Şevval Sam -Karadeniz (2008) Albümü Çıktı

Beğendiğimiz sinema müzik filimlerini ve karadeniz mp3 muziklerini paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Hicran Toplaoğlu

Şevval Sam -Karadeniz (2008) Albümü Çıktı

Mesajgönderen Mustafa Hakan Şahmutoğlu » Cmt Haz 28, 2008 11:24 am

Resim

ALBÜM İÇERİĞİ
1. Şevval Sam-Hey Gidi Karadeniz.mp3
2. Şevval Sam-Ander Sevdaluk.mp3
3. Şevval Sam-Bu Dünya Bir Pencere.mp3
4. Şevval Sam-Sirlarumi Söyledüm.mp3
5. Şevval Sam-Dertliyim Kederliyim.mp3
6. Şevval Sam-Çay Elinden Öteye.mp3
7. Şevval Sam-Ahmedum.mp3
8. Şevval Sam-Potpori.mp3
9. Şevval Sam-Alim.mp3
10. Şevval Sam-Trabzon.mp3
11. Şevval Sam-Karardi Karadeniz.mp3
12.Şevval Sam- Giresun Kayıkları.mp3
13. Şevval Sam-Oy Benim Sevdiceğim.mp3
14. Şevval Sam-Ben Seni Sevdugumi.mp3
15. Şevval Sam-Gelevare Deresi.mp3
16. Şevval Sam-O Vay Beni Ağlarum.mp3

ALBÜMÜ İNDİRME LİNKİ VERMİYORUM LÜTFEN SATIN ALINIZ

Şevval Sam Kimdir ?
İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Şevval; liseyi İsov Yapı Meslek Lisesi'nde bitirdi. Üniversite'yi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okudu. 1994 - 1996 yılları arasında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı.Aynı zamanda ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır.

Dizileri :
Süper Baba (Deniz - Derya) 1993 - 1998 (ATV): Çengelköy'de bir masal. Fiko, Deniz öğretmen ile yeni bir ilişkiye başlamaya çalışır. Ama hiç umduğu gibi olmaz.

Feride (Feride) 1996 (STAR): Feride babasını idam ettiren hakim tarafından evlatlık olarak alınır. Evlatlık alındığını öğrenince hayatının dengesi bir an içinde değişir.

Aşkın Dağlarda Gezer (Kajal) 1999 - 2000 (TGRT): İki düşman aşiretin ortasında yetişen bir aşkın öyküsü. Zal ve Kajal'ın mücadelesi.

Yıldızların Altında (Türkan) 2002 (SHOW TV): Türkan sevdiği erkekten hamile kalır ama sevdiği erkek bunu bilmediği için Macaristan'a gider. Döndüğünde Türkan'ın zengin bir adam ile evlendiğini öğrenir. Halbuki yalandır.

Karaoğlan (Ece Sultan) 2002 (KANAL D): Bu dizide konuk oyuncu olarak Ece Sultan'ı canlandırmıştır.

Gülbeyaz (Gülbeyaz) 2002 - 2003(KANAL D): 2 düşman ailenin torunları birbirine aşık olursa ne olur? Gülbeyaz ile Kadir'in kavuşma hikayeleri...

Müjgan Bey (Müjgan - Müjdat) 2004 (SHOW TV) : Müjgan istemediği bir adamla evlenmek zorundadır. Ailesini ve konağı kurtarmak ve hayatını rezil etmemek için çaba harcamaktadır. Birgün aklına müthiş bir fikir gelir... Müjdatt

Çocuğun Var Derdin Var ( Zeynep) 2004 - 2005 (TGRT): 3 çocuklu bir anne sadece çocuklarıyla mı ilgilenir? Ya kocasınında çocuktan farkı yoksa!

Yinede Aşığım (Ayşe) 2005 - 2006 (ATV): Ali ile Halkla İlişkiler Uzmanı Ayşe yeni evli bir çifttir. Bir yandan evliliğin günlük kurallarını ve çatışmalarını öğrenirlerken, bir yandan da sözü geçen taraf olmak için bu kuralları işlerine geldiği gibi çarpıtırlar. Her iki tarafın aileleri ve arkadaşları da bu mücadeleye katılınca işler iyice eğlenceli bir hal alır.

Yaşanmış Şehir Hikayeleri (Ece Yıldız) 2006 (KANAL D): Ece Yıldız, sesi ve güzelliğiyle zirveye oturmuş bir sanatçıdır. Hayranları onu el üstünde tutarlarken onun üzüntülerinden haberdar bile değillerdir. Ece, bu noktaya gelebilmek için yaptıklarının bedelini ödemektedir. Yapımcısı Sedat onu kendi çıkarları doğrultusunda kullanmakta ve Ece'ye hayatı zindan etmektedir. Ece, kendini kullananların birinden kurtulmak için bir diğerine boyun eğmektedir
En son Mustafa Hakan Şahmutoğlu tarafından Cmt Haz 28, 2008 4:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 28, 2008 10:39 pm

Sanat hayatında başarılar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 29, 2008 10:17 pm

GUZEL BIR ALBUM TEK PARCA EKLEYEYIM ONAY SAHINLE SOYLUYOR CAY ELINDEN OTEYE::::

http://rapidshare.com/files/125604732/0 ... e.rar.html
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Çrş Tem 23, 2008 10:02 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:GUZEL BIR ALBUM TEK PARCA EKLEYEYIM ONAY SAHINLE SOYLUYOR CAY ELINDEN OTEYE::::

http://rapidshare.com/files/125604732/0 ... e.rar.html

aynı türkünün eski rumca versiyonunu da ben paylaşayım...

Nikos Mihailidis-Çayeli Geçiş
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Tem 24, 2008 8:41 am

İlla rumcayı karıştıracaksınız !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Özcan Onat » Cum Ağu 22, 2008 4:05 pm

şunu kesinlikle söylebilirim ki şevval sam pek çok karadenizli sanatçılardan daha seviyeli bir çalışma yapmış.
çay elinden öteye'de yanılmıyorsam onay ona eşlik etti ve kemnceyi çaldı ve de çok güzeldi.hele sevval sam ın aralarda he, benum, demesi öldürdü beni.
ander sevdaluk
bu dunya pencere...
ve potpori benim çok hoşuma gitti.

ve karadeniz müziğine sarmaşık gibi dolanan ve çoğu eseri orjinalinden uzaklaştıran bağlama nın olmaması en azından benim dinlerken dikkatimi çekmemesi çok güzel...
karadeniz müziğinde eğer kullanılacaksa lütfen gitar kullanın bunu şevval sam kazım koyuncu ve daha birkaç sanatcıda görmek mümkün.

bu vesileyle onay'ın albuminde: dertleri derelere ve asker türküsünü beğendim. geri kalan piyasa işi (bunu gerçekten üzülerek söylüyorum çünkü bu piyasa işlerine karşı olduğunu tanıştığımız zaman ki sohbetinden biliyorum)
dertleri derelere de bağlama olmasa daha iyi .

mesela 'mektup' diye bir gaide var
orada kemence gitar ikilisi nin uyumu net görülebilir.

onay'ın youtube da amatör kayıtları kasedinden kata kat benim için daha değerli ve orjinaller.

lütfen karadeniz müziğini arbesk ve fantazi ile maleze zevirmeyin bu müzik en orjinal haliyle devam ettirilmeli ama gelişmeyi de yapısını bozmadan yapalım.
Kullanıcı avatarı
Özcan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özcan Onat » Cum Ağu 22, 2008 4:16 pm

o rumca versyonuda güzeldir. aslında türkçe ve rumca düettir ve karadeniz müziğini duru ve has haliyle göstermişlerdir.

orada grup helesa dan ayşenur kolivar türkçe ve rumca eşlik etmiştir.
http://www.aysenurkolivar.com/

Horon ke Trağodia
adlı albümde söylemiştir orada çalan kemence de Nikos Mihailidis var ve güzel de icra etmiştir.
Kullanıcı avatarı
Özcan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön SİNEMA VE MÜZİKLERIMIZ..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir