Bayar Şahin-Nalia (2007)

Beğendiğimiz sinema müzik filimlerini ve karadeniz mp3 muziklerini paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Hicran Toplaoğlu

Bayar Şahin-Nalia (2007)

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Kas 12, 2007 6:14 pm

Ve nihayetinde beklediğim albümlerden biri çıktı...Bayar şahin,yeni imajını pek beğenmesem de albümü eski albümüne nazaran daha güzel diyebiliriz...

Resim
Resim

1. Bayar Sahin - Chela Megrel Halk Sarkisi (4:54)
2. Bayar Sahin - Cona (5:22)
3. Bayar Sahin - Dari Dari (4:30)
4. Bayar Sahin - Deli Coruh (5:30)
5. Bayar Sahin - Deniz Gözlüm (4:37)
6. Bayar Sahin - Evun Oni Asmaluk (3:27)
7. Bayar Sahin - Gaad Menus Hemsin Yaylalarindan (3:32)
8. Bayar Sahin - Gogni Gogni Gürcü Halk Sarkisi (3:47)
9. Bayar Sahin - Hey Moli Laz Halk Sarkisi (4:16)
10. Bayar Sahin - Senin Yüzünden (3:44)
11. Bayar Sahin - Sevdaluk Denen Illet (6:02)
12. Bayar Sahin - Uylama (4:04)
13. Bayar Sahin - Yaban Asma Sarilur (4:58 )
14. Bayar Sahin - Yüküne Ortak Olsam (3:42)

vaktim olmadığından kendim upload edemiyorum,linkler alıntıdır...

Rapid:
Bayar Şahin-Nalia

No Rapid:

Bayar Şahin-Nalia
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 13, 2007 1:03 am

eline saglik caykarali, dinledim gercekten guzel bir album..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 18, 2007 9:08 am

:arrow: Çaykaralı eskisi gibi buluşamıyoruz ama yinede buralarda olmana seviniyorum,sağol,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ara 08, 2007 2:37 pm

caykarali hemserim bizleri unutmus galiba, eskisi gibi sitede goremiyorum onu..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Cmt Ara 08, 2007 6:27 pm

Muzaffer Altuncu yazdı::arrow: Çaykaralı eskisi gibi buluşamıyoruz ama yinede buralarda olmana seviniyorum,sağol,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Fatma Ozbilgi yazdı:caykarali hemserim bizleri unutmus galiba, eskisi gibi sitede goremiyorum onu..

:)
eskisi kadar siteye giremeyişim konusunda haklısınız fakat unutma konusunda ise yanılıyorsunuz...

öncesinde herhangi bir işle meşgul olmayışımdan ötürü günümün hemen hemen tamamını internet te geçiriyordum şimdi ise yeni bir işe başlangıç yapmamdan ötürü fazla zaman ayıramıyor sadece buraya değil internete girmeye fırsat bulamıyorum...ara sıra siteye giriyorum fakat yorum yapabileceğim ortak konuların olmayışından dolayı eşlik edemiyorum...özellikle mp3 başlığı altında yoğunlaşıyorum ve bu başlık altında yoğunluk yaşanmadığından ötürü sessizlik oluşuyor başka herhangi bir neden sözkonusu değil yanlış anlaşılmasın lütfen...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ara 08, 2007 6:31 pm

BIZLERI UNUTMAMANA INAN SEVINDIM..TEKRARDAN SIZLERI BURALARDA GORMEK COK GUZEL..MP3LRINI BIZIMLE PAYLASABILIRISNIZ MESELA :) ARSIVIN COK BUYUK OLDUGUNDAN EMINIM :)

YENI ISINDE BASARILAR VE KOLAYLIKLAR DILERIM...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 09, 2007 9:05 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:BIZLERI UNUTMAMANA INAN SEVINDIM..TEKRARDAN SIZLERI BURALARDA GORMEK COK GUZEL..MP3LRINI BIZIMLE PAYLASABILIRISNIZ MESELA :) ARSIVIN COK BUYUK OLDUGUNDAN EMINIM :)

YENI ISINDE BASARILAR VE KOLAYLIKLAR DILERIM...

Ben de aynı şeyleri tekrar ediyor ve diliyorum......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Oca 31, 2008 5:27 pm

hocam hiç bakmıyormusunuz bu eklediklerinize oluyormu olmuyormu diye herkes ekleyip geçiyor ontanesine baktım anca birtane albüm indirebildim biraz daha özen gösterin yada hiç yapmayın kusura bakma sana bi tepki değil sabır sabır burda patladım işte
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 31, 2008 5:35 pm

Sevgili Faruk,
Ben çeşitli sayfalarda bu verilenleri açamadığımı , benim PC min buna şu anda müsait olmadığını yazmıştım,,,

Bu sayfada verilenlere yapılan yorumlar üzerine ben de yorum yazayım dedim.. Öyle olduğunu anlayamazdım,,,, Durum bu...

Canım kızmaya gerek yok,,
Sanırım bu bilerek yapılmış değildir...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Oca 31, 2008 5:41 pm

yok amcacım bilerek değilde ama kontrol etmek lazım elinde bulunduran arkadaş yenilesin link i yada ne bileyim yani ugraşıyorum o kadar hevesle açtım baştan aşagıya hepsini bi albüm indirebildim buda biraz canımı sıktı haksızmıyım kaçtane topic var şurda hepsi boş
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şerif Mercan » Prş Oca 31, 2008 9:01 pm

ffuygun yazdı:hocam hiç bakmıyormusunuz bu eklediklerinize oluyormu olmuyormu diye herkes ekleyip geçiyor ontanesine baktım anca birtane albüm indirebildim biraz daha özen gösterin yada hiç yapmayın kusura bakma sana bi tepki değil sabır sabır burda patladım işte

zaten yapılan paylaşımlar foruma ve bolume verilen özenin ispatıdır...
her serverin kendine ait belirli bir gün süresi vardır...bu günlerin limiti aşıldığı zaman link etkisiz hale gelir ve doğal olarak yenilenmesi gerekir...

bu site dahil bir cok yerde albüm paylasımlarında bulunuyorum ve her paylasımı takip etme gibi bir durumum sözkonusu olamaz,zamanım olsa bile şahsen gerek duymam...

albümü paylasmamın ardından 2 ay gecmis,bu gecen 2 ay süresince albümü tedarik etmeyip gec kalmıssanız bu sorun benden cıkıp size ait olur...
siz indirip bir kac gun bir kac hafta sonra diger bir arkadas tekrar yenilenmesini isteyecek,sürekli de yenileme lüksüm yoktur...müzik bolumune ilgi duyuyor ve arsive sahip olmak istiyorsak bolumu sık sık kontol etmenizi oneririm ki boyle bir sorunla da karşılaşmış olunmaz...

diğer bir konu her yapılan paylasımlarımı da yenilemek zorunda degilim,eleştiri yapabilirsiniz gayet tabi ama eleştiri yapmak icinde muhatabın haklı olduğu yönler olması dışında güzel bir ifade de gerekmektedir...

Muzaffer Altuncu yazdı:Sevgili Faruk,
Ben çeşitli sayfalarda bu verilenleri açamadığımı , benim PC min buna şu anda müsait olmadığını yazmıştım,,,
Bu sayfada verilenlere yapılan yorumlar üzerine ben de yorum yazayım dedim.. Öyle olduğunu anlayamazdım,,,, Durum bu...

muzaffer hocam;söylediklerim ukalalık gibi algılanmasın lütfen ama yaklasık 7 yıldır albüm paylasımlarında bulunuyorum ve suana kadar da yaptıgım paylasımlar arasında sizin dısınızda sorun oldugunu dile getiren olmadı...
sadece benim degil bir kac arkadasın daha paylasımlarında sorun yasadıgınıza sahit oldum bence sorunu tamamen paylasım yapan arkadaşlara yüklememek gerekir...birden fazla paylasımlarda sorun oldugunu iddia ediyorsanız sorunu birazda kişinin kendinde aramak gerekir...belki unuttuğunuz bir kac ayrıntı atlanmış olabilir...
En son Şerif Mercan tarafından Prş Oca 31, 2008 9:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 31, 2008 9:07 pm

elestirmek cok kolay ama paylasmak nedense bu bizim sitede sadece belirle kisiler arasinda olusuyor..
Caykarali arkadasimiz bu albumu eklediginide hepimiz sorunsuz bir sekilde indirmisiz,zamanin gecmesi senin sansizligin Faruk..

Lutfen her zaman yapici olmaya ozen gosterelim yikici olmaya deyil....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Oca 31, 2008 11:02 pm

ya şimdi iki kelime dedim hemen kötü oldum hakaretmi ettim size anlayamıyorum sadece dediğim şu onca sayfayı açtım sadece bir tanesini indirebildim paylaşımı yapan arkadaş kontrol etmiyormu oldu başka birşey mi dedim bu zöden kim yıkıldı yani beni yabancımı görüyorsunuzda yıkılıyorsunuz sıkılıyorsunuz bende sizin gibi bir insanım ve doğal olarak bazı konularda tepki verebilirim özellikle belirttim arkadaşım üstüne alınma diye başkasının eklediği sayfaya yazsam oda aynı tepkiyi verecekti belkide sorun sadece benim o kadar ugraştan bir şey alamamam bunu da tepkim ile birlikte dile getirdim bunu büyütmek istemiyorum sorun varmı?
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Şub 01, 2008 4:30 pm

Gençler,sabır-sabır-sabır !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön SİNEMA VE MÜZİKLERIMIZ..

Kimler çevrimiçi