " işte bu adam böyle bir vatan haini" demeye lafı getirirken; malum resimleri olan genel başkanlarını "vatan sever" olarak gösterenlerin yazdıklarına mı? Bu ülkede ben başkaban olduğum sürece ihale alamaz dedikten sonra hükümeti topa tutan Doğan grubunun yazdıklarına mı? Hükümetin adeta referansı ile medyaya adım atmış albayraklar,çalıklar v.s. grupların yazdıklarına mı? Hala TMSF'nin yönetimindeki medyanın yazdıklarına mı, güvenecez? Tabiki hepsini takip edecez ama yazılan herşeyin doğru olmadığını da gözden kaçırmayacağız.
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzr Tem 20, 2008 3:49 pm

Fettullah'ın Papa'ya yazdığı mektup Zaman gazetesi dahil tüm Fettullahçı yayın organlarında (nedense sadece ingilizce) yayımlandı zaten, gizli saklı bir şey değil. Green kart referans listesi ise ABD'li savcı tarafından basına duyuruldu, tüm büyük yabancı gazetelerde yayımlandı, keza Türkiye'de de pek çok gazete tarafından yayımlandı. Fettullah'un yalanlamadığı da ortada, bu konu üzre ne zaman gazetesinden ne de başka bir Fettullahçı organdan ses çıkmadı. Nasıl çıksındı :)

Apo ile olan resimleri kullanan sensin Caner Kama. Perinçek'in açık olarak gidip görüştüğü, kitap olarak yayımladığı röportajın fotoğraflarını kendince tezgah amaçlı kullanan sensin. Beri tarafta Taraf'çıların illegal faaliyetlerinin, PKK ilişkilerinin resimleri ortaya çıktığı zaman vaveyla koparan gene sen. Nasıl bir mantık bu? Hani tutarlılık? Siyasete ve yazı yazmaya lastikle oynamak gibi bakıyorsun. İstediğin yerinden tut istediğin kadar ger ve salla. Olmaz.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş Tem 23, 2008 7:30 am

Yılmaz abi, Apo ile Perinçek resimlerini siteye ben atmadım. Tutarlılık derken ben kendimden hala eminim. Taraf gazetesi köşe yazarı gerilla ile fotoğraf çektirdiğinde işte vatan haini haberleri yapan aydınlık dergisinin kendi liderlerinin Apo ile birbirine gül verdikleri o romantik sahneleri göz ardı etmesidir, tutarsızlık. Ve hala inatla," biz yaparız ama biz başka, çünkü biz vatanımızı milletimizi seviyoruz kimse bizim kadar sevemez" anlayışını kafalarından silmemeleri ve benzer hareketi bir başkası yaptığında çıkardıkları fırtına işte tutarsızlık.

En son örnek; ulusalcıyım diye geçinen tv programlarında ses düzeyini yükselterek haklılığını karşısındakini bastırarak sağlamaya çalışan sorsan Atatürkçü bir aydın, Yaçın Küçük. Onun da foyası ortaya çıktı ama hala bir ses seda yok. İşte abi bunlardır tutarsızlık, yoksa aydınlık ve tayfasının, gerilla ile resmi çıkmış "aman vay vatan hainleri", deyip sonra taraf gibi gazetelerin yazarlarınn resimleri çıkınca, "helal olsun dağ havası almışlar bir de gerilla ile hatıra resmi çektrimişler" demem.

Fethullah Güleni ileştiriyorsunuz,"Fettoş müridlerine göre adeta bir peygamber" deniliyor. Bunu derken hiç kendinize dönüp bakıyor musunuz? Özeleştiri yapıyor musunuz?
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Tem 23, 2008 8:37 am

caner kama yazmıs yeterınce.ben yazımı gerı sıldım..
En son Bekir Kiran tarafından Çrş Tem 23, 2008 3:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Tem 23, 2008 12:25 pm

"Taraf gazetesi köşe yazarı gerilla ile fotoğraf çektirdiğinde işte vatan haini haberleri yapan aydınlık dergisinin kendi liderlerinin Apo ile birbirine gül verdikleri o romantik sahneleri göz ardı etmesidir" : ) Bunu inanarak mı yazıyosun? Aydınlık böyle bir haber mi yaptı? Ben burda böyle bir şey mi söyledim? Resimlerle uğraşan siz değil misiniz?

Caner Kama ısrarla söylediğim ama senin de anlamamakta ısrar ettiğin şey şu ki Doğu, Apo ile röportajını ve resimleri röportajın haftasında 2000'e Doğru dergisinde kendisi yayımladı zaten, bir de üstüne kitap olarak bastı. Ortada gizli saklı bir şey yok. Fettullah'ın çok sevdiği Hasan Cemal, Cengiz Çandar vs.. de sayın başkan diyerek yaptıkları benzeri röportaj ve resimleri gazetelerinde yayımladılar ama Fettoş onlara sarılmakta bir mahsur görmüyor. Gazetecilik değil de çirkeflik uzmanı Fettoş tayfası o resimleri ve pkk'nın mossad ajanı tuncay güney aracılığı ile kendisine ulaştırdığı resimleri (Tuncay Güney'in kendi ifadesi) sayfasında yayımlayarak zekası geri unsurlara bakın bakın ne resimleri var mesajı veredursun. Taraf meczubunun çektirdiği fotoğrafları yayımlayan da altına vay vatan haini yazan da Aydınlık değil, o yöntem bize ait değil. Biz onları iş üstünde basıp gerizekalılıklarını ortaya dökmeyi ve ne kadar aptal olduklarını yüzlerine söylemeyi tercih ederiz. Kendi ellerindeki yasadışı belgeyi bizimmiş gibi göstermeye kalktıklarında ve bunu ellerine yüzlerine bulaştırdıklarında karşılarına geçer hainler aptal olur siz de bunun en büyük ispatısınız deriz.

Doğu'nun resimlerinden bahseden de Taraf'ın resimlerinden bahseden de sizsiniz farkında değil misin? Ben Taraf'ın çektirdiği resimlere ilişkin tek laf etmedim ve vatan hainliğine kanıt olarak da sunmadım, doğal olarak söz konusu tutarsızlık tamamen size aittir.

Yalçın Küçük'ü savunmak bana düşmez. Kendisini iyi bir belge toplayıcı ve araştırmacı olmaktan öte görmem, fikirlerinin hemen hemen hiçbirine katılmam. Katılmadığım diğer şey de fikirlerin küçük zekalara yönelik psikolojik savaş yöntemleri ile tesirsizleştirilmeye çalışılmasıdır. Yalçın Küçük'ü eleştirecekseniz anlattığı fikirleri üzerinden eleştirin ve yargılayın. Apo'nun ergenekon yorumlarını okudunuz mu? Ergenekon operasyonunun en ateşli savunucusu Apo, Fettullah'tan bile ateşli, şehvetli. Acaba neden neden?

Doğu Perinçek peygamber değil benim arkadaşımdır, ağabeyimdir, dostumdur, ve üyesi yöneticisi bulunduğum partinin yani benim başkanımdır. Ve biz parti içinde eleştiri özeleştiri mekanizmasını çok da sağlam bir şekilde çalıştırırız şüphen olmasın, için ferah olsun.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir