Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Hicran Toplaoğlu
ÇaYKaRaLi yazdı::)
albüm yanılmıyorsam 2 gün önce piyasaya çıktı...Mevcut olmasına mevcut ederiz de onay şahin bildiğim kadarıyla şahinkaya lı yani sizin köylünüz,kendi köyün sitesinde yeni çıkan bir albümün paylaşılması ne kadar doğru olur orası tartışılır...
köylülerine düşen çıkarmış olduğu bu ilk albümünü böyle internet sitelerinden değil de müzik marketlerden orjinal cd sini alarak bu kardeşimize yeni çıkardığı albümünde destek olmaktır diye düşünüyorum...
Fatma Ozbilgi yazdı:onay olsun ozgur olsun albumleri cok guzel onlara destek olmaliyiz onun icin onlarin cdsi bu sitede yer almayacak lutfen satis yerlerinden aliniz
ÇaYKaRaLi yazdı:Fatma Ozbilgi yazdı:onay olsun ozgur olsun albumleri cok guzel onlara destek olmaliyiz onun icin onlarin cdsi bu sitede yer almayacak lutfen satis yerlerinden aliniz
Nokta (.)
Mehmet Aydinli yazdı:Onay ve Özgürün cd lerine ulaşmayan uzaktaki arkadaşlar.Kırıkhanda veya başka yerlerde olanlar.Bzi site radyosundan sürekli çalıyoruz ve çalmaya gayret ediyoruz.
Site olarak bir yardımda bizden olsun isteyene Çaykaradan Onay ve Özgürün kendi satış yerlerinden temin ederek siparişlerinizi buraya yazarak sayılarını bildirerek sizlere bir adrese gönderebiliriz.
Hem sizler bu güzel cd lere sahip olmuş olursunuz hem de bu arkadaşlara maddi ve manevi yönden yardım etmiş olursunuz.
Ben 3 er tane aldım arkadaşlara dağıttım reklamlarıda yapılsın diye.
İsteyene gönderebiliriz ücretler isteyene aittir![]()
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir