Mektup benim ekinim al koynuna gecele,
Mektup yazdım kış idi elim üşümüş idi,
Daha yazacak idim kalemim dolmuş idi...
mektup...eski yıllara ait yanılmıyorsam şevket köroğlu olması lazım güzel anonim bir türkü...bir çok kişi tarafından seslendirilmiş ve albümüne eklenmiştir...veee şimdi yeni biri daha...özgür selçuk...Çaykaralı hemşerimiz...albümüne isim verdiği "mektup" adlı tek türküsünü paylaşmak istedim...
Full albümü paylaşsak uygun olmaz nede olsa bizim köylü:) bir türkü ile paylaşım yapmak yeterli:) katkı sağlamak için orjinal cd sini almanızı rıca ediyorum...
Özgür Selçuk-Mektup
keyifle dinleyin...
albüm çok güzel,dinlenebilir nitelikte...albümde en önemli özelliklerinden biri albümde yer alan eserlerin hemen hemen tamamının eski kemençe üstadlarına ait olması...yönetmenliği ve kemençe tahsin terzi'ye ait vede kaval da yine sevdiğimiz bir hemşehrimiz çaykaralı sinan yer almakta...
yine bir kaval havası türküsü (Vay Beni) eşliğinde tv lerde fadime hala diye tanıdığımız ahmet yıldırım da güzel yorumu ile katkıda bulundu..
ama en önemlisi şüphesiz büyük kemence üstadı Maçkalı kara haydar eyipoğlu nun ameliyatlı hali ile stüdyoya gelip 45 lik albümlerden duymaya alıştığımız o müthiş ses ve yorumlarıyla albüme yer alan bir uzun hava okuması...tüm albüm bir yana üstad ın uzun hava yorumu ayrı bir keyif veriyor dinleyicilerine...
Tüm hemşehrilerimize tavisye edilecek bir albüm...